Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardes git sen k5 plusini al gule gule kullan git orada ki ana konuda yorumda bulun, bizde biliyoruz dusuk ozellik lakin burada fanboyluk yok, isimizi gorsun rutin sosyal medya yetiyorda artar iyi forumlar ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abim adanada samsung bayiye girdim hem j1 2016 hem j2 icin guncelleme alacakmi 6.0.1 falan muhabbetine girdim kesin diyemem ama alacaklar bekletiliyorlar falan dedi orada ki şef yetkilinin yalancisiyim ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 14 Ekim 2016; 16:08:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

abim adanada samsung bayiye girdim hem j1 2016 hem j2 icin guncelleme alacakmi 6.0.1 falan muhabbetine girdim kesin diyemem ama alacaklar bekletiliyorlar falan dedi orada ki şef yetkilinin yalancisiyim ☺

Gelmezsede gelmesin gelirsede millete fena hava atarım :D

• ben gelirse eger marshmellow gec olsun ama sorunu minimum olsn gelmesi taraftariyim

• sirf hafiza sd kart ile depolamayi birlestirme ozelligi yuzunden istiyorum, yoksa 5.1.1 gorsel efektleri daha anlasilir ve bildirim cubugu mavi renk daha guzel, marshmellwda beyaz oluyor sanirim 😕

• quote:

sirf hafiza sd kart ile depolamayi birlestirme ozelligi yuzunden istiyorum, yoksa 5.1.1 gorsel efektleri daha anlasilir ve bildirim cubugu mavi renk daha guzel, marshmellwda beyaz oluyor sanirim 😕

Aynen 6.0 da beyaz bildirim panel efektler yumuşak çalışıyor

• bildirim cubugu mavide ikonlar daha belirgin ve anlasılır gorunuyor, beyaz sanki olmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 14 Ekim 2016; 17:12:52 >
  • quote:

bildirim cubugu mavide ikonlar daha belirgin ve anlasılır gorunuyor, beyaz sanki olmamıs

Aynen hocam

• quote:

Hocam samsung music in yeni sürümü çıktı yeni güncelleme ile bildirim panelindeki sarki degistirme kismi kasma sorunu düzeltildi

Bu sürüm j serisi için uyumlu degil ama çalışıyor denedimhttp://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/music-samsung-electronics-co-ltd/music-samsung-electronics-co-ltd-16-1-63-24-release/

• abim sıkıntısı yoktur dimi, yenisi tema değişikliği vardır herhalde sence yukleyeyimmi ?
  • quote:

abim sıkıntısı yoktur dimi, yenisi tema değişikliği vardır herhalde sence yukleyeyimmi ?

Tema degişmedi sadece bildirim panelindeki sorun duzeltildi sorun çıkmadı çıkmaz

Samsung un ne dedigi belli degilki bir diyor desteklenen modeller sadece şunlar sonra bir altına bütün android 5.0 lı samsung telefonlar google play e bakincada uyumsuz diyor garip garip işleri var

• aynen google playde samsung musıc player j serisine destek yok , ama netten apk seklınde yukledık iyi şimdi dınlıyorum hızlı acılıp kapanıyor sarkı gecısler sorunsuz calısıyor
  • peki j serisine şu yeni touchwiz apk seklınde desteği var mı s7 arayuzu misal ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 14 Ekim 2016; 21:54:08 >
  • quote:

peki j serisine şu yeni touchwiz apk seklınde desteği var mı s7 arayuzu misal ?

Hocam bilemiyorum büyük ihtimal taminlamiyacaktır apk yı en düşük android 6.0 diyecektir apk ya
    Anlayacagınız android 6.0 şart tabi bu apk yı gidipte 6.0 lı a5 e yüklense nolur bilmem
    Hocam sizin samsung internet for android in sürümü kaç eger 4.0 ve üzeriyse reklam engelleyici eklenti kullanabilirsiniz benimki 3.5 olarak geldi bu apk ile yükselttimhttp://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-internet-for-android/samsung-internet-for-android-4-0-10-51-release/samsung-internet-android-4-0-10-51-android-apk-download/

• bzm cihazlar 5.1.1 de anlıyacagımız destek sürüm 6.0 ise bizimkiler desteklemez yeni touchwiz arayuz apksini o zmn, abim nereden bakacağız o ınternet sürümüne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 14 Ekim 2016; 22:44:03 >
  • quote:

bzm cihazlar 5.1.1 de anlıyacagımız destek sürüm 6.0 ise bizimkiler desteklemez yeni touchwiz arayuz apksini o zmn, abim nereden bakacağız o ınternet sürümüne ?

Ayarlar>uygulamalar>uygulama>ayarlari>hepsi internet i bul (mor olanı)uzerine tikla bak

Orda sürümü yaziyor büyük ihtimal 3.5 tir eger oyleyse verdigim apk yi yukleyip ondan sonra adblock fast ı kurun sonra internet i açip daha fazla>gelişmiş>icerik engelle

Sadece internet icin gecerlidir reklam engelleyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 14 Ekim 2016; 22:56:49 >
  • baktım dedıgın sklde 3.5 surumu yazıyor :) ben genelde chrome kullanıyorum abim oradan eklenti kurulabılırmı reklam vs ?
  • quote:

baktım dedıgın sklde 3.5 surumu yazıyor :) ben genelde chrome kullanıyorum abim oradan eklenti kurulabılırmı reklam vs ?

Chrome hiçbir eklentiyi desteklemiyor malesef chrome değilde internet tarayıcısını kullanırsanız sarj süreniz daha fazla çoğalır ultra güç tasarufunda bile kullanabilirsiniz
    hizli ersim kısmı 4.0 la daha kullanışlı sık girdiginiz siteleri ekleyebilirsiniz adres çubuguna basmak yeterli oluyor

• abim inanirmisin chromede sifir kasma aninda herseyi acip islem goruyorum, diger kendi tarayicisida guzel ama ne bileyim chromeye alistigimdan terk edemiyorum, aaa bak ultra tasarrufta net tarayiciyi kullanabilmek hosmus mutlu etti bu haber

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.