Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim evde AMD X4 3,5GHz işlemcili. 4GB 1600MHz CL8 Ram li, 880G UD3H anakartlı sistemim var. Bunlara 5870 ve 5770 ekran kartları eşlik ediyor. Güç kaynağı ise Sapphire 625W. 200TL değerinde klavye fare seti kullanıyorum. 23 ve 32 inç lik iki LCD ye sahibim.
    8TB HDD yi ve sistem SSD sini saymayalım. Kısaca tüm bileşenleri satsam ikinci el iyi bir araba alabilirim. Tüm bunlar 10 metre karelik bir odada zira bana bu oda yetiyor çatı katına çıkmadım.

Yani para var. Tek parası olan siz değilsiniz. Ama benim ihtiyaçlarımı bu telefon karşılıyor. Bir katkınız olacak ise buyurun ama olmayacak ise güle güle sadece izleyin.

Katkı olumsuz eleştiri ile de olabilir. Yani diyebilirsiniz ki kardeşim bu telefon iki gün sonra bozuluyor çok dandik. Tartışılır zira bu bir uyarıdır. Ama gelip bak bende İphone var buna para mı verilir gibi yaklaşımlar çocukça olmaktan başka bir yere varamıyor.

İmkanım varken gidip Galaxy S i9000 ya da 9003 almadım. Bi nedeni de sanırım arkadaşın dediği gibi galiba. Büük ekranla konuşmak zor + Cebimde sürekli 1500TL taşımak huzursuz edici olur sanırım. Hele yaşadığım onca olaydan sonra. Zira cihaz ne kadar pahallı ise ona göre en ufak eksik bile gözde çok büyüyor.

• Bile bile arizali iPhone 4'e para verenlerin okumasi gereken ibretlik bir konu olmus. Isini goren cihaz, en iyi cihazdir.
  • arkadaslar yorumları bir solukta okudum. bende aylardır bakınıyordum. önce Samsung S7233 alayım dedim bada işletim sistemi ve açılıp kapanma sorunları var deniliyor

Nokia C5-03 alayım dedim onunda arka kapak sorunu vs var deniliyordu.

yazılanlardan sonra bu telefona ısındım.Alacagım telefonla wi fi ile internete girmek mp3-radyo dinlemek belki film izlemek istiyordum.3MP kamerayla mucize beklemiyorum. ama örnek vidyo kalitesi fena değil.

Sony ericsonn K750İ telefonun 2mp kamerasıyla önemli anlarda video çekip vcd yapıp izliyordum. hey gidi günler :)

messenger var mı bu telefonda ? 3G ?

arada bir mp3 dinleyıp bedava dakikalarla birini arasak, geceleri kapatsak üzerindeki koruyucu plastiği sökmessek :) şarzı kaç gün gider ? ( Pintiyim biraz :) )

• nerdeyse unutuyordum telefonla siparişte hediye çeki veriliyormu? bonusa kaç taksit vade farksız ?

akşam 8 den sonra 50 tl indirim tüm teknosa magazalarında gecerli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Tartışmaya girmeye gerek yok bence.

Benim evde AMD X4 3,5GHz işlemcili. 4GB 1600MHz CL8 Ram li, 880G UD3H anakartlı sistemim var. Bunlara 5870 ve 5770 ekran kartları eşlik ediyor. Güç kaynağı ise Sapphire 625W. 200TL değerinde klavye fare seti kullanıyorum. 23 ve 32 inç lik iki LCD ye sahibim.
    8TB HDD yi ve sistem SSD sini saymayalım. Kısaca tüm bileşenleri satsam ikinci el iyi bir araba alabilirim. Tüm bunlar 10 metre karelik bir odada zira bana bu oda yetiyor çatı katına çıkmadım.

Yani para var. Tek parası olan siz değilsiniz. Ama benim ihtiyaçlarımı bu telefon karşılıyor. Bir katkınız olacak ise buyurun ama olmayacak ise güle güle sadece izleyin.

Katkı olumsuz eleştiri ile de olabilir. Yani diyebilirsiniz ki kardeşim bu telefon iki gün sonra bozuluyor çok dandik. Tartışılır zira bu bir uyarıdır. Ama gelip bak bende İphone var buna para mı verilir gibi yaklaşımlar çocukça olmaktan başka bir yere varamıyor.

İmkanım varken gidip Galaxy S i9000 ya da 9003 almadım. Bi nedeni de sanırım arkadaşın dediği gibi galiba. Büük ekranla konuşmak zor + Cebimde sürekli 1500TL taşımak huzursuz edici olur sanırım. Hele yaşadığım onca olaydan sonra. Zira cihaz ne kadar pahallı ise ona göre en ufak eksik bile gözde çok büyüyor.

• yukarıdaki soruları ma bir ek flash içerkli web sitelerini görüntüleyebiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland
    nerdeyse unutuyordum telefonla siparişte hediye çeki veriliyormu? bonusa kaç taksit vade farksız ?
    akşam 8 den sonra 50 tl indirim tüm teknosa magazalarında gecerli mi ?

