Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakli olabilirsin sonucta apk unlu sitesi ve samsung onayli apk ama bnm telefon rootlaninca acaba sapittirdi mi belki virus mirus degildir abim neyse denerim bi ara tekrardan soz vermeyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mali 400 sevdasıdır bi sonu gelmedi bu çağdısı gpunun.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    öyle görünsede yuksek grafıklı gta san andreas ve asphalt 8 sonra clash of clans kasmadan tam takır oynatıyor ona ne demeli hocam ? sonra gm 4g adlı telefonda adreno 306 lı snapdragon 410 chipset bır zamanlar gta san andreas yukleyelım dedık oda ne 2013 lü chipset o oyunda kasım kasım kasılıyordu, bu snapdragon 410 adreno 306 gpuda hala vazgecılmez chipset kullanımı devam edenlerden uretıcıler hala ısrarla koyuyor hani adreno 306 çağ dısı kalmıyorda o mali 400 mu, bakın onemlı olan gpu alttyapıda cekırdek sayısı ve gpu hızıdır isterlerse hala ısrar etsınler mali 400 icin 4 cekırdek koysunlar sonra mali 450 icin 6 cekırdek koy ve mali t720 4 cekırdek koy bak bakalım performans oyunlara etkisine, ayrıca bu gpular ıcın oyunlar guncelliğini hala koruyor cok oyun muptelasi insan degilim, hatta gta san andreas apksi vardi gm 4g telefon icin yuklemistim j1 2016 mali 400 ile kaldirirmi dedim sasirtti orta ayarda acayip mukemmel oynatiyor zevk vererek dusunun mali 400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 27 Ekim 2016; 3:16:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

öyle görünsede yuksek grafıklı gta san andreas ve asphalt 8 sonra clash of clans kasmadan tam takır oynatıyor ona ne demeli hocam ? sonra gm 4g adlı telefonda adreno 306 lı snapdragon 410 chipset bır zamanlar gta san andreas yukleyelım dedık oda ne 2013 lü chipset o oyunda kasım kasım kasılıyordu, bu snapdragon 410 adreno 306 gpuda hala vazgecılmez chipset kullanımı devam edenlerden uretıcıler hala ısrarla koyuyor hani adreno 306 çağ dısı kalmıyorda o mali 400 mu, bakın onemlı olan gpu alttyapıda cekırdek sayısı ve gpu hızıdır isterlerse hala ısrar etsınler mali 400 icin 4 cekırdek koysunlar sonra mali 450 icin 6 cekırdek koy ve mali t720 4 cekırdek koy bak bakalım performans oyunlara etkisine, ayrıca bu gpular ıcın oyunlar guncelliğini hala koruyor cok oyun muptelasi insan degilim, hatta gta san andreas apksi vardi gm 4g telefon icin yuklemistim j1 2016 mali 400 ile kaldirirmi dedim sasirtti orta ayarda acayip mukemmel oynatiyor zevk vererek dusunun mali 400

Sanandreas her cihaz için optimize değil zaten o önemli değil. Clash of clans ta anca acede falan kasar. Asphalt 8 yüksek ayarda oynatmıyor note2de fps dusuyordu.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    bilemem artik hocam

• Arkadaşlar klasik bi soru olacak ama bu cıhazı tavsıye edermısınız sadece ınternet face vs amaçlı batarya süreside önemli kısaca bılgı verebılırmısınız güncelleme vs önemlı degıl stabıl olsun yeter.
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    eger oyun muptelasi degilsen durust olayim yeterli gelir sana, ztn dedigin gibi sosyal medya gezintisi yaparim diyorsun, evet bataryaya degineyim; mobil baglantida bataryasi 5 saat veriyor ekran suresini sonra wifi'de 6 bucuk saat batarya ekran suresi aliyorum hemen bitmesin gunu kurtarsin diyorsan evet yeterli batarya yonundende, beni bir bucuk gune attigida oluyor bataryanin o derece var sen dusun, telefonu 1 aydir kullaniyorum, menu gecislerinde hic dondugunu ve uygulamalarda kasma ve sıkı rutin islerde bataryanin hemen bitmedigini soyluyebilirim, cok sey bekleme ama masallahi var sosyal medya canavari tamamen ha gta san andreas gibi guclu 3d grafigi yogun oyunu bile kaldiriyor velet var sen dusun gerisini ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 20:10:23 >
    guncelleme ihtiyaci hic hissetmedim desem, android 5.1.1 surum gayet yeterli geliyor cihaza bazi uygulamalari sd karta tasimada var, materyal duzen ayni 6.0.1 ile 5.1.1 in hemen hemen yani neyse sadece tema farkliligi var bildirim cubugu tonlarinda oda pek muhim degil, oldu ki guncelleme alacak mi sorusu varsa aklinda evet 6.0.1 guncellenecektir.

