Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

bır yerde yazmıs forumda işte farklı ulkedeki romlarda sım kılıt sebeke okumaması var ise kullandıgın eski roma dönüş yapın sinyaliniz gelebilir falan ya tek şansım bu kaldı, suan 1 bucuk saati var romun inmesine, umarım düzelir

Isallah hocam gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attırdıgım imei duruyor ucmamıs yıldızkare06kare yapınca gelıyor ekran, umut var sanırım işte ırak romuna donersem sebeke geleblr belki abim
  • Merhaba arkadaşlar. bugün başıma bişey geldi. dermanını buldum ama o süre zarfınca korkudan öldüm :)

Bugün telefon çok yavaşlayınca Wipe / Cashe / Factory / Data Reset yaptım.

baktım düzelme yok. Bağladım USB yi yeni Rom kurdum. bide baktım şebeke yok. Daha önceki yüklememde de imei değişmişti. servise göndermiştim. bidaha değişirse dava açacaktım. çünkü imei nin silinmesi / değişmesi mantıklı bir olay değil. herneyse Şebeke yok. araştırmaya başladım baya bi kişide bu nedenden dolayı şikayetci. en sonunda çözümü buldum.

Arkadaşlar kurulan Rom Diğer ülkelerin Rom u olduğu için Şebeke Frekansları kabul etmiyor cihaz. sadece o ülkelerin Frekansını kabul ediyor. hatta ODIN ile rom yükleyenler görmüştür zImage.bin system.img gibi şeyler. şebekenin bağlı olduğu ise

bak abim aynı sorunumu yasamıs imei duruyor ama farklı rom atınca sebekesı gelmemıs eskısıne donmus gelmıs sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 16 Ekim 2016; 1:23:45 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar. bugün başıma bişey geldi. dermanını buldum ama o süre zarfınca korkudan öldüm :)

Bugün telefon çok yavaşlayınca Wipe / Cashe / Factory / Data Reset yaptım.

baktım düzelme yok. Bağladım USB yi yeni Rom kurdum. bide baktım şebeke yok. Daha önceki yüklememde de imei değişmişti. servise göndermiştim. bidaha değişirse dava açacaktım. çünkü imei nin silinmesi / değişmesi mantıklı bir olay değil. herneyse Şebeke yok. araştırmaya başladım baya bi kişide bu nedenden dolayı şikayetci. en sonunda çözümü buldum.

Arkadaşlar kurulan Rom Diğer ülkelerin Rom u olduğu için Şebeke Frekansları kabul etmiyor cihaz. sadece o ülkelerin Frekansını kabul ediyor. hatta ODIN ile rom yükleyenler görmüştür zImage.bin system.img gibi şeyler. şebekenin bağlı olduğu ise

bak abim aynı sorunumu yasamıs imei duruyor ama farklı rom atınca sebekesı gelmemıs eskısıne donmus gelmıs sanırım

Tekrardan gecmis olsun hocam o zaman

• olmadı ya telefoncuya gıttım yrn gel al dedı verdm ozel box kutuları varms ucretlı kırıyorlarmıs sanırım
  • quote:

olmadı ya telefoncuya gıttım yrn gel al dedı verdm ozel box kutuları varms ucretlı kırıyorlarmıs sanırım

Neyi kırıyolar hocam

• simi ağa (sinyal gelmesi) için özel programları varmıs box falan dedi ucretlı yapılan işlemmıs bana oyle dedı telefoncu bır gun kalsın kesın hallederiz dediler
  • quote:

simi ağa (sinyal gelmesi) için özel programları varmıs box falan dedi ucretlı yapılan işlemmıs bana oyle dedı telefoncu bır gun kalsın kesın hallederiz dediler

Hocam küçücük sorun büyümüş desene

• açılırmı sence sebekeye tekrar imei attırdık basımıza nlr geldı
  • quote:

açılırmı sence sebekeye tekrar imei attırdık basımıza nlr geldı

Umarım açılır şuan önceki imei ye ne oldu

• ya bıraz arastırma yaptm efs dosyası zarar gormus klon ımeı tanınlanmıyordur şebeke gelmez falan yazmıslar forumlarda
  • quote:

ya bıraz arastırma yaptm efs dosyası zarar gormus klon ımeı tanınlanmıyordur şebeke gelmez falan yazmıslar forumlarda

Efs dosya yedegi almamız lazımdı

• vala öyle seylerı nereden bıleyım neyse tlfncuya 2 saate varms olacam kesın yparm dedi
  • gittim aldım hattı taktım şebeke sinyali geldi abim halletmişler sağolsunlar 20 tlye hallettik ama içinde 360 root uygulaması var cihaz csc ıraktı csc paraguay gozukuyor şimdi
  • quote:

gittim aldım hattı taktım şebeke sinyali geldi abim halletmişler sağolsunlar 20 tlye hallettik ama içinde 360 root uygulaması var cihaz csc ıraktı csc paraguay gozukuyor şimdi

Hocam bi dahada o cihazla elleşmeyin bence iki tane imei gördü cihaz

• yok attırdıgım klon ımeıler duruyor, farklı ımeı atılmamıs ney yaptıysa artık sebeke gelmıs işte aynen guncellemeymıs odınle rommus elım kırılsın atmam bu telefon ıcın 5.1.1 neyıme yetmıyor sürüm
  • quote:

yok attırdıgım klon ımeıler duruyor, farklı ımeı atılmamıs ney yaptıysa artık sebeke gelmıs işte aynen guncellemeymıs odınle rommus elım kırılsın atmam bu telefon ıcın 5.1.1 neyıme yetmıyor sürüm

Çok fazla telefon çıkarıyolar yeni 6.0 ı falan vermeyecekler unutturmaya çalışıyolar madem note 7 in patladı bari bir kaç cihaz güncellede samsung aldığına milleti pişman etmesin

Rootla uygulama falan kaldırmayın bi daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 17 Ekim 2016; 17:54:31 >

• aynen root moot ısım olmaz uygulama kaldırmam ama hala rootlu gozukuyor cıhaz hakkında baktıgımda her neyse abim işte hı evet note 7 bıtırdıler (patlama vakasıyla) s7 aktaracaklarms yazılım kısımlarını, sanırım subat oncesı s8 de toparlarda suan onla ugrasıyorlar diye duydum yazılım ayarlaması batarya uyumlulugu hızlı şarj denemeleri falan haklısın samsungun zibil kadar telefonu var pıyasada ama butcesıne uygun olanlara umut doguyor akıllı telefonlardan uzak kalmayalım misali.
  • quote:

aynen root moot ısım olmaz uygulama kaldırmam ama hala rootlu gozukuyor cıhaz hakkında baktıgımda her neyse abim işte hı evet note 7 bıtırdıler (patlama vakasıyla) s7 aktaracaklarms yazılım kısımlarını, sanırım subat oncesı s8 de toparlarda suan onla ugrasıyorlar diye duydum yazılım ayarlaması batarya uyumlulugu hızlı şarj denemeleri falan haklısın samsungun zibil kadar telefonu var pıyasada ama butcesıne uygun olanlara umut doguyor akıllı telefonlardan uzak kalmayalım misali.

Aynen s8 de bayyi patlamasa

• ahaha umarım, abim yanlıs anlamazsn acaba muzık calar yukledık vırusmu vardıda tlfn kendı kendıne kapanmıstı bende farklı ulke afganıstan atınca sebekede gıtmıstı uzerıne alınma belkı sıstemı bozmustur dıye dusundumde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.