Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.133.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 6 ay içinde çıkan adam gibi rom var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Son 6 ay içinde çıkan adam gibi rom var mı?

Kardeş 10 a yakın rom indirdim denemek için, face sayfamı takip videoları ve linkleri paylaşacağım.

face sayfam:https://www.facebook.com/Droidworlds
  • Arkadaşımdan ücretisz olarak ekranı kırık gio'sunu aldım bende yedek telefon olarak bulundurucam elimde. Ama öncelikle ekranı tamir ettirmem gerekiyor. Fiyatları ne şekilde biliyor musunuz?

• Telefoncu 80 tl diyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

Telefoncu 80 tl diyor :D

Hiç uğraşma git 30 40 a beyaz yada siyağını al, tanıdık telefoncu varsa git taktır.
  • İkinci el beyaz fakat dokunmatiği problemli beyaz Gio almıştık. Çamaşır makinasında yıkandı, kontak spreyi ile temizleyip ugraşıp kurtardım, sadece mikrofonu değişti.
    Geçen Tahtakaleden siyah dokunmatik aldım (galiba 12-13 lira idi). Service manuline bakarak cihazı kendim söktüm ve taktım.
    Bir sorun yok. Üzerindeki dandik şeffaf koruyucu da değiştireceğim.
    Beyaz Gioya siyah dokunmatik yakışıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 5 Eylül 2014; 15:01:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

İkinci el beyaz fakat dokunmatiği problemli beyaz Gio almıştık. Çamaşır makinasında yıkandı, kontak spreyi ile temizleyip ugraşıp kurtardım, sadece mikrofonu değişti.
    Geçen Tahtakaleden siyah dokunmatik aldım (galiba 12-13 lira idi). Service manuline bakarak cihazı kendim söktüm ve taktım.
    Bir sorun yok. Üzerindeki dandik şeffaf koruyucu da değiştireceğim.
    Beyaz Gioya siyah dokunmatik yakışıyormuş

Vay muhteşem gözküyor :) benimde ön ekran çok çizik 30 liraya siyağını alacağım bende senin gibi yapacağım :D görenler şaşırır

• Bir de bulabilirsen siyah arka kapak tak daha güzel görünüyor. @Hayalci

Rom için önerim şu:
    [CM7.2] Reincarnation Rom Series v.1 | S5 Edition
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/s5830-develop/rom-reincarnation-rom-series-1-s5-t2835870/page5

Fakat launcheri biraz yavaş geldi. Xperia home srcreen kurdum.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1557091

Lockscreen ve kendi kilidini iptal ettim normal kemerli Cyanogen kilit kullanıyorum.
    Rom'un güncellemelerini takip etmekte fayda var.
    @Akinci

• quote:

Bir de bulabilirsen siyah arka kapak tak daha güzel görünüyor. @Hayalci

Rom için önerim şu:
    [CM7.2] Reincarnation Rom Series v.1 | S5 Edition
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/s5830-develop/rom-reincarnation-rom-series-1-s5-t2835870/page5

Fakat launcheri biraz yavaş geldi. Xperia home srcreen kurdum.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1557091

Lockscreen ve kendi kilidini iptal ettim normal kemerli Cyanogen kilit kullanıyorum.
    Rom'un güncellemelerini takip etmekte fayda var.
    @Akinci

Kardeş benim asıl telefonum S2 dir :D Gio telefonu 1 hafta önce kobay niyetine aldım :D kullanmadığım zamanlar duracak ve hiç satmayacağım

Elimde şu anda bu telefonlar mevcut
    GİO --140tl adlım
    Htc desire Z (full açılabilen klavyeli) 100 tl aldım

