Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyumlu ise sevindim, apk olarak bana lınk atarmısın sana zahmet abim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

uyumlu ise sevindim, apk olarak bana lınk atarmısın sana zahmet abim

http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-internet-for-android/samsung-internet-for-android-4-0-10-51-release/samsung-internet-android-4-0-10-51-android-apk-download/
    Internet
    **** fast

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dadblock+fast&pcampaignid=APPU_1_vcQHWMS9JoHfgAbMlY4o
    Bunları kur sonra internet>daha fazla>gelismis>içerik engelleme sonra o tiki açıp adblock fast yuvarlagının üzerine bas tarayiciyi kapat ac sonra reklamsiz nette takil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Ekim 2016; 22:15:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• url maalesef bulunamadı dedi google play linki abim ? tskrler zhmt edıp attın
  • quote:

url maalesef bulunamadı dedi google play linki abim ? tskrler zhmt edıp attın

Hocam ****fast yazinca forum sansurluyor yani url yide sansurlemis

Sen google play e girip adblock fast yazip indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Ekim 2016; 22:20:51 >

• eheheee peki peki onuda ben zahmetleyeym indiririm eyvallah ugrasların ıcın
  • quote:

eheheee peki peki onuda ben zahmetleyeym indiririm eyvallah ugrasların ıcın

Ilk bu işi forumda a3 2016 konusunda gormustum bu apk indirip **** u kurup reklamsiz takilin diye apk link i koyunca gozlerim acilmisti oooohaaa diye nasıl gidiyor hocam çok sürmez zaten

• daha kurmadım ındırmedım yrn veya haftasonuna dogru yaparm iş yogunlugu yuzunden kafa kalmıyor arada bakacam abim 3-5 gune hallederım o işleri
  • quote:

daha kurmadım ındırmedım yrn veya haftasonuna dogru yaparm iş yogunlugu yuzunden kafa kalmıyor arada bakacam abim 3-5 gune hallederım o işleri

Hocam bende bu kadar ekran süresi verdi sizde kaç saat verdi
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• abim SS atacaktım bende sana batarya ile ilgili, ama şarj edınce sıfırlandı ekran surem unutkanlıgıma geldı vala ben en son baktıgımda şarja takmadan önce %19 du ekran suremde 5 saat 35 dakıkaydı eğer %1 kdr kullansaymısım 6 bucuk saati gorurdum herhalde veya 6 saat 45 dakıka falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 21 Ekim 2016; 22:59:20 >
  • quote:

abim SS atacaktım bende sana batarya ile ilgili, ama şarj edınce sıfırlandı ekran surem unutkanlıgıma geldı vala ben en son baktıgımda şarja takmadan önce %19 du ekran suremde 5 saat 35 dakıkaydı eğer %1 kdr kullansaymısım 6 bucuk saati gorurdum herhalde veya 6 saat 45 dakıka falan

Benim cihaz bu kadar verdi ekran süresi ama benim gibi %1 e kadar getirme min 10 yap yoksa pilin ömrü çabuk tükenir

Internet tarayıcısını kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 21 Ekim 2016; 23:16:56 >

• ayda bir kaç kez %1 kdr bıtırıp dolum yapılması gerekmıs bataryaların dogruluk payı var mı acaba
  • quote:

ayda bir kaç kez %1 kdr bıtırıp dolum yapılması gerekmıs bataryaların dogruluk payı var mı acaba

Hocam bir de pil ölmemişse hani cihaz %0 olup kapanıp bidaha açılmıyorsa pili düzgün eger bitmesine ragmen cihaz tekrar açılıp %2 falan diyorsa o pil ölmüştür benimki kapandı açamadım bile

• anladim o halde biz her %15 batarya zayif uyarisinda takalim ki ileride pil ölmesin

• quote:

anladim o halde biz her %15 batarya zayif uyarisinda takalim ki ileride pil ölmesin

Ama bir süre sonra ölüyor

• haklısın lityum iyon piller döngülerle şarj olur 500 üzeri tam şarj döngü sonrası (1 bucuk sene sonra) %10 veya %15 kayıp yaşarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 22 Ekim 2016; 14:12:02 >
  • quote:

haklısın lityum iyon piller döngülerle şarj olur 500 üzeri tam şarj döngü sonrası (1 bucuk sene sonra) %10 veya %15 kayıp yaşarlar

Sanki daha çok gibi benim eski tel s3 mini 1.5 sene kullandım sonra baktım cihazın pili hızlı bitiyor + %24 te şak kapaniyor

• herkes s3 mini serüveni yaşamış bende kullanmıstım acayip kasardı şarj erken biterdi vs baya sövdüğüm tel olmustu 2013 yıllarında dediğim gibi abicim 1 bucuk bilemedin 2 seneye piller %20 kayıp yaşarlar ani kapanmalar meydana gelir batarya ölümü gerçekleşir
  • quote:

herkes s3 mini serüveni yaşamış bende kullanmıstım acayip kasardı şarj erken biterdi vs baya sövdüğüm tel olmustu 2013 yıllarında dediğim gibi abicim 1 bucuk bilemedin 2 seneye piller %20 kayıp yaşarlar ani kapanmalar meydana gelir batarya ölümü gerçekleşir

Biraz daha artınca direk yeni batarya alacam o telefona annem kullanıyor s3 miniyle internete girerken kendimi nokiadan giriyomuş gibi hissediyodum o kadar yani

• kaç aydır j2 kullanıyorsun ? şöyle durumlarda oluyor batarya ani kapanma olaylarında, yazılım ve batarya uyusmazlıgı yuzunden bataryalar pat birden telefon kapanıor sanıyoruz batarya öldü falan ama yazılım hataları yuzunden olanlarda var mutlak s3 mini zamanının modeli hani derler ahı gitmiş vahı kalmış misali
  • quote:

kaç aydır j2 kullanıyorsun ? şöyle durumlarda oluyor batarya ani kapanma olaylarında, yazılım ve batarya uyusmazlıgı yuzunden bataryalar pat birden telefon kapanıor sanıyoruz batarya öldü falan ama yazılım hataları yuzunden olanlarda var mutlak s3 mini zamanının modeli hani derler ahı gitmiş vahı kalmış misali

4 veya 5 iyiki kurtuldum

S3 mini anca rom atip 5.1 le kullanilabilir cm romla ama gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 22 Ekim 2016; 14:44:48 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.