Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: matis01

veririm ama burda başka forumun linki yasakmı bilemiyorum.
    olmazsa bir ara pm atarım.

Oke tamam kardeşim o şekilde hallederiz bir ara. Kısacası telefonun raminin p503 e göre daha düşük kalması bir sorun teşkil etmiyor rahat rahat oyununu da oynatıyor wifi yede gps navigasyonada yetiyor yeri gelince diosun ?

wifiyle internete bağlandım bir kaç program indirdim hiç problem olmadı. wifi yi kapatıp gps ye igo ile girdim. hemen konumumu buldu. onda da sorun yok. öğlen sonu gps yi araçla deneyeceğim.
    bu arada pm i kontrol et.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanelka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Hayatta kaybolmam, ben söz verdimi sözümde dururum. Şu anda işyerinde olduğum için gecikme olabilir, evliyim haliyle pek vakit bulamıyacağım ama emin olun,biraz geçte olsa bütün detayları yazacağım.

Bizim hanımda deli oldu bana kaç gündür p503 mi gio mu forumlarda uğraşıyorum die. Alalım da kurtulalım diyo :)

Ayne dert bende de var..

birde alttaki ortadaki tuşdamı dokunmatik onunla ilgili birşey göremedim. daha telefonu alana kadarda bu tür meraklarım olacak galiba..

ortadaki tuş dokunmatik değil. ortadaki tuşun sağında ve solundaki tuşlar dokunmatik.

• sorumu cevaplıcak biri varmı?

marketten indirirken kontör gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

sorumu cevaplıcak biri varmı?

sanırım öyle oluyor. bende faturalı hat var.
    limitsiz aylık cepnet olmasına rağmen marketten indirince para yazıyor.
  • konu ne kadar da hızlı gelişiyor böyle sadece bir yerde satılan bir tel için çok iyi
    f/p olarak bencede şu an piyasanın en iyisi bu oldu fiyatının kısa sürede düşeceğini sanmıyorum mini ve fit fiyatlarının yanında gayet iyi bir fiyatı var
  • quote:

quote:

Kardeşim mesajını aldım teşekkür ederim eyv. Ayrıca navigasyonu araçta denemeni ve yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum haberin olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras06

konu ne kadar da hızlı gelişiyor böyle sadece bir yerde satılan bir tel için çok iyi
    f/p olarak bencede şu an piyasanın en iyisi bu oldu fiyatının kısa sürede düşeceğini sanmıyorum mini ve fit fiyatlarının yanında gayet iyi bir fiyatı var

hemde nasıl gelişiyor sorma. Bak kısa sürede LG P503 ile Samsung Gio Beni Teğmen Yaptı :)
  • :) rütbeler beni pek ilgilendirmiyor forumun en eskilerinden biriyimdir halbuki çok çok eski emektar bir philips'im var beni bırak dedi geçenlerde
    çevreme çok telefon seçtim ama mevzu kendim olunca beğenemiyorum bir türlü :) iyi forumlar
  • quote:

quote:

böyle olmaması lazım. bi çözümü vardır heralde ?

bu arada kulaklığı telefona taktığımda çalışmadı
    bilgisayara taktım dinledim biraz, bass hiç yok zaten seside az çıkıyor.
    kısacası kulaklık vasat.
    sanırım 50tl lik çeki kulaklık almamız için veriyorlar

edit: belki bi ihtimal kulaklık çalışa çalışa sesi yükselir. burn in gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 6 Nisan 2011; 13:52:01 >

• Arkadaşlar telefon geldi, akşama kadar yapacaklarımı anlatacağım artık elimden geldiği kadar, şunu şöyleyim dokunmatik ekranı çok hassas sakın baskı yaparak kullanmayın işlemiyo, sonradan kendinize kızarsınız
  • quote:

Arkadaşlar telefon geldi, akşama kadar yapacaklarımı anlatacağım artık elimden geldiği kadar, şunu şöyleyim dokunmatik ekranı çok hassas sakın baskı yaparak kullanmayın işlemiyo, sonradan kendinize kızarsınız

hayırlı olsun pazar günü sipariş verdim,bugün 11de geldi. şarjın yarısı dolumu geldi?
  • Evet yarısı dolu geldi, ben şimdi şarja taksam bir sorun olurmu yada bitincemi taksam
  • quote:

