Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s serisinde daha cok özellik barındırıyor ve ekranları 2k hd ekrana kdr cıktılar haliyle donanımı zorluyan ve ısındıran kasan makıneye dondurduler, haklısın abım j fıyat performans serisi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

s serisinde daha cok özellik barındırıyor ve ekranları 2k hd ekrana kdr cıktılar haliyle donanımı zorluyan ve ısındıran kasan makıneye dondurduler, haklısın abım j fıyat performans serisi gibi

Evet hocam demessem olmaz
    S serisinde keramet olsaydı millet a ve j serisine dönmezdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim telefonda J1 2016 baska telefon alabilirdim s6 gibi ama bu telefona hayran kaldim. Kucuklugu ve sade yapisina ekran goruntusu : ayrica android 6 gercekten alacakmi acaba lollipop sıktı
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• tercih meselesi kimisi kamera kimisi yuksek donanıma kımısı ekran boyutuna kımısı kasa yapısına para harcıyor, hani 2500-3500 tl arası verılıpte telefonlarında alakasız durdugu yerde sacma arızalar teskıl etmesı elbette 2500 tl verip kullanıcıları acayip kufure surukluyordur, giriş seviye 600-700 tl telefonla dahi işlemlerimi hızlı yapabılıyoruz umuyorum ki 2017'de daha iyi butce telefonlar goruruz umarım ya o yuzden maksımum 1750 lıra yukarısına cıkılmamalı akıllı telefonda.
  • hosgeldın kardeş evet işimi goruyor telefon 1 aydır falan kullanıcısıyım, kotu yanını gormedım ben en cok elde tutulusu ve kasasının zarif olmasına bayıldım, guncelleme konusuna değinecegım samsung gidip kanada ve abd'ki j1 2016'lara 6.0.1 (MM) surumunu vermiş, şimdi j120F, j120H, j120A versiyonlarınada guncelleme getirecek ama geç verecekler, sizin ki tek hatlı SS gordugum kadarıyla j120F modeli elınızde ki (sana daha erken gelme ihtimali var guncellemenın, duoslara geç gelir ust surum guncellemeleri) benım gorusum aralık ayı ortaları veya ocak ayı gibi dıyorum 6.0.1 guncelleme getırır hocam 5.1.1'de kotu surum degıl ki tamam farklılık herkes ister ama hocam 6.0.1 gelince cıhazda sorunlar cıkma ıhtımalıde dogabılıyor her guncelleme sorunsuz dıye bır sey yok, bu sfr 5.1.1 donme planları yapabılıyoruz hatalı guncellemelerde onun ıcın geç gelsın ama iyi mınımum sorunsuz guncelleme gelsın taraftarıyım hangi renk aldınız hocam ? benim ki gold tipi lg g5 andırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 22:43:56 >

Hocam benimki de gold rengi ruh ikizimi buldum galiba ayni telefon ayni model :) :) :)

• ahahaha güzeldi esprin aynen aynı renk almısız gold vala değişik tasarıma sahip iç cerceve sıyah alt kısım gold lg'leri andırmıs telefon giriş seviyesi tereddut ettim alırken falan dedım kasar masar 8 gb yetmez ama beni sasırttı menuler hızlı uygulamalarda hızlı ve bazı uygulamaları sd karta aktarabılmesıde avantaj saglıyor miniğin (lakabı minik) j1 2016'nın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 22:56:17 >
    Hay senin amacsiz gulumsedim :) neyse hayirli olsun kardesim ALLAH iyi gunlerde kullanmani nasip etsin. Insallahbbu telefon ile kismetin acilir :)

• ahahaaha kısmet dedınde telefonla kız almayamı gıdecem hocam ilahi eyvallahın oldu sagolasın sende hayırlı gnlerde kullan, sıkıntı fılan gormezsn, soruların olursa buralardayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 23:02:01 >
  • Bide kardes yav ben diger kullandigim telefonlara twrp attim gayet guzel calisiyor bunada attim. Oem kilidibi actim usb hata ayiklama seysini actim odin modunda odin ile attim twrp yi basarili oldu hata mata vermedi ama nedense twrp recovery olmuyor eski cwm oluyor. Boylede sacma birsey. Haa yeni bi web sitesi acarim bi iki sene sonra onlinekizisteme.com diye (saka) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 28 Ekim 2016; 23:04:36 >
  • tlfn yenı cıktıgından uygun twrp recovery yoktur yerli forumlarda hocam fazla kurcalamayın gecenlerde basıma kotu sey geldı sebeke gıtmıstı her neyse root ile bır sey mı sıldım sistemden anlamadım ne olduysa brick oldu sonra odınle kurtardm stock rom buldum attm bu sfrde sebeke sınyalı alamadım en son tlfncuya goturdum halletmıstm kendı stock romu yetıyor guncelleme ıhtıyacı hıssetmıyorm suanlık (3-5 ay boyle devam 6.0.1 cıkarsa yuklerım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 23:05:19 >
    Yerli forum degil xda.developers. bide arkadaslik attim kabul et

• anladım henuz uygun degıldır twrp recovery tek mantıklı acıklaması sanırm chipset spreadtrum sc8830 cıkarmamıslardır ettim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 23:08:32 >
    Haa bak o olabilir (bi b*k anlamadim :D) neyse ilerleyen gunlerde tekrar bakarim ama xda konusunun admini telefonun ss sini atmisti ve gayet guzel olmustu calisiyordu neden acaba bi de modeli j120fydi

• hocam pardon senın model j120f tek simli işlemci cihpsetin (Samsung Exynos 3 Quad 3475) ona uygun twrp yoktur, benim ki duos (çift simli) işlemcim farklı spreadtrum sc8830 her ikisine uygun yok anladıgım kadarıyla
    Yavv kardes her neyse twrp yi s*ktir et. Acaba Android 6 gelirmi yavv arkadaslar o telefona hayatta gelmez diyor.

• gelecek hocam gelecek 2-3 aya kdr guncellemeyı verırler sabretmesını bil
    Dogru diyorsun. O kadar sıkılırsam bi launcher atarim. Neyse kardes seninde basini agrittim aksam aksam kusura bakma.

• hı onlarla oyalan launcher degısıklıklerıne gıt, sorun degıl hocam ıyı geceler
    Eyvallah hocam tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.