Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gio Internet Bağlantısı Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugün aldım gio yu.. suana kadar böyle komplike telefonlaar kullanmadım.. oyüzden bazı calışma prensiplerinden haberim yok.. benim öğrenmek istediğim sudur.. wifi ye bağlanmadığım sürece internete giremesin istiyorum.. evde kablosuzdan sifremi yazıp bağlanayım yada ttnet wifi noktalarında kullanıcı adımı girip bağlanayım.. yani derdim yanlıslıkla yada bilmeyerek internete giripte ay sonu faturada sürprizlerle karsılasmayalım.. çünkü az önce evdeki kablosuzdan bağlandım sonra cıkıs yaptım ama haala nete girebiliyorum.. ben istiyorumki girmesin.. bir de teli eşim kullanacak o benden daha bi habersiz bu işlerden.. allah vere wifi den girdim sanıp 1 2 saat takılırsa nette evde savas cıkar ay sonu :)) sanırım derdimi anlatabildim.. bi yardımcı olursanız cok sevinirim.. ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkür ederim..

• Cevap :AYARLAR -->KABLOSUZ ve AĞ AYARLARI -->MOBİL AĞLAR

PAKET VERİ KULLAN, işareti kaldır
    VERİ DOLAŞIMI , işareti kaldır
    SADECE 2G AĞLARINI KULLAN, işaretle,
    bu ayarlarla wifi hariç hiçbir zaman internete girmez.

not:Hayalci'den alıntı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

Cevap :AYARLAR -->KABLOSUZ ve AĞ AYARLARI -->MOBİL AĞLAR

İstersen telefonu rootlayıp firewall kullanibirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

quote:

Orijinalden alıntı: tyll

Cevap :AYARLAR -->KABLOSUZ ve AĞ AYARLARI -->MOBİL AĞLAR

İstersen telefonu rootlayıp firewall kullanibirsin

hocam root firewall falan bozar beni :)) yani bastada dediğim gibi pek çakmıyorum bu işlerden o sebepten yani.. gerci üstte tyll arkadasın dediği gibi yaparsam benim iş halloluyorsa yeter de artar bile bana.. ikinizinde ellerine sağlık teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.