Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

abim inanirmisin chromede sifir kasma aninda herseyi acip islem goruyorum, diger kendi tarayicisida guzel ama ne bileyim chromeye alistigimdan terk edemiyorum, aaa bak ultra tasarrufta net tarayiciyi kullanabilmek hosmus mutlu etti bu haber

Aynen watsapp da mevcut ultra guc tasarufu için bi de muzik koyaylarmis bi iyi olurdu bi iyi olurdu ben onceki telefonum kastigi icin yandex browser in eski surumunu kullaniyordum sonra samsung internete gectim cok zor degil aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım abicim dogrudur kendı tarayıcısını onuda kullanırız zamanla chrome beni üzerse kasmalar baslarsa ama suan chromeye devam
  • quote:

anladım abicim dogrudur kendı tarayıcısını onuda kullanırız zamanla chrome beni üzerse kasmalar baslarsa ama suan chromeye devam

Chrome eskiden cok kasan bi tarayiciydi telefonu temmuzda almıstım chrome sini guncelleyip açmıştım benim eski telefon kadar kasıyordu son guncellemeyle düzeltmişler ama yinede içime sinmiyor

Baktınız chrome kasmaktan girilmez oldu sizde geçersiniz kendi tarayıcısına

• abim bnm telefon yurtdısı sıfır almstm 380 tl'ye imei attırdım bugun kayıt ettırdm her neyse şey diyecem supersu uygulaması var bu root yetkısı sanırım, neyse benım ısıme yarar ztn tek arzum tlfn hafızası 8 gb olunca dusuk işte bu uygulamaları sd karta uygulama butunuyle tasıma programları neler nasıl yapılır, root işe yaratacak google playde ne tur uygulamalar var telefon için sana zahmet bilgilendirirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 15 Ekim 2016; 17:15:37 >
  • quote:

abim bnm telefon yurtdısı sıfır almstm 380 tl'ye imei attırdım bugun kayıt ettırdm her neyse şey diyecem supersu uygulaması var bu root yetkısı sanırım, neyse benım ısıme yarar ztn tek arzum tlfn hafızası 8 gb olunca dusuk işte bu uygulamaları sd karta uygulama butunuyle tasıma programları neler nasıl yapılır, root işe yaratacak google playde ne tur uygulamalar var telefon için sana zahmet bilgilendirirsen sevinirim

Hocam bence root a falan bulaşmayın belki bi ihtimal 6.0 gelir o zamana kadar bazı uygulamaları sd kart a rootsuz bi şekilde atabilirsiniz ama bazıları olmuyor ayarlar>uygulamalar>uygulama yöneticisi>sd kart derseniz sd kart a aktarılabilen uygulamaları görebilirsiniz

• hocam imei atılırken sanırım supersu gereklı oldugundan rootlanmıs cıhazım ama uygulamaların hepsını 32 gb hafıza kartıma taşıdım normalinde yuklu halde iken 8 gb sistemde 2 gb dı boş alanım sımdı 3.5 gb kendı hafızası boş alan olustu :)
  • quote:

hocam imei atılırken sanırım supersu gereklı oldugundan rootlanmıs cıhazım ama uygulamaların hepsını 32 gb hafıza kartıma taşıdım normalinde yuklu halde iken 8 gb sistemde 2 gb dı boş alanım sımdı 3.5 gb kendı hafızası boş alan olustu :)

Hocam o zaman o cihaz güncelleme falan alamaz bendede 16 gb hafiza kartı var bende ona taşıyayim en iyisi

• abim guncelleme OTA yoluyla alamaz evet dogru, ama odinle flashlama ile sammobilede j1 (16) için yeni stock rom indirip odınden yuklersem hem supersu gıdıyor ve sonra OTA ile tekrar alabılırım ama suan ıcın 6.0.1 gelmedıgı surece supersu kaldırmayacagım işime yaradı 2 saattır telefon nefes aldı taşıma işlemleri yaptım, istemedıgım uygulamaları kökten sildim
  • quote:

abim guncelleme OTA yoluyla alamaz evet dogru, ama odinle flashlama ile sammobilede j1 (16) için yeni stock rom indirip odınden yuklersem hem supersu gıdıyor ve sonra OTA ile tekrar alabılırım ama suan ıcın 6.0.1 gelmedıgı surece supersu kaldırmayacagım işime yaradı 2 saattır telefon nefes aldı taşıma işlemleri yaptım, istemedıgım uygulamaları kökten sildim

Yanlis seyleri silmeyin telefonu falan :D hocam ben 160 mb lik pokemon go yu tasidim hic fark olmadi ise yaramadi herralde

