Şimdi Ara

Samsung Galaxy J5 mi Samsung Galaxy Grand Max mı Samsung Galaxy Grand 2 Lte mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben lise 1 'e geçeceğim bu sene.Ailem de bana telefon almayı düşünüyorlar.Ama max.1000 tl.Taksitli sadece.Ben bunları buldum.Bu üç telefon arasında hangisi daha iyi? Ben daha çok oyun oynarım video izlerim internete girerim.Oyunlarda internette ve menüde birde uygulamalarda kasmasın.Birde 4.5 G indirmesi hızlı olsa bana yeter .Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli4158 -- 1 Temmuz 2016; 2:17:21 >

• memoli4158 M kullanıcısına yanıt
    Paşa samsung alma da ne alıyosan al. Samsungun note-s-a serileri dışındakilerine çok bulaşma mümkünse bu serilere de bulaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    Peki burdan hangi telefonu almamı önerirsin ?https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/kampanyalar/Sayfalar/akilli-telefon.aspx?Kampanya=57
  • 1100 tlye galaxy a5 2016 aldım. 100 tl daha ekle al derim.
  • serdar731 S kullanıcısına yanıt
    Peşin mi aldın taksitli mi?
  • Orda senin butçene uygun en iyi telefon gm 5+ peşin fiyatı bin lira ama taksitle alacakmışsın öyle daha tuzlu olabilir tabii.

• motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    Taksitli 1300 tl oluyor. Ailem pahalı dedi ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    TT 175 miydi aveanın telefonu varya ona bak o da olmazsa samsung yolu gözüküyor sana.

peşin :/
    Oradaki telefonlardan hiçbir almaya değer değil. Aralarındaki en uygunu General Mobile 5 Plus.
  • Arkadaşlar bu üçünden birini almaktan başka çarem yok Bunlardan hangisini alayım onu söyleyin bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli4158

Arkadaşlar bu üçünden birini almaktan başka çarem yok Bunlardan hangisini alayım onu söyleyin bana.

Bu üçü arasından Samsung Galaxy J5 en alınabilir olanı. Ama dediğim gibi, General Mobile 5 Plus çok daha uygun bir seçenek olur.
  • Her türlü j5 bu cihazlar arasında fakat 2016 a5 veya s5 te olabilir. AMOLED ekran bambaşka.

• Arkadaşlar türkcell bayisinde 6 taksitle general mobile 4 g var 750 TL. Bunu mu alayım J5 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli4158

Arkadaşlar türkcell bayisinde 6 taksitle general mobile 4 g var 750 TL. Bunu mu alayım J5 mi ?

General Mobile 4G kesinlikle
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.