Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    j5 alıcam hocam bende anneme.800 lira gözüküyor kliksada.50 tl axess + 20 bkm ile 730 a geliyor. Opet indirimini nasıl alabiliriz acaba?
  • bkaramanb kullanıcısına yanıt
    hocam j5 4g li modeli 650 ye nasıl almışlar hatırlıyor musunuz ? Anneme almayı düşünüyorum da sayfalarda arama yaptım denk gelemedim.
  • Opet indirim kampanyası http://www.kliksa.com/opet-kampanyasi
  • DESENCI D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

j5 alıcam hocam bende anneme.800 lira gözüküyor kliksada.50 tl axess + 20 bkm ile 730 a geliyor. Opet indirimini nasıl alabiliriz acaba?

Garantisi konusunda bilginiz var mı hocam? Samsung Türkiye garantili mi? Resmi distribütör garantili diyor, paralel ithalat mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Bostaki ram orani artmis % 40 - 42 civari gosteriyor.
    batarya performansı bikac gune belli olur.

Batarya nasıl güncellemeyle ekran süresi pil durumu atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianca B kullanıcısına yanıt
    800 lira olan samsung turkiye garantili ucuz olan ithalatci garantili yaziyor hocam garanti kisminda sayfada

• hkn3232 H kullanıcısına yanıt
    Telefon kiz arkadasimin hocam musait olunca bakar atarim.

• Arkadaslar telefonu 800 tl ye vericem 10 gunluk cizik dahi yok kirilmaz ekran koruyucu takili slikon kilif takili sifirdan farki yok ben sebeke gecislerinden ve 3gg zayif olan yerlerdeki performansindan memnun kalmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Arkadaşlar, bir aydır galaxy j7 kullanıyorum, dün başıma tuhaf bir olay geldi, telefonum varsayılan bildirim sesi ile çaldı, arayan kim diye baktım, bir arayan yok, acaba ben mesaj ayarlarına yanlışlıkla bu zil sesini mi koydum diye baktım, gelen bir mesajda yok, zaten mesaj bildirim sesi bende samsung ıslık melodisi olarak kayıtlı, bu olay dün 2 kez oldu, bilmiyorum bu gün yine tekrarlayacak mı ?
    belki ben yanlış bir şey yapmış olabilirim, sizce sebep ne olabilir, tahminlerinizi burada belirtirseniz kontrol ederek düzeltebilirim.
    Tahmin için yorumda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar, kimse yardım etmiyecekmi, artık her yarım saatta bir telefonum kendi kendine çalıyor, bu telefon beni çıldırtacak, lütfen yardım edin.
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Resetle cihazı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Resetle cihazı hocam

Dostum, daha önce Samsung G3 kullanıyordum bu telefonu bir aydır kullanıyorum, daha resetlemeyi bile bilmiyorum, bilsem bile içindeki veriler silinmezmi, ben kafayı yiyeceğim, her yarım saatta bir kendi kendine çalıyor.
    Hocam mesajlar filan resimler filan silinir cd kart varsa ona aktar verilerini. Sonra fabrika ayarlarına döndür. Bi uygulamadan yada bi sorun olduğundan yapıyor olabilir ve fabrika ayarlarına döndürmek işe yarar genelde başka çaren yok çözmek istiyorsan

• quote:

Hocam mesajlar filan resimler filan silinir cd kart varsa ona aktar verilerini. Sonra fabrika ayarlarına döndür. Bi uygulamadan yada bi sorun olduğundan yapıyor olabilir ve fabrika ayarlarına döndürmek işe yarar genelde başka çaren yok çözmek istiyorsan

Şimdi,resimleri falan usb ile bilgisayara kopyaladım, rehber ve notları bulamıyorum.
    Klasörlerde olması lazım ama çıkmayada bilir rehberin filan simkartına kayıtlıysa problem olmaz

• quote:

Klasörlerde olması lazım ama çıkmayada bilir rehberin filan simkartına kayıtlıysa problem olmaz

Sanırım resetledim, bilgileri google ye aktarmıştım rehber falan bir çoğu geri geldi, devamına yarın bakacağım size yazarım . Bana çok yardımcı oldunuz en önemlisi moral verdiniz, güç verdiniz, teşekkürler, yarın tekrar görüşmek üzere...
    Rica ederim. Yarın yazarsınız prblem halloldumu iyi akşamlar

• quote:

Rica ederim. Yarın yazarsınız prblem halloldumu iyi akşamlar

Şu anda saat 13.50 ve sanırım sorun çözüldü, tekrar teşekkürler.
    Rica ederim. Telefonlarda kurulum yaparken böyle sorunlar sistemsel olabiliyor genelde resetlemek çözer.

• Arkafaşlar 1.5 Gb Ram şuan in yeterli ama ilerde yetermi sizce?Ben biraz daha geleceğe yönelik olsun diye A7000 aldım ama arkadaş için düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.