• abim buradamısın acil ? aynen yanlıs bısey yapmadım ama telefon tepkısız kaldı brick oldu root yuzunden herneyse bende gıttım stock rom yukledım bu tlfn ıraktan gelme csc orjınal kodu ırak ama ben afganıstan romunu ındırdım ondada sim unlock (sim kilidi) cıktı tüh sebeke gelmedı, sımdı tekrar stock rom ırak romu yuklesem gerı gelırmıkı sebekem ? ne yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 16 Ekim 2016; 0:07:13 >
  • quote:

abim buradamısın acil ? aynen yanlıs bısey yapmadım ama telefon tepkısız kaldı brick oldu root yuzunden herneyse bende gıttım stock rom yukledım bu tlfn ıraktan gelme csc orjınal kodu ırak ama ben afganıstan romunu ındırdım ondada sim unlock (sim kilidi) cıktı tüh sebeke gelmedı, sımdı tekrar stock rom ırak romu yuklesem gerı gelırmıkı sebekem ? ne yapacam

Hocam ben olmuyor diye biliyom internette gormustum hepsi oyle diyordu nasıl tepkisiz kaldı donma gibi bişey
    Yanlış bir şey silmediyseniz olmaması lazim boyle bir şey keşke hiç ellemeseydiniz tüh

Hatta sonradan atılan imei li telefonlarda bu sorun oluyodu diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 16 Ekim 2016; 0:26:26 >

• şimdi phone ınfo uygulamasından baktım orıjınal csc mıd (ırak) aktif csc kodu mıd (ırak stock romu) kursam eski sürüme dönsem duzelmeyecekmı ama bana sebeke ag kontrol bilgisi gelmıyor sim kilitlenenlerde bu uyarı gelıyormus bende sadece yalnızca acil aramalar uyarısı var sebeke sinyali yok ırak oldugundan ırak romundakı sebekeyımı goruyor acaba kafayı yıcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 16 Ekim 2016; 0:33:02 >
  • quote:

şimdi mıd (ırak stock romu) kursam eski sürüme dönsem duzelmeyecekmı ama bana sebeke ag kontrol bilgisi gelmıyor sadece yalnızca acil aramalar uyarısı var sebeke sinyali yok ırak oldugundan ırak romundakı sebekeyımı goruyor acaba kafayı yıcem

Bi deneyin yinede hocam düzelebilirde

• hani sim kılıtlenenlerde uyarı glyrmus sebeke kılıtlendı ama bende oyle uyyarı yok, şimdi phone ınfo uygulamasından baktım orıjınal csc mıd (ırak) aktif csc kodu mıd (ırak stock romu) kursam, format attım hala csc kodu mıd ırak gozukuyor, hanı afganıstan cscsi gorunmuyor
  • quote:

hani sim kılıtlenenlerde uyarı glyrmus sebeke kılıtlendı ama bende oyle uyyarı yok, şimdi phone ınfo uygulamasından baktım orıjınal csc mıd (ırak) aktif csc kodu mıd (ırak stock romu) kursam, format attım hala csc kodu mıd ırak gozukuyor, hanı afganıstan cscsi gorunmuyor

Romu kurun işe yararsa bu yarar ırak romunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 16 Ekim 2016; 0:38:10 >
  • işte noramlde farklı ulkelerın csc romunu kurdugunda recoveryde o gozukur ama bunda hep ırak mıd csc yazıyor, acaba sadece mıd ıraktamı turk telekom ssebeke sınyalını verıyor tek sansım bu, eğer buda olmazsa ne yapacam nasıl halledeceğiz fikrin var mı?
  • quote:

işte noramlde farklı ulkelerın csc romunu kurdugunda recoveryde o gozukur ama bunda hep ırak mıd csc yazıyor, acaba sadece mıd ıraktamı turk telekom ssebeke sınyalını verıyor tek sansım bu, eğer buda olmazsa ne yapacam nasıl halledeceğiz fikrin var mı?

İşte ordan sonrasını bilmiyorum sadece mıd ırak bence

• acaba sadece kendı bolgesel sim kilidi yani (ırak mıd) mi sebeke veriyor, suan sammobıleden ındırıyorum 2saat var yavas ındırıyor, onu flashlayacagm umarım sebekeme kavusurum, bugun imei attırdım işte yurtdısı aldm dıye, roottan sonra telefon sapıttı brıck olunca bende afg romunu ındırdım kurdum sebeke gelmedı, işte o mıd ıragımı tanıyor sebeke düzelirmi sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 16 Ekim 2016; 0:54:31 >
  • quote:

acaba sadece kendı bolgesel sim kilidi yani (ırak mıd) mi sebeke veriyor, suan sammobıleden ındırıyorum 2saat var yavas ındırıyor, onu flashlayacagm umarım sebekeme kavusurum, bugun imei attırdım işte yurtdısı aldm dıye, roottan sonra telefon sapıttı brıck olunca bende afg romunu ındırdım kurdum sebeke gelmedı, işte o mıd ıragımı tanıyor sebeke düzelirmi sence ?

Olabilir sadece orası çalışıyor olabilir siz yinede 2 saat sonra deneyin

• bır yerde yazmıs forumda işte farklı ulkedeki romlarda sım kılıt sebeke okumaması var ise kullandıgın eski roma dönüş yapın sinyaliniz gelebilir falan ya tek şansım bu kaldı, suan 1 bucuk saati var romun inmesine, umarım düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 16 Ekim 2016; 1:06:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.