Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimus one ram olarak Gio'dan üstün. İşlemci olaraksa 200 mhz daha düşük. Ama bence bu çokta dert edilecek bir durum değil. Ram miktarı daha önemli gibi. Ki burada dikkat edilmesi gereken bir konu var ki, 256 mb ram ne yapılırsa dolabilir? Yani öyle bir iki basit programda dolacaksa işimiz var demektir. Eğer ram miktarı dolmaz ise ramin Optimus One'dan düşük olması göz ardı edilip 800 mhz'lik Gio alınabilir.

LG'nin araç kiti ve araç sarjı hediyesi insanı cezbediyor. Ayrıca NDrive gps haritasını ücretsiz vermesi de güzel. Her ne kadar başka haritalar ücretsiz yüklenebiliyor olsada kendiliğinden hediye etmesi güzel.

Gio'nun ekranı 16 milyon, Optimus one ise 256bin renk ama kağıt üzerindeki rakamlara bakarak karşılaştırma olmaz bence. Zira zamanında 256binlik Sony Ericsson telefonlarının ekranı 16 milyonluk Nokia'nın ekranlarını dövüyordu.

Şimdilik benim için bu telefonu tercih etmemin tek sebebi işlemci hızı olabilir ama yinede iki telefonu güzelce incelemek gerek. Kağıt üzerinden konuşmak olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Optimus one ram olarak Gio'dan üstün. İşlemci olaraksa 200 mhz daha düşük. Ama bence bu çokta dert edilecek bir durum değil. Ram miktarı daha önemli gibi. Ki burada dikkat edilmesi gereken bir konu var ki, 256 mb ram ne yapılırsa dolabilir? Yani öyle bir iki basit programda dolacaksa işimiz var demektir. Eğer ram miktarı dolmaz ise ramin Optimus One'dan düşük olması göz ardı edilip 800 mhz'lik Gio alınabilir.

LG'nin araç kiti ve araç sarjı hediyesi insanı cezbediyor. Ayrıca NDrive gps haritasını ücretsiz vermesi de güzel. Her ne kadar başka haritalar ücretsiz yüklenebiliyor olsada kendiliğinden hediye etmesi güzel.

Gio'nun ekranı 16 milyon, Optimus one ise 256bin renk ama kağıt üzerindeki rakamlara bakarak karşılaştırma olmaz bence. Zira zamanında 256binlik Sony Ericsson telefonlarının ekranı 16 milyonluk Nokia'nın ekranlarını dövüyordu.

Şimdilik benim için bu telefonu tercih etmemin tek sebebi işlemci hızı olabilir ama yinede iki telefonu güzelce incelemek gerek. Kağıt üzerinden konuşmak olmaz.

Ben teknosaya optimus için gitmiştim, telefonu elime alıp menüde 2 tur atınca hemen bıraktım ayrıca ekranıda biraz mat geldi, çok büyük ümitlerle mutlaka optimusu alacağım dedim ancak gio yu elime alır almaz çok daha üstün olduğunu gördüm. Mutlaka ikisinide canlı olarak inceleyin. Telefonları bazen sayısal değerlerine göre değerlendirmemek gerek . Bu şuna benziyor Tofaş şahin de 1.6 Bmw 3.16 da :) Yani ekran kalitesi, dokunmatik başarısı vs kararı değiştirebiliyor.