renk derinliği yani ppi 225 ama inan piksel eksikliğini gormedım bunu ekranin super amoled olmasi ile avantaj saglamis, amoled olması pikselleri goze fazla kotu gostermiyor , sayet tft ekran olsa pikseller gozukmesi an meselesiydi ztn almazdim tft ekranlı telefon, hı ztn tlfnda uyarlanabilir ekran modlarida mevcut s6 da gorrdugumuz ekran modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 20:44:20 >
  • abim internette video klipleri arka plana atmasi cok hosuma gitti verdigin o samsung tarayici apksi kurdugum, neyse isime yaradi arka planda whatsap inso face ve video izlemesi guzel olmus
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONUSAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• quote:

abim internette video klipleri arka plana atmasi cok hosuma gitti verdigin o samsung tarayici apksi kurdugum, neyse isime yaradi arka planda whatsap inso face ve video izlemesi guzel olmus
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONUSAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

Aynen bahsetmeyi unutmuşum zaten belli oluyor hatta video geçmişi indirme geçmişide tarayıcının içinde html 5 test den de 460 puan falan veriyor baya başarılı tarayıcı chrome kadar

• ya tesadufen cihazın kendi tarayıcısında youtube gireyim dedim o an fark ettim videonun arka plana atma olayını uygulamalarda gezindiğimde o videoyuda arka plana atıp goruntuyu ayarladıgımda izlemesi azda olsa keyif verdi, hani şu bahsettiğin 'ogyoutube' uygulaması gorevi goruyor hemen hemen neyse iyiymiş vay be dedirtti
  • quote:

ya tesadufen cihazın kendi tarayıcısında youtube gireyim dedim o an fark ettim videonun arka plana atma olayını uygulamalarda gezindiğimde o videoyuda arka plana atıp goruntuyu ayarladıgımda izlemesi azda olsa keyif verdi, hani şu bahsettiğin 'ogyoutube' uygulaması gorevi goruyor hemen hemen neyse iyiymiş vay be dedirtti

Valla samsung harbi baya iyi yapmış fiyat performans yani

Ömür boyunca j serisinde takılırım heralde bu kadar becerikli olacaksa yani

• haklısın abim :) samsung aslında J serisinde dusuk butce ve orta butce ve ust butcelı insanlara gore uyarlıyor ve oyle hitap ediyor, şimdi ki yeni A serisi fıyata gore orta ve ust butceli kişilere, şuan ki yeni galaxy C serisi üst seviye bütçe kişilere gore hitap ediyor, umarım 2017 j serisini daha iyiye toparlar donanımları ne dusuk ve de ne cok yuksek yaparda ınsanlarda ona gore akıllı telefon alıcı musterısı olurlar
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar bu cihaz benim işimi rahatlıkla görür gibime geliyor,unuttuğum bi nokta arka kamera hakkında da biraz bilgi verirmisiniz ve son olarak da bu cihazla j2 arasında kayda değer bi fark varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

haklısın abim :) samsung aslında J serisinde dusuk butce ve orta butce ve ust butcelı insanlara gore uyarlıyor ve oyle hitap ediyor, şimdi ki yeni A serisi fıyata gore orta ve ust butceli kişilere, şuan ki yeni galaxy C serisi üst seviye bütçe kişilere gore hitap ediyor, umarım 2017 j serisini daha iyiye toparlar donanımları ne dusuk ve de ne cok yuksek yaparda ınsanlarda ona gore akıllı telefon alıcı musterısı olurlar