100 defa yazıldı ama tekrar yazayım. Akşam 8'den sonra 50TL indirim sadece İstanbul'daki mağazalarda geçerli. İnternet sitesinde 50TL hediye çeki veriliyor. Bir ay sonra kullanıma açılıyor, 1 yıl geçerli. İnternet sitesinde kullanılabiliyor. Telefonda Flash lite desteği var. İnternet sitesinde Bonus'a 9+3 taksit.
  • Telefonun hoparlör kalitesinden de bahsederseniz sevinirim.
  • ace in fıyatı duşmeli yav
  • arkadaşlar bir uyarıda bulunmak istiyorum...dün program yüklemek için hafıza kartını direk çıkarıp taktım yani ayarlardan sd kardı devreden çıkardan yapmadım....bu olay 2, 3 kere oldu...ertesi gün galeriye baktım fotoların hepsini silmiş...tekrar çektim bir süre sonra yine silmiş....müzik çaları açıyorum müzikleri görmüyor deli oldum...sonra telefonu fabrika ayarlarına getirdim ve hafıza kartını biçimlendirdim çok şükür düzeldi....aklınızda bulunsun sd kartı çıkartırken ayarlardan sd kartı devreden çıkara basıp öyle çıkartın....
  • Arkadaşlar benim sorum biraz karşılaştırmaya yönelik olacak, ama önceliklerimi belirteyim evvela.Yeni alacağım telefondan beklentim;
    - Hızlı bir wifi sunabilecek
    - GPS desteği olacak
    - Etkin internet kullanımı için yeterli büyüklükte ekrana sahip olacak
    - 30 yaşında evli, çocuklu adamız oyun ve müzik odaklı olmasa da olur

Şimdi geliyoruz esasa.. Samsung Gio ile S5253'ü kıyaslar mısınız..
    Gio 549 TL (50 lira hediyeli), S5253 ise 360 TL.
    Soru 1: İki telefon özellikler anlamında kıyaslanırsa nasıl bir sonuç çıkar?
    Soru 2: Gio'nun önde çıkması gibi bir sonuçla karşılaşılırsa, Gio almakla elde edilecek ekstra faydanın yaklaşık 150 liralık maliyet farkını karşılama oranı nedir?

Süreniz başladı, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici

Arkadaşlar benim sorum biraz karşılaştırmaya yönelik olacak, ama önceliklerimi belirteyim evvela.Yeni alacağım telefondan beklentim;
    - Hızlı bir wifi sunabilecek
    - GPS desteği olacak
    - Etkin internet kullanımı için yeterli büyüklükte ekrana sahip olacak
    - 30 yaşında evli, çocuklu adamız oyun ve müzik odaklı olmasa da olur

Şimdi geliyoruz esasa.. Samsung Gio ile S5253'ü kıyaslar mısınız..
    Gio 549 TL (50 lira hediyeli), S5253 ise 360 TL.
    Soru 1: İki telefon özellikler anlamında kıyaslanırsa nasıl bir sonuç çıkar?
    Soru 2: Gio'nun önde çıkması gibi bir sonuçla karşılaşılırsa, Gio almakla elde edilecek ekstra faydanın yaklaşık 150 liralık maliyet farkını karşılama oranı nedir?

Süreniz başladı, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz..

cevap: her iki telefon aynı marka olmasına karşın ayrı platformlar kullanıyor...gio android wave 525 ise bada işletim sistemini kullanıyor....özellikler bakımından hemen hemen birbirine yakın ama bada yeni yeni gelişen bir sistem olduğu için destek konusunda sıkıntı olabilir...bir de wave 525 te kulaklık takınca rehberden kafasına göre arama problemi vardı...gps konusunu da gio ya igo yükleyerek çözebilirsiniz ama wave ne durumda bilmiyorum...gio nun işlemcisi 800 mhz wave 525 in 500 mhz gibi birşeydi...

gps olayını çözerseniz wave 525 te olabilir diyeceğim ama kulaklık problemi vardı o cihazda halledildi mi bilmiyorum o konuya bi bakarsanız forumda iyi olur...

galaxy gio da alsanız pişman olmazsınız...android in de avantajını kullanırsınız, badaya göre hem daha stabil ve pazar payı yüksek kullananı fazla bi sistem...problem olsa yardımcı olacak kişide çok

belki kafanız biraz daha karışmış olabilir ama iyi düşünüp kararı kendiniz vermelisiniz...saygılar