• Bende sipariş verdim, hadi hayırlısı bakalım, ne zamana gelecek, tel geldiğinde bilgilendiririm,
  • Ben hala karar vermedim gio mu p503 mü die. :) Gps deneyenlerden özellikle yorum bekliyorum igo v.s program yükleyen navigasyonu deneyen arkadaşlardan gio için..
  • Ram konusunda kafası karışık olanlar aşağıdaki videoyu inceleyebilirler. Galaxy Ace ve Gio aynı işlemci/ram donanımına sahiptir kafanız karışmasın.

http://www.youtube.com/watch?v=DW7Zco4hgOQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Ram konusunda kafası karışık olanlar aşağıdaki videoyu inceleyebilirler. Galaxy Ace ve Gio aynı işlemci/ram donanımına sahiptir kafanız karışmasın.

http://www.youtube.com/watch?v=DW7Zco4hgOQ

Gio gps navigasyon kullanımındada ram sıkıntısı yaratmaz o halde p503 ile kıyaslanınca
  • Arkdaşlar hediye çeki geldi hemen kullanıma açık, dün sipariş verdim bügün 50 tl hediye çeki hazır Şimdi ben bu parayla ne alayım

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 5 Nisan 2011; 11:17:36 >
  • 8 GB hafıza kartı ya da kulaklık olabilir
    Hayırlı olsun
  • Kulaklık ve klavye almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

8 GB hafıza kartı ya da kulaklık olabilir
    Hayırlı olsun

Bence boşa harcamayın, üzerine para ekleyip 8gb class 10 yada 16gb class 10 hafıza kartı alın. Android sistem için hem harici hafıza önemli hemde hafıza kartının yüksek class hızına sahip olması telefonun ve sizin yararınızadır emin olun. Yalnız teknosada yüksek hızlı hafıza kartları yok, aksine düşük hızlı olanlar yüksek fiyattan satılıyor. O çek ile birine istediği ürünü alıp elinize geçen parayla dediğim gibi hafıza kartı alın.

http://www.teknobiyotik.com/team-micro-sd-8gb-class-10-flash-kart.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-8gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-micro-secure-digital-flash-kart-sd-adaptor-tmmsd8gc10/ProductDetails.aspx?productId=bd100942&categoryId=1100011

• 2 günde kargoya anca verdiler. bekliyorum.
  • Arkadaşlar dün gidip teknosa da cihazı biraz inceledim,kurcaladım...
    Ekranı çok şık ve tft kapasitif ekranın dokunmatiği oldukça tatmin edici.
    Fiyat/performansı bana göre mükemmel.

Ama Galaxy Ace ve Galaxy Gio arasında kalmama neden oldu, kamera ve ekran boyutu dışındaki özellikleri aynı,fiyatında 200tl farklılık var.Burada karar vermemi sağlayacak olan şarj süreleri olacaktır.İkisi de 1350 mAh,normal kullanımda(günlük 1,5-2saat konuşma,1 saat 3g ile internet ya da video izleme) 2 gün gidecek midir?

Eğer şarjları da aynı gidecekse sanırım olay tasarımına kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

@Hayalci

Üye değildim, şimdi üye oldum, herhangi bir sorun görünmüyor.

Başka tarayıcı ile deneyebilirsin.

Edit: Telefon Bilyoner Shop'ta da var, oradan da alabilirsiniz.

sipariş kodu teknosadakiyle aynı. büyük ihtimalle aracılık yapıyorlar..

bu arada ben de bir haftaya kadar alıcam giodan. bu gün teknosada da inceledikten sonra kesin karar verdim. fitle arasında kalmıştım ama ikisinin de görüntü kalitelerini karşılaştırınca gionun bariz üstünlüğü gözüküyor.

benim sormak istediğim gioya uygun kılıf veya benzeri koruyucu aksesuar alan var mı acaba?? benim tek bulabildiğim aşağıdaki linkteki kılıf ama o da içime pek sinmedi...

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-S5660-Gio-Deri-Cekmeli-Zarf-Kilif_W0QQidZZ38077182

ben o verdiğin linkteki kişiden aynı kılıfı aldım. bir günde elime ulaştı. kılıf fena değil. benim hoşuma gitti. istersen telefon kılıfın içindeyken resmini yüklyebilirim.

walla hocam süper olur..insan resimdekinin gerçek olup olmadığını anlayamıyor..eline sağlık şimdiden

kılıf kaliteli hoşuma gitti ama sanki genişliği biraz bol gibi yani ters çevirince telefon içinden düşüyor. dikkat etmek lazım.