Aynen baya iyi bi seri yapmış adamlar en iyileri j serisi bence artık şu s serisini bıraksalar iyi olacak bütün s3 s4 piyasadan iptal oldu yani j serisine söyle güzel bir telefon eklese yine satar

rica ederim kardeş, dediğin gibi işlemler yapacaksan sizi üzmez, arka kamerası 5 mp tlfn giriş seviyesi oldugundan samsung bunu uygun gormus her neyse açıklayayım kameralarda gormussundur f/2.2 f/2.0 gibi değerleri (5 mp f/2.2) j1 2016'nın kamera değeridir bu f/2.2 ne derseniz fotografı ışıklı ortamlarda diyaframda iyi detaylandırma olayıdır neyse işte j1 2016'nın kamerasına gelirsem (güneşli ortamda iyi diyebilirim sizi üzmez ve az ışık alan ortamlarda'da fena değil detayı veriyor üzmez şu dandik çin kameralarıyla karıstırma nice 13 mp ve 8 mp kameralar var kumlanma ve pastel boya gibi çekiyor ha işte bu telefon 5 mp ama inan öyle kumlanma kötü fotograflar vermiyor) ztn sen öyle fotografcılarda buyuk boy fotograf cıktısı ile ugrasmıyorsan, sosyal medyada paylasımında kamera iyi olssun uzmesın diyorsan o yonden sizi memnun eder, kardeş j2 ile j1 2016 arasında tek fark ekran boyutu 4.7 (540x960 qhd)'dir sonra j1 2016 ise (480x800) 4.5 ekrandır geri kalan özelliklerde her ikiside aynı özelliklerde fark yok, j1 2016 kasa olarak daha kibar ve yan çerçevesi metaldir.

• ya hocam insanlara bi öğretemedim megapıksel olayına takılmayın, ya ister 5 mp olsun 8 mp olsun 13 mp olsun, arkadaş megapıksel değil (tamam istisnai yerlerde mp devreye girer) ama kullanılan kamera ayarlarında 'diyafram' ve 'f' değerinin ışığı iyi detaylandırıp fotografı iyi işlesin yeterlidir, bu megapıksel nerede gerekli dersen gidip buyuk fotograf cıktısı veya vesıkalık alma olaylarında devreye girer, yoksa hepımız sosyal medyada paylasımlar yapıyoruz 5 mp olması onun kotu fotofraf cektıgını gostermez sadece ışığı ve detayı iyi işlesin umarım anlatabılmısımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 21:25:22 >
  • en iyisi j serisi diyemem hocam objektif olmam gerek, j 2015 serisiyle basarı yakaladı evet butce olayıyla ama o performansı yakalayamadı 2015 serilerinde, j 2016 serilerinde azda olsa toparladı, ileri ki 2017 serilerinde daha iyi yerlere goturebilir performans olayını, seri olayında bana kalırsa en iyi seri olayında;

1- Note seri

2- S serisi

3- Yeni C serisi ve son olarak; 4- A seri ve J serisi performansda aynılar derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ekim 2016; 21:32:12 >
  • quote:

en iyisi j serisi diyemem hocam objektif olmam gerek, j 2015 serisiyle basarı yakaladı evet butce olayıyla ama o performansı yakalayamadı 2015 serilerinde, j 2016 serilerinde azda olsa toparladı, ileri ki 2017 serilerinde daha iyi yerlere goturebilir performans olayını, seri olayında bana kalırsa en iyi seri olayında;

1- Note seri

2- S serisi

3- Yeni C serisi ve son olarak; 4- A seri ve J serisi performansda aynılar derim

İyide hemen hemen s serisi çogu kasiyor s6 s7 dışında s6 zaten üretimden kalkınca s serisinin ne kadarda olsa düşündürüyor j ve a serisi iyi a serisinde gereksiz pahalı lık var yine de j serisi fiyat performans için zaten 2017 de kasan telefon kalmaz artık belki ileride daha iyi yerlere gelebilirler bu serilerle

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.