• Bence kesinlikle bu telefondan pişman olunmaz, zaten özellikleri ortada fiyatı ortada, tam f/p ürünü. Gorilla Glass ekrana sahip olsa hiç düşünmeden alırdım ama sırf bu yüzden Galaxy Ace aldım fakat Ace bile bana boyut olarak çok büyük geliyor ve tek elle kullanılması gerçekten zor bir cihaz. Aslında ilk tercihim Wave s8500 idi ekran ve telefon boyutu, super amoled ve gorilla glass ekran için fakat o kadar aradım taradım bulamadım ve Ace'i aldım. Gio'da özelliklerine göre asla laf edilmeyecek bir telefon, laf atanlar kendi dertlerine yansın.
  • konuyu başından beri takip ediyorum..gio zaten tasarım olarak güzel..anladığım kadarıyla donanımıyla da baya kullanışlı bir telefon..sonunda bende gio sahibi oldum..bu ilk akıllı telim bu yüzden kullanan arkadaşların değerlendirmelerini ve program kurulum kullanım vs. yazılarını sürekli takip edeceğim..
    ilk olarak kutudan çıkardığımız gibi pili direk şarja takacakmıyız?..li-ion pillerin ilk şarj olarak saatlerce şarjda kalması diye bir olay yokmuş şeklinde okudum..ayrıca bu tarz pillerde hafıza olmadığı için şarj etmek için illa sıfırlanmasını beklemek gerekmiyormuş..pili ömrü falan kısalmazmış..doğrumudur? telefonu kutudan çıkardım şarja taksam mı takmasam mı diye bekliyorum:)
    ayrıca telefonu açtığımızda ilk olarak neleri kurmak, ayarları nasıl yapmak gerekir? program yüklemelerini nasıl yapalım..(gps,wi-fi, internet vs)yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clive_td -- 7 Nisan 2011; 1:17:09 >
  • Arkadaşlar telefon ilk geldiğinde yarısı dolu geliyor şarjın, bittiğinde takın elektriğe şarjı 3 saate doluyor bilginize
    Program yüklemede bir sorun yaşamadım, pc den atıyorum programları dosya yöneticiden girip direk yüklüyorum
    Program oyun vs indirmek isteyenler bu siteyele >>>http://www.googleandroid.gen.tr/ --------http://www.androidturkiye.net/
    He birde HD olan oyunlar bu Gio da tam ekran olmuyor yüklemeyin yani boşuna gerçi bazıları açabilir ama tam denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 7 Nisan 2011; 8:51:35 >

• Günaydın arkadaşlar. Dün akşam bende hayırlısıyla giomu almış bulunmaktayım. Henüz üstündeki jelatini dahi sökmedim . Yeni yeni inceleme aşamasındayım ayrıca ilk defa dokunmatik ve android telefon kullanıyorum. Çözmeye başladıkça yorumlarımı aktaracağım. Öncelikle istediğim şey olmazsa olmaz olarak telefona hangi programları yüklemeliyim taskkiller die bişiden bahsediliyodu sanırım ? Ayrıca şuan cddeki kiesi kuruyorum başka yapmam gereken birşey varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 7 Nisan 2011; 9:09:55 >
  • Önceki mesajlarda bir arkadaş uygulamaların tümünü kapatmanın kolay olduğunu söylemişti. taskkillera yinede ihtiyaç olur mu bilmiyorum.

S5253 konusunda kies de bir problem olduğundan bahsediliyordu. sorun kiesde mi yoksa 525demi bilmiyorum. gio ile kies de herhangi bir problem var mı?
  • Hiç program yüklemenize gerek yok, ortadaki düğmeye basılı tutun görev yöneticiyi açın RAM e açın orda belleği sil derseniz işlem tamamlanmış olur
    Benim şu anda 78 mb kullanılıyor toplam 278 mb ram var
    Ayrıca bu ekranda PAKET ekranına tıklarsanız, yüklediğiniz bütün programlar karşınıza çıkacaktır, istediğinizi kaldırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 7 Nisan 2011; 9:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Günaydın arkadaşlar. Dün akşam bende hayırlısıyla giomu almış bulunmaktayım. Henüz üstündeki jelatini dahi sökmedim . Yeni yeni inceleme aşamasındayım ayrıca ilk defa dokunmatik ve android telefon kullanıyorum. Çözmeye başladıkça yorumlarımı aktaracağım. Öncelikle istediğim şey olmazsa olmaz olarak telefona hangi programları yüklemeliyim taskkiller die bişiden bahsediliyodu sanırım ? Ayrıca şuan cddeki kiesi kuruyorum başka yapmam gereken birşey varmı ?

Hayırlı olsun güle güle kullan. İnşallah bende cumartesi yada pazar günü almaya gidecem gio mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Önceki mesajlarda bir arkadaş uygulamaların tümünü kapatmanın kolay olduğunu söylemişti. taskkillera yinede ihtiyaç olur mu bilmiyorum.

S5253 konusunda kies de bir problem olduğundan bahsediliyordu. sorun kiesde mi yoksa 525demi bilmiyorum. gio ile kies de herhangi bir problem var mı?

Kiesi yeni kurdum bi sorun yaşamadım ama kurumu biraz uzun sürdü gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.