Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen gerek yok su zamanda dolu model var artık ugrasılmaz s3 mini cm kurulumu falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

aynen gerek yok su zamanda dolu model var artık ugrasılmaz s3 mini cm kurulumu falan

Ona kadar al bi tane j1 2015 en fazla 500 dur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. j1 j120f kullanıyorum.
    Samsung Orjinal müzik programını bulan paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Her sayfaya yayın.çünkü sıfır telefonu aldıgınızda mp3 dinlenecek program yok. Orjinalini yükledim. 3.parti yazılım yüklemek içime sinmiyor.

S health programıda bu telefona yüklenebilir mi?

• hocam j1 2015 almasına gerek dahi yok, gidip j1 2016 alacak 600 tl sıfırı ztn hem şık kasa hem yazılım desteği
  • GT 6 kullanıcısına yanıt
    adroid kardeşimiz sağolsun apk olarak vermişti işimi goruyor epey, j serilerinde muzık calar olmaması samsungun ahmaklığı hocam
  • GT 6 kullanıcısına yanıt
    hocam siz hangi renk aldınız ?
  • quote:

hocam j1 2015 almasına gerek dahi yok, gidip j1 2016 alacak 600 tl sıfırı ztn hem şık kasa hem yazılım desteği

Aynen yazılım desteği biraz sıkıntı ama alınır annem sadece arama msj az da olsa internet video yaptıgı için s3 mini yetir ona

• anladım abim yani msj, arama ve ara ara video bakılıyorsa o annenize yeterlidir
  • quote:

anladım abim yani msj, arama ve ara ara video bakılıyorsa o annenize yeterlidir

Aynen j1 6 ve j2 daha buyuk işler için tasarlanmış

• konu başlığına eklenmiştir abim
  • yani j1 16 ve j2 ztn hemen hemen aynı özelliklerdeler ikisi, android sürümler geliştikce daha verimli giriş seviyesi olsa dahi donanımla işlevsel (stabil) hale geliyorlar.
  • bugun unutmazsam batarya SS atacagım %1 kadar kullanayım bakalım ekran süresi ne verecek
  • quote:

bugun unutmazsam batarya SS atacagım %1 kadar kullanayım bakalım ekran süresi ne verecek

Büyük ihtimal benim j2 kadar ekran verir

• bakacagız
  • gun boyu parlaklıgı şarj olarak %22 kadar parlaklık ayarım %60 olarak kullandım sonra ki parlaklıgı şarj %20 den asagısını % 45 sevıyelere ındırdım parlaklıgnı abim

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU
  • quote:

gun boyu parlaklıgı şarj olarak %22 kadar parlaklık ayarım %60 olarak kullandım sonra ki parlaklıgı şarj %20 den asagısını % 45 sevıyelere ındırdım parlaklıgnı abim

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

Bir de cihazınızdaki ev işareti ne merak ettimde

Neler kullandınız chrome internet vs. Benimki genelde internet + ekran parlakligi 75 80 falan

• şebeke yanında ki ev işareti duos modellerde şebeke simgeleri ayırt etme için var işte hani 1 ve 2 ayrımı olur 7-8 simge secenegı var bunlar; ev, arama, mesaj, internet, belge simgeleri vardı ben ev işaretini sectim 1 ısaretı yerıne

ya hesaplarıma gore bekleme süresi 18 saat bataryamın 6 saati ekran acık kalma suresınde chrome 1 saat gezinti, 2 bucuk saat youtube izledim karısık videolar, 45 dakıka falan facebok gezintisi, 15-20 dakıka instagram, whatsaptada yarım saat kullanmısımdr birazda okey oynadım 20 dakıka falan
  • quote:

şebeke yanında ki ev işareti duos modellerde şebeke simgeleri ayırt etme için var işte hani 1 ve 2 ayrımı olur 7-8 simge secenegı var bunlar; ev, arama, mesaj, internet, belge simgeleri vardı ben ev işaretini sectim 1 ısaretı yerıne

ya hesaplarıma gore bekleme süresi 18 saat bataryamın 6 saati ekran acık kalma suresınde chrome 1 saat gezinti, 2 bucuk saat youtube izledim karısık videolar, 45 dakıka falan facebok gezintisi, 15-20 dakıka instagram, whatsaptada yarım saat kullanmısımdr birazda okey oynadım 20 dakıka falan

Benim cihazda ekran süresi az güncelleme geldi samsung uygulamaları yok olmuş galaxy önerilerini cihazdan kaldırdım facebook geldi o kalkmıyor sanki çok işime yarıyacak gibi güncelleme 200mb mi yedi samsung a yakışmayan bir güncelleme 6 yı vermesi lazımdı

• 6.0 vermeyecek dıyordu inceleme videosunda youtube kanalındaki kişi j2 ıcın ne kadar dogru bılemem ama bana kalırsa bi ust surum alma hakkı var 6.0.1 ekim guncellemesıdır 200 mb guncelleme sanırım ?

ne hıkmettır 6.0.1 surumu yayınlamıs 4-5 ay once j1 2016 kanada ulkesıne kıyak gecmıs samsung aynı ozellık barındırıyor şu işe bak avrupa asya afrıka j1 16 için 6.0.1 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 22 Ekim 2016; 23:18:00 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.