/>

/>

/>

/>

• Arkadaşlar telefonu gece kapatıyorum 2 gündür geç kalkıyorum telefonun alarmı kapalıyken çalışmıyormu eğer öyleyse bir programı falan varmı.
    Bu arada ram değilde telefon hafızası yetmemeye başladı baya program yükledim hatta bazen komple dondurduğum bile oldu :D sizdede varmı böyle problemler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkdaşlar hediye çeki geldi hemen kullanıma açık, dün sipariş verdim bügün 50 tl hediye çeki hazır Şimdi ben bu parayla ne alayım

öncelikle hyrlı olsun.
    hediye çeki hemen geliyor ama kullanım tarihi bir ay sonra bir kontrol et istersen. en azından bende öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: eftalit

Ama Galaxy Ace ve Galaxy Gio arasında kalmama neden oldu, kamera ve ekran boyutu dışındaki özellikleri aynı,fiyatında 200tl farklılık var.Burada karar vermemi sağlayacak olan şarj süreleri olacaktır.İkisi de 1350 mAh,normal kullanımda(günlük 1,5-2saat konuşma,1 saat 3g ile internet ya da video izleme) 2 gün gidecek midir?

Eğer şarjları da aynı gidecekse sanırım olay tasarımına kalıyor...

Ace'i kampanyalı ucuza almayacaksanız 750 TL gibi bir para ödemeyin. Mesela bazı mağazalar açılış indirimiyle 625-650TL gibi fiyattan veriyorlar. Yada geçen gün yapılan vatanbilgisayar %20 kampanyasında world card 6 taksite 677TL gibi fiyatlardan satılıyor, böyle fiyatlardan alınabilir.

Kampanyalı alamazsanız Gio bence harika bir cihaz. Zaten hali hazırda internet siparişinde 50 TL hediye çeki, mağaza alışverişinde Turkcellilere akşam 20.00'dan sonra 50 TL indirimli veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkdaşlar hediye çeki geldi hemen kullanıma açık, dün sipariş verdim bügün 50 tl hediye çeki hazır Şimdi ben bu parayla ne alayım

öncelikle hyrlı olsun.
    hediye çeki hemen geliyor ama kullanım tarihi bir ay sonra bir kontrol et istersen. en azından bende öyle.

Şimdi bakıyorum, inşallah öyle birşey çıkmaz bakalım, sağol uyarın için

• mağaza alımlarında turkcellilere 50 tl indirim sadece istanbulda mı ? bir yerlerde böyle birşey okumuştum festival için mi neymiş doğru mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras06

mağaza alımlarında turkcellilere 50 tl indirim sadece istanbulda mı ? bir yerlerde böyle birşey okumuştum festival için mi neymiş doğru mu acaba

Evet sadece istanbulda. http://kampanyabul.org/kampanyalar/magaza-market-kampanyalari/teknosa-kampanyalar/teknosa-turkcell-indirim-kampanyasi-ile-50-tl-firsati.html

• [font="Arial"]samsung galaxy gio vs nokia c5-03
    Yeni bir telefon alacağım. nokia c5-03 almayı düşünüyordum fakat forumlarda telefonda çatlama olayı, resistif ekran ve en önemlisi artık düşüş aşamasını yaşayan Symbian işletim sistemi yüzünden soğudum. Tabi telefonun hızını da etkiliyor işletim sistemi. o arada imdada yeni çıkan Samsung galaxy gio yetişti. Android 2.2 (froyo) işletim sistemi en cazip tarafı.Yurtdışında kullanmayı düşündüğüm telefon için benim için en önemli olan özellik NAVİGASYON. Galaxy Gio ve C05-3 modeline kullanmış veya test etmiş arkadaşlardan bunun için bilgi istiyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.