Her ikiside sorunsuz çalışıyor

• Konuyu gorunce duygulandim.Zamaninda Huawei Ideos X5 ile fiyat performans urunleriydi.O zaman lisede ogrenciydik param yetmemisti huawei almaya 580 iraydi galiba.Bende 470 e gio almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim galaxy gionun bataryası bozuldu 2 yıl önce almıştım.Şimdi yurtdışından sipariş verdim 15TL'ye
  • İlk android telefonumdu. Sonradan Wonder aldım şuan da S3 Mini var Samsung'dan uzağa gidemiyorum bi
  • Arkadaslar nereye baksam referans olarak bu sayfa var. 22.sayfadan sonra okumaktan sıkıldım. Hep ayni seyler dönüp dolasmis, ayni seyler soylenmmis fakat benim aradiklarim bunlar degil. Ben uygulamalari sd karta tasimak istemiyorum; sd kartin varsayilan kayit yeri olmasini istiyorum. Bu zamana kadar tel hafizasinda olanlar kalabilir. Merakla aradigim soru bu. Yok roor mus programmis degil. 168mb mi ne tel hafizai var adamlar mal degil akil edip sd kart yuvasi koymuslar. Bu mal olmayan adamlar bunu varsayilan kayit yeri yapmak icide birsey yapmislardir. Lutfen konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadas bana pm olarak cozumu yazabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RwN

Arkadaslar nereye baksam referans olarak bu sayfa var. 22.sayfadan sonra okumaktan sıkıldım. Hep ayni seyler dönüp dolasmis, ayni seyler soylenmmis fakat benim aradiklarim bunlar degil. Ben uygulamalari sd karta tasimak istemiyorum; sd kartin varsayilan kayit yeri olmasini istiyorum. Bu zamana kadar tel hafizasinda olanlar kalabilir. Merakla aradigim soru bu. Yok roor mus programmis degil. 168mb mi ne tel hafizai var adamlar mal degil akil edip sd kart yuvasi koymuslar. Bu mal olmayan adamlar bunu varsayilan kayit yeri yapmak icide birsey yapmislardir. Lutfen konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadas bana pm olarak cozumu yazabilirmi?

Link2sd
    veya
    Cyanogen tabanlı bir rom
    Her ikisinde de uygulama kurulum yerini dahili veya harici olarak ayarlama imkanı var.
  • quote:

quote:

Arkadaslar nereye baksam referans olarak bu sayfa var. 22.sayfadan sonra okumaktan sıkıldım. Hep ayni seyler dönüp dolasmis, ayni seyler soylenmmis fakat benim aradiklarim bunlar degil. Ben uygulamalari sd karta tasimak istemiyorum; sd kartin varsayilan kayit yeri olmasini istiyorum. Bu zamana kadar tel hafizasinda olanlar kalabilir. Merakla aradigim soru bu. Yok roor mus programmis degil. 168mb mi ne tel hafizai var adamlar mal degil akil edip sd kart yuvasi koymuslar. Bu mal olmayan adamlar bunu varsayilan kayit yeri yapmak icide birsey yapmislardir. Lutfen konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadas bana pm olarak cozumu yazabilirmi?

Link2sd
    veya
    Cyanogen tabanlı bir rom
    Her ikisinde de uygulama kurulum yerini dahili veya harici olarak ayarlama imkanı var.

Bir kaç yerde benzer tavsiyeler var tavsiyen için teşekkür ederim. Fakat bunları kullanmak garanti kapsamından çıkarıyormuş benim anlamadığım olayda bu. Garantiden çıkarmadan bunu yapmanın yolu yok mu?

• quote:

quote:

quote:

Link2sd
    veya
    Cyanogen tabanlı bir rom

Bir kaç yerde benzer tavsiyeler var tavsiyen için teşekkür ederim. Fakat bunları kullanmak garanti kapsamından çıkarıyormuş benim anlamadığım olayda bu. Garantiden çıkarmadan bunu yapmanın yolu yok mu?

Cihazı rootlarsın ve Link2sd kurarsın. Bir problem olunca unroot yaparsın. Olmazsa 2.3.6 Türkye romunu yükler servise götürürsün.
    Giolarda rom yükleme sayacı yok. Ne yüklendiği anlaşılmaz.
    Bu başlık altında bu işlemlerin nasıl yapılacağı yazar bulmazsan google da ufak bir arama ile gereken bilgilere ulaşırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Link2sd
    veya
    Cyanogen tabanlı bir rom

Cihazı rootlarsın ve Link2sd kurarsın. Bir problem olunca unroot yaparsın. Olmazsa 2.3.6 Türkye romunu yükler servise götürürsün.
    Bu başlık altında bu işlemlerin nasıl yapılacağı yazar bulmazsan google da ufak bir arama ile gereken bilgilere ulaşırsın.
    quote:

