Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki tane var birini çocuğa verdim diğerini tabletcik niyetine kullanıyoruz. Ama rehbere girerken çok kasıyor 😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

İki tane var birini çocuğa verdim diğerini tabletcik niyetine kullanıyoruz. Ama rehbere girerken çok kasıyor 😡

Ben tekrardan 140 tl ye beyazını aldım, orjinal 2.3.6 yükleyip, gerksizlerin hepsini sildim, mübarek şimdi herşeye takır takır giriyor, benim şu an kullandığım s2 den bile hızlı giriyor rehbere, babama verdim aylardır kullanıyor hiçbir sorunu yok şimdi tekrar 85 tl ye s1 i9000 aldım :D onuda artık ne yaparım bilmiyorum
  • 2.3.6 yı tekrar deneyeyim o zaman.
  • Benim Eski telefonum gio du ilk ciktiginda almistim ilk aldigimda iyidi sonra s3 ten sonra telefon telefon olmaktan cikti telefon hakkındaki goruslerim

Artilari :telefonun ekrani gercekten saglam zaten cam degil plastik hicbir sekilde ekrana hasar veremedim cizik oldu ama kırılmiyor yani plastik ne olursa olsun cizilir :)

Eksileri Telefon soylendigi gibi batarya aman aman degil size soyle soyleyim tam anlamiyla b*k gibi 2 tane batarya ile dolasir olmustum genede yetmiyordu gun boyu tek batarya ile oyun oynarsan 50 55 dk pil omru var suanda playdeki cogu oyun desteklemiyor armv6 motor var subway surf bile yok markette ram diye bi halt yok zaten ekran touchwiz den de kotu en azindan touchwiz de hersey derli toplu toplu

Ekran cok ufak daha once 5 5.5 inc telefin kullandiysaniz hayatta kullanamassiniz

Custom rom lar fayda etmiyor cunku telefonda hayir yok

Simdiki telefonum s4 bundan once bir ara elime Blackberry Curve gecti gio nun eksikligini hissettirmedi bis pakedi yaparsaniz 10 numara telefon blackbery
    sonuc gio pismanliktir almayin aldirmayin..

• Giocular burdamı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Giocular burdamı :D

Ünlü giocu hayalci bey. :) ne telefondu be.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gio halen var bende, babam kullanıyor :D
  • Gio'dan sonra kaç telefon değiştirdim ama yeri ayrıdır ufaklığın :)
  • gio dan sonra

htc explorer
    htc desire hd
    sony ericson arc s
    galaxy s2 aldım ve halen kullanmaktayım

Şu anda elimde

gio+s1+s2+htc desire z mevcuttur canım sıkıldıkca istediğimi seçip kullanıyorum , satmıyorum
  • gio nun ekranını değiştirdim, sonrasında telefon çöktü. power ile veya power + home ile açılmıyor. Pcye bağlı iken download mode alabiliyorum. Bir sürü rom denedim bi kaç defa açıldı kullandım fakat kapandıktan sonra tekrar açılmadı. hala daha açılmıyor. Sadece downloading yazısına alabiliyorum cihazı. Recovery mode dahi giremiyorum. Tavsiyeler??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

gio nun ekranını değiştirdim, sonrasında telefon çöktü. power ile veya power + home ile açılmıyor. Pcye bağlı iken download mode alabiliyorum. Bir sürü rom denedim bi kaç defa açıldı kullandım fakat kapandıktan sonra tekrar açılmadı. hala daha açılmıyor. Sadece downloading yazısına alabiliyorum cihazı. Recovery mode dahi giremiyorum. Tavsiyeler??

Usb girişini değiştir
  • Telefonda bende imzamdaki rom kullanıyordum gayet iyiydi.Şimdi Avea İntouch 4 e geçtim
  • Vay be ilk android telefonum, imzadaki de 2. Androidli telefonumdu.

Hatta imzadaki incelemede de gio vs u8800 yapmistim :)

• arkadaşlar benim gio nun garanti süresi doldu.. şimdiye kadar room mu root mu neyse hiç bir yaptırmadım.. zaten anlamıyorum da pek..
    şuan bazı ygulamaları yukleyemiyorum sürümüm düşükmüş diye uyarı veriyor... ne yaptırayım nasıl yaptırayım bir şeyler bu telf'a.. kaç tl tutar..??
  • ne telefondu be hala unutulmadığını görmek güzel ben hala kullanmaktayım öğrenciyiz :D değiştirsem bile gio ile çok anım oldu bi keresinde benzinliğe inhiyacımız vardı babam en yakındaki nerdedir diye düşünürken igo primo yu açıp konumumuzdan en yakın benzinliği bulup gururla babama söylemiştim işte o zaman gionun unutulmaz olduğunu anladım gio bir telefondan fazlasıydı benim için tüm android bilgimi bu telefonda attım şuan ileri seviye android biliyorum diyebilirim hepside gio sayesinde fiyatı ucuz olduğu için hiçbi operasyondan çekinmedim kendi romlarımı geliştirdim kullandım vs telefonuma çok horda davrandım sinirlenip duvara gömdüğüm çok oldu ama hala ekranı kırılmadı kısaca gio benim için bi telefondan çok farklı
  • hakikaten pişmanlıktır. yalnız 2015 yılı için :D 2011'de bildiğin f/p ürünüydü. ekranı etkileyiciydi.

şu an 4.3 jelly bean sürümünde cihazım. whatsapp web'i denemek için yükseltmiştim. gayet memnunum. aslında telefonu değiştireceğim ama şu mwc 2015'te tanıtılacak olan cihazları bekliyorum. şu asus veya lenovo 5 inch altı bir güzel bir cihaz yapsa da kullansam. z3 compact'a 1500 lira bayılmak istemiyorum. evet.

android 4.3 jelly bean google edition. karneli maclaw'a ait. biraz sanal bellek ve hızlı bir launcherla iş görüyor. tabi gapps'i kurmuyorum 4-5 uygulamayı çektim internetten bu sayede telefon çok daha hızlı.

whatsapp web iyiymiş. güzel. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 20 Şubat 2015; 1:24:21 >
  • Way be bir zamanların efsanesi

• Nickim sırf onun için

Hala kalbimizdesin Gio

• Gio ile Android dünyasına adım attıktan sonra;

Nokıa 700
    Galaxy Wonder
    Iphone 4
    S3 Mini
    S4 Mini ile Android'e devam ediyorum. Emektarın yeri hala ayrıdır
  • Yakında hurdaya çıkaracağım. Ne yapsam diye düşünüyorum. Araç navigasyonu yapayım diyorum ama igo acayip kasıyor.
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.