Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

ahaha umarım, abim yanlıs anlamazsn acaba muzık calar yukledık vırusmu vardıda tlfn kendı kendıne kapanmıstı bende farklı ulke afganıstan atınca sebekede gıtmıstı uzerıne alınma belkı sıstemı bozmustur dıye dusundumde

Olabilir ama o zaman benimkide giderdi apk mirror güvenli sitedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biliyorum apk sıtesını oradan cok sey ındırmıstımde ne bıleyım belkı sistemi root ile birlikte sapıttırmıstır saçma dusunce ama aklıma gelen ıhtımaller basında yer alıyor
  • quote:

biliyorum apk sıtesını oradan cok sey ındırmıstımde ne bıleyım belkı sistemi root ile birlikte sapıttırmıstır saçma dusunce ama aklıma gelen ıhtımaller basında yer alıyor

Virus total ede baktim yok gözüküyor size bi apk daha onerirdimde biraz fazla olur galiba

• en iyi antıvırus hangisi abim telefon ıcın ? apk olarak onerdıgın neydı aklındaki duruma gore bakarızda rıske gırmek ıstemıyorum sorun orada
  • quote:

en iyi antıvırus hangisi abim telefon ıcın ? apk olarak onerdıgın neydı aklındaki duruma gore bakarızda rıske gırmek ıstemıyorum sorun orada

Smart manager kullaniyorum antivirüs için aklımda kalan apk ogyoutube idi ogyoutube sayesinde arkaplanda video yürütebiliyorsunuz bir başka iş yaparken küçük ekranda izleyebiliyorsunuz normal youtube nin altına arkaplan ozelligi koyulmuş gibi düşününhttp://tr.fobito.com/android/og-youtube indirdigim kaynak

• ha arka plan youtubeyı zamanında general mble 4g için ındırmıstım rahmetlı olmustu elden cıkarmıstım guzel uygulamaydı arkada kucuk ekranda oynuordu smart manager apksi varmı acaba duos j1 2016 da yuklu gelmıyor abim ondan sordum turkıye garantılısınde var ama smart manager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 17 Ekim 2016; 23:05:32 >
  • quote:

ha arka plan youtubeyı zamanında general mble 4g için ındırmıstım rahmetlı olmustu elden cıkarmıstım guzel uygulamaydı arkada kucuk ekranda oynuordu smart manager apksi varmı acaba duos j1 2016 da yuklu gelmıyor abim ondan sordum turkıye garantılısınde var ama smart manager

Apk çıkarıcı ile çıkartayımhttp://www.mediafire.com/file/i2k6l32xu7d5wn7/Smart_Manager_com.samsung.android.sm.apk

• bnm cihazada olur dimi manager, yanlıs bır arıza vermez umarım ? j2 ait diye manasında abicim
  • quote:

bnm cihazada olur dimi manager, yanlıs bır arıza vermez umarım ? j2 ait diye manasında abicim

Olmasi lazim ikiside 5.1 sonuçta ikiside
    Son durum nedir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 18 Ekim 2016; 0:20:07 >
  • bılemedım kı ındırdım ama yuklemedım, htc boots diye uygulama buldum google playden onu ındırdım manager gorevı goruyor neredeyse, gereksız dosyaları silme ve otomatık ram hafifletme var uygulamanın ıcınde abım hmm belkı ılerıde apkyı kurabılırımde suan gerek duymuyorum yinede sagol managerın apksini cıkardıgın ıcın:)
  • quote:

bılemedım kı ındırdım ama yuklemedım, htc boots diye uygulama buldum google playden onu ındırdım manager gorevı goruyor neredeyse, gereksız dosyaları silme ve otomatık ram hafifletme var uygulamanın ıcınde abım hmm belkı ılerıde apkyı kurabılırımde suan gerek duymuyorum yinede sagol managerın apksini cıkardıgın ıcın:)

Hocam bu progamin tek artisi yaptigi tarama 5 6 sn sürmesi bir de pil yüzdesi smart manager sayesinde oluyormuş sizin yoksa nasil çalisiyor acaba

• abim geç cvp kusura bakma, htc boots uygulamasında gereksiz dosya silme olayıda 6-7 sanıyede yaptırıyor smart manager gorevı goruyor j2 için ekim guncellemesı aldın mı ?
  • quote:

abim geç cvp kusura bakma, htc boots uygulamasında gereksiz dosya silme olayıda 6-7 sanıyede yaptırıyor smart manager gorevı goruyor j2 için ekim guncellemesı aldın mı ?

Gelmedi hocam guncelleme varsada gec gelir buyuk ihtimal anca gelir
    Ogrendime gore smart manager 4.4 lü telefonlara da yükleniyomuş telefondan telefona farklılık göstermiyormuş ondan sıkıldiginiz zaman buna gecersiniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• anladim abim ileride yuklerim, adquard adli reklam engelleme apksi indirdim chrome mobil icin vpn gorevide mi goruyor SS bak guvenilir mi adquard uygulamaya ?

• quote:

anladim abim ileride yuklerim, adquard adli reklam engelleme apksi indirdim chrome mobil icin vpn gorevide mi goruyor SS bak guvenilir mi adquard uygulamaya ?

Bazen engellemiyor mesela denedim ben onceden samsung internet in adblock eklenti ozelligi çığır açan bi düşünce olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Ekim 2016; 21:15:10 >

• o samsungun orıjınal reklam engelleme apksi varmıdır ? varsa bzm lollıpopa uyumlu olur mu abim ?
  • quote:

o samsungun orıjınal reklam engelleme apksi varmıdır ? varsa bzm lollıpopa uyumlu olur mu abim ?

Sadece kendi tarayıcısı için google play e **** fast yaziyorsun sonra samsung internet in 4.0.1.51 versiyonunu indirirseniz internetten apk olarak o zaman olur

• quote:

o samsungun orıjınal reklam engelleme apksi varmıdır ? varsa bzm lollıpopa uyumlu olur mu abim ?

Sadece kendi tarayıcısı için google play e adblock fast yaziyorsun sonra samsung internet in 4.0.1.51 versiyonunu indirirseniz internetten apk olarak o zaman olur

En son aktifleştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Ekim 2016; 21:25:44 >
  • peki samsung 4.0 tarayıcı apksi uyumlumu bzm surum (.5.1.1) tlfnlara ?
  • quote:

peki samsung 4.0 tarayıcı apksi uyumlumu bzm surum (.5.1.1) tlfnlara ?

Uyumlu ama niyeyse play üzerinden güncellenmiyor zaten oyle bisi olmuyor ben kullaniyorum baktin olmadi girer guncellemeleri kaldir dersin olur biter

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.