Orijinalden alynty: Alphace

quote:

Orijinalden alynty: RwN

quote:

quote:

Arkadaslar nereye baksam referans olarak bu sayfa var. 22.sayfadan sonra okumaktan sykyldym. Hep ayni seyler dönüp dolasmis, ayni seyler soylenmmis fakat benim aradiklarim bunlar degil. Ben uygulamalari sd karta tasimak istemiyorum; sd kartin varsayilan kayit yeri olmasini istiyorum. Bu zamana kadar tel hafizasinda olanlar kalabilir. Merakla aradigim soru bu. Yok roor mus programmis degil. 168mb mi ne tel hafizai var adamlar mal degil akil edip sd kart yuvasi koymuslar. Bu mal olmayan adamlar bunu varsayilan kayit yeri yapmak icide birsey yapmislardir. Lutfen konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadas bana pm olarak cozumu yazabilirmi?

Link2sd
    veya
    Cyanogen tabanly bir rom
    Her ikisinde de uygulama kurulum yerini dahili veya harici olarak ayarlama imkany var.

Bir kaç yerde benzer tavsiyeler var tavsiyen için te?ekkür ederim. Fakat bunlary kullanmak garanti kapsamyndan çykaryyormu? benim anlamady?ym olayda bu. Garantiden çykarmadan bunu yapmanyn yolu yok mu?

Cihazy rootlarsyn ve Link2sd kurarsyn. Bir problem olunca unroot yaparsyn. Olmazsa 2.3.6 Türkye romunu yükler servise götürürsün.
    Giolarda rom yükleme sayacy yok. Ne yüklendi?i anla?ylmaz.
    Bu ba?lyk altynda bu i?lemlerin nasyl yapylaca?y yazar bulmazsan google da ufak bir arama ile gereken bilgilere ula?yrsyn.

Vermi? oldu?un bilgiler için tekrar te?ekkürler. 6230'dan android'e geçince biraz zorlandyk :D sanyyorum vermi? oldu?un bilgiler sayesinde halledebildim gerisi de artyk bana kalmy? te?ekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Link2sd
    veya
    Cyanogen tabanlı bir rom

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar nereye baksam referans olarak bu sayfa var. 22.sayfadan sonra okumaktan sykyldym. Hep ayni seyler dönüp dolasmis, ayni seyler soylenmmis fakat benim aradiklarim bunlar degil. Ben uygulamalari sd karta tasimak istemiyorum; sd kartin varsayilan kayit yeri olmasini istiyorum. Bu zamana kadar tel hafizasinda olanlar kalabilir. Merakla aradigim soru bu. Yok roor mus programmis degil. 168mb mi ne tel hafizai var adamlar mal degil akil edip sd kart yuvasi koymuslar. Bu mal olmayan adamlar bunu varsayilan kayit yeri yapmak icide birsey yapmislardir. Lutfen konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadas bana pm olarak cozumu yazabilirmi?

Link2sd
    veya
    Cyanogen tabanly bir rom
    Her ikisinde de uygulama kurulum yerini dahili veya harici olarak ayarlama imkany var.

Bir kaç yerde benzer tavsiyeler var tavsiyen için te?ekkür ederim. Fakat bunlary kullanmak garanti kapsamyndan çykaryyormu? benim anlamady?ym olayda bu. Garantiden çykarmadan bunu yapmanyn yolu yok mu?

Cihazy rootlarsyn ve Link2sd kurarsyn. Bir problem olunca unroot yaparsyn. Olmazsa 2.3.6 Türkye romunu yükler servise götürürsün.
    Giolarda rom yükleme sayacy yok. Ne yüklendi?i anla?ylmaz.
    Bu ba?lyk altynda bu i?lemlerin nasyl yapylaca?y yazar bulmazsan google da ufak bir arama ile gereken bilgilere ula?yrsyn.

Vermi? oldu?un bilgiler için tekrar te?ekkürler. 6230'dan android'e geçince biraz zorlandyk :D sanyyorum vermi? oldu?un bilgiler sayesinde halledebildim gerisi de artyk bana kalmy? te?ekkürler.

• tam 2,5 yıl oldu gio alalı. hala kullanıyorum. değiştirmenin vakti geldi de bi 6-7 ay daha sabretsin.
  • 
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.