Evet yarısı dolu geldi, ben şimdi şarja taksam bir sorun olurmu yada bitincemi taksam

Cihazının mevcut pilini tamamen bitirdikten sonra şarja takarsanız daha iyi olur ve bunu bir kaç defa uygularsanız bataryanın sağlığı açısından daha çok verimli olur, şarj - deşarj olayını bir kaç kez uygulamanızı tavsiye ederim.
  • Arkaaşlar LG P503 ün bataryasının 1500 mAh olupta gionun 1350 mAh olması büyük şekilde fark edilebilir mi sizce kulanırken? Ki LG ekran büyüklüğünden dolayı gioya göre az daha yer die düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim mesajını aldım teşekkür ederim eyv. Ayrıca navigasyonu araçta denemeni ve yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum haberin olsun :)

az önce dışarıdan geldim.
    gps de igo çok güzel çalışıyor. ben çok beğendim.
    hedef belirledim ve araçla yola koyuldum. özellikle yanlış yola girdim hemen yeni rota hesaplanıyor dedi. 3-5 saniyede hemen yeni rota belirledi. sağa veya sola döneceğimiz zaman önceden döneceğinizi sesli olarak belirtiyor. sesi net geliyor. navigasyon cihazı alacaktım sanırım gerek kalmayacak.

hedefe götürürken sizin bildiğiniz kestirme yollardan götürmüyor. biraz uzakta olsa sizi hedefe ulaştırıyor. tabi bunun telefonla ve igo programıyla bir alakası yok. sonuçta rotayı içindeki haritaya göre buluyor. 1- hızlı, 2- kısa, 3- ekonomik 4- kolay olmak üzere dört çeşit alternatif yol buluyor. ama eğer haritada başka yollar yoksa bu yolların bazıları veya hepsi aynı olabiliyor.

sonuç olarak gps de ben igoyu beğendim. daha önce navigasyon cihazım olmadığı için onlarla karşılaştıramıyorum. şimdilik bukadar. kafanıza takılan birşey olursa cevaplamaya çalışırım.

• Arkadaşlar oyun veya program kullanacaksanız en az 800 mhz olandan alın derim sonra pişman olmayasanızı, benim için şahsen kamera problem değil
  • quote:

Arkadaşlar telefon geldi, akşama kadar yapacaklarımı anlatacağım artık elimden geldiği kadar, şunu şöyleyim dokunmatik ekranı çok hassas sakın baskı yaparak kullanmayın işlemiyo, sonradan kendinize kızarsınız

arkadaşım hayırlı olsun. güle güle kullan.
  • quote:

Arkaaşlar LG P503 ün bataryasının 1500 mAh olupta gionun 1350 mAh olması büyük şekilde fark edilebilir mi sizce kulanırken? Ki LG ekran büyüklüğünden dolayı gioya göre az daha yer die düşünüyorum.

lg p503 ünde şarjının fazla gitmediğini okumuştum. arkadaşım seni etkilemeyeyim ama eğer gio aırsan iyiki lg almamışım diyeceksin.lg araç tutma aparatı veriyor diye düşünme gio ya da buluruz bir araç tutma aparatı
    şaka bir yana ben ikisini yanyana inceledim. hakikaten gio lg ye göre karizma duruyor.
  • Arkadaşlar telefonda Android market yüklü geliyor istediğiniz oyun ve program çoğu ücretsiz, en güzelide dosya yönetici var tekrar program yükleyerek hafıza kartına ulaşma derdine son. şimdi ise müzik çalara bakacağım
  • quote:

Arkadaşlar telefonda Android market yüklü geliyor istediğiniz oyun ve program çoğu ücretsiz, en güzelide dosya yönetici var tekrar program yükleyerek hafıza kartına ulaşma derdine son. şimdi ise müzik çalara bakacağım

markete girmek ve indirmek ücretsiz gibi duruyor ama ben marketten dosya indirince vodafone faturaya para yansıtmış. bu yüzden bilgisayardan indirip karta yüklüyorum. birde wifi ile bağlanıp program indireceğim. bakalım ozamanda faturada para yazacakmı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.