Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY II I9100 JELLYBEAN 4.1.2 - SATILMIŞTIR -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 29 Temmuz 2013; 0:32:10 >

• PM
  • hani la fiyat? bi de uygun fiyat yazdım demişin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yazmıyor ilanda
  • Fiyat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormantik Romeo

hani la fiyat? bi de uygun fiyat yazdım demişin?

Pardon beyler ilanı güncellerken silinmiş
  • Fiyat harika. Bende 500TL den sattım 2 hafta kadar önce. Özlüyorum telefonumu Hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Fiyat harika. Bende 500TL den sattım 2 hafta kadar önce. Özlüyorum telefonumu Hayırlı satışlar

Teşekkürler arkadaşım alıcı arkadaşlar çok acımasızlar telefon edip S yi arc S ile,S3 mını ile kıyaslayıp fiyat yüksek diyorlar. Arkadaşlar bu cihaz sadece eski model ama özellikleri değme akıllı telefonlara taş çıkartır. Lütfen S2 yi bilmeyen kullanmayanlar yorum yapmasınlar ölcü olmayın değeri neyse onun bile altını yazdım.

ACIMASIZ OLMAYIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Fiyat harika. Bende 500TL den sattım 2 hafta kadar önce. Özlüyorum telefonumu Hayırlı satışlar

Teşekkürler arkadaşım alıcı arkadaşlar çok acımasızlar telefon edip S yi arc S ile,S3 mını ile kıyaslayıp fiyat yüksek diyorlar. Arkadaşlar bu cihaz sadece eski model ama özellikleri değme akıllı telefonlara taş çıkartır. Lütfen S2 yi bilmeyen kullanmayanlar yorum yapmasınlar ölcü olmayın değeri neyse onun bile altını yazdım.

ACIMASIZ OLMAYIN.

Valla hocam şuanda iphone 4S kullanıyorum, inanki çok özledim Galaxy S2 yi. Özellik olarak hız ve rahat kullanım olarak gerçekten çok başarılı bir telefon. Sizin fiyatınız gayet uygun. Bence daha fazlada düşürmeyin fiyatı. Sen buraya 450TL S2 desen, inanki yine pm atıp 400 olurmu diye soran olur. Bana ne PM ler geldi telefonumu satarken ama biri geldi alıyorum kardeş dedi ve aldı gitti kısmet bu işler. Tekrar hayırlı satışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.