Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

6.0 vermeyecek dıyordu inceleme videosunda youtube kanalındaki kişi j2 ıcın ne kadar dogru bılemem ama bana kalırsa bi ust surum alma hakkı var 6.0.1 ekim guncellemesıdır 200 mb guncelleme sanırım ?

ne hıkmettır 6.0.1 surumu yayınlamıs 4-5 ay once j1 2016 kanada ulkesıne kıyak gecmıs samsung aynı ozellık barındırıyor şu işe bak avrupa asya afrıka j1 16 için 6.0.1 yok

Büyük ihtimalle gelmez güncelleme keyfien güncelliyor yok güncel tutun güvenlik guncellemesi deyip geçirtiyolar bunlardan güncelleme gelirse yatıp kalkmak şükretmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok guzel özet geçtin
  • quote:

çok guzel özet geçtin

5 tede iyi 6 gelsede fark etçek bir şey yok yeter 5.1 işte

• ztn bende artık beklentı olusmamaya basladı 5.1.1 ile akıcı telefon suan
  • quote:

ztn bende artık beklentı olusmamaya basladı 5.1.1 ile akıcı telefon suan

Guncelleme ile radyo bile dinleyemez olduk açıyorum power fm yi internetten onu bile takıla takıla yapıyor hangi akıllı planladıysa güncellemeyi onun dışında başka sorun yok devam güncelleme de gelmez kapatayım otomatik güncellemeyi en iyisi

• samsung turkiye garantilisinde varmi radyo ? ben yok vergi aliniyor diye biliyorum genelde paralel ithalatlarda oluyordu radyo 😕 aynen gec gelir guncelleme benimkide otomatikte degil

• quote:

samsung turkiye garantilisinde varmi radyo ? ben yok vergi aliniyor diye biliyorum genelde paralel ithalatlarda oluyordu radyo 😕 aynen gec gelir guncelleme benimkide otomatikte degil

Var çok ta onemli degil gerci

• sırf radyo dinleyebilmek ıcın ust sevıye telefonlarında radyo olmaması gidip satıp orta seviye alanlar oluyor maalesef abim ben arada dinlerim
  • quote:

sırf radyo dinleyebilmek ıcın ust sevıye telefonlarında radyo olmaması gidip satıp orta seviye alanlar oluyor maalesef abim ben arada dinlerim

Bakıcaz bu gün de saçmayacakmı telefon s3 mini bile kesintisiz rahatlıkla açıyor deniyecegim

• hadi bakalm

• quote:

hadi bakalm

2 saat dinledim öcümü aldım bi rahatlık geldi
    Başta pek dinletek hali yok gibiydi takılı kalıyordu sonra düzeltti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 24 Ekim 2016; 0:31:16 >
  • sorun morun kalmadı desene abim sevindim mutlu olmana
  • custom rom falan ugrastınmı hiç j2 için abim ? j1 16 ıcın sanırım yok arastırma yaptım ufak ha gerek duymuyorum kendı arayuzu akıcı ama işlemcisine uygun yok sanırım cm romlar
  • quote:

custom rom falan ugrastınmı hiç j2 için abim ? j1 16 ıcın sanırım yok arastırma yaptım ufak ha gerek duymuyorum kendı arayuzu akıcı ama işlemcisine uygun yok sanırım cm romlar

Cm romlara bulaşmadım hiç kurarken aksilik falan olursa sakat olur bildigim kadarıyla daha erken

• öyleymiş aksilikler dosya eksikliği hatalar vs %55 uzerınde falan diyorlar abim, ama tamamen tecrubeyle ve gerekli dosyası tam uyumlu olması romun final sürümü iyiyse diyorlar bi yandanda öyle demişler
  • quote:

öyleymiş aksilikler dosya eksikliği hatalar vs %55 uzerınde falan diyorlar abim, ama tamamen tecrubeyle ve gerekli dosyası tam uyumlu olması romun final sürümü iyiyse diyorlar bi yandanda öyle demişler

Cihaz normal romuyla bile hızlı yeterince gerek yok senin şu adblock işi ne oldu
    Şu forumda baya anlatmıştım bu işi
    http://www.izafet.net/threads/****-fast-kullanimi-reklam-engelleme.725556/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 26 Ekim 2016; 19:40:30 >

• apk olarak kurdum abım adblok uygulamasını, işi gorur reklam engellıyor epey sayfaları akıcı açıyor, aynen stockda sıkıntı yasamıyorum sadece merak ettim, en cok samsung ve lg custom rom bulunuyor sonra şeye değinim muzık calar apk'si mi yapmıstı acaba cihaz brick oldu bı dahada acılmamıstı ya hani telefonum korkuyorum apk'sini yuklemeyede google muzıkle dınlıyorum oda iş goruyor abim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 26 Ekim 2016; 19:56:07 >
  • quote:

apk olarak kurdum abım adblok uygulamasını, işi gorur reklam engellıyor epey sayfaları akıcı açıyor, aynen stockda sıkıntı yasamıyorum sadece merak ettim, en cok samsung ve lg custom rom bulunuyor sonra şeye değinim muzık calar apk'si mi yapmıstı acaba cihaz brick oldu bı dahada acılmamıstı ya hani telefonum korkuyorum apk'sini yuklemeyede google muzıkle dınlıyorum oda iş goruyor abim.

bu orjinal kendi telefonumada kurdum bir daha açılmama brick olma gibi bir şeyle karşılaşmadım olmaz zaten kurabilirsiniz 2 3 aydan beri de kullanıyorum hatta hocam google play de uyumsuz diyen samsung music sonra bi anda uyumlu hale gelip güncelle gibi butonlar gözükmüştü 2 3 ay önce güncelleyince gelmişti muzik çalar cihazi bozsaydi samsung önlemini alırdı bu gibi durumlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 26 Ekim 2016; 20:20:09 >

• Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Bende ki j2 suya düştü kendi imkanlarımla kuruttum açılıyor ama ekran yok. İçinde fotolar vardı almak istedim pc ye takınca USB depolama demem lazım ama diyemiyorum. Bu durumda bu fotoları nasıl alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim..

• irfannnbyrk kullanıcısına yanıt
    gecmis olsun pek yardimci olamayacagimda lakin aklimdada su var, j2 otg usb destegi var flash bul sonra usb'ye flash tak usb ucunuda telefon sarj yerine tak dosyalari alma islemi gibi bir islem gorur pc ile usb flash baglantisi gibi algila neyse oyle bi arastir bakalim vardir cozumu ya.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.