Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat iyi sonuçta takstli almış oluyorsun. Fiyat güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung j700f te film izlerken ses yükseltme gibi bir program veya yapabilecek bir işlem varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakhan8

samsung j700f te film izlerken ses yükseltme gibi bir program veya yapabilecek bir işlem varmı?

MX Player'da video izlerken "Donanımsal Çözücü" yerine " Yazılımsal Çözücü" 'yü seçersen sesi %200' e kadar arttırabilirsin.
    Ve ya play store'daki ses arttırdığını iddia eden Reklam dolu yazılımları deneyebilirsin

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikaze35 -- 3 Aralık 2015; 9:36:16 >

• Ya ben klasör oluşturmayı bulamadım. Misal Uygulamalar diye bir klasör açıp içine indirdiğim uygulama programlarını atacağım.
    Yeni klasör oluşturmayı nasıl yapıyoruz?
  • Ayrıca samsung j700f gizli kodları bilen varmı?

Araştırdığım kodları girdiğimde hiçbir kod olmadı.Niyetim ses yükseltmek.Gizli kodlardan ses yükseltmeyi tavsiye edermisiniz?
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    1. Ana ekranda bekleme modunda iken seçenekler tuşuna bastığınızda çıkan menüden “Klasör Oluştur” seçeneğini seçerek ana ekrana klasör ekleyebilirsiniz.

Oluşturduğunuz klasör içine masa üstü ana ekranda bulunan uygulama kısayollarını veya menü içindeki uygulama simgelerinin üzerine basılı tutarak oluşturduğunuz klasörün üzerine “sürükle-bırak” yaparak ekleyebilirsiniz.

2. Ayrıca Ana ekranda ekranın boş bir yerine basılı tutarak çıkan seçeneklerden “Klasör Ekle” seçeneğine dokunarak aynı şekilde ana ekrana klasör ekleyebilirsiniz.

• cakhan8 C kullanıcısına yanıt
    *#06# IMEI Numarası

*#1234# Cihazın Versiyonu

*#12580*369# Main Versiyon

*#0283# Loobback Test Özelliği

*#0228# Pil(Battery) Durumu

*#0011# Service Mode Seçeneği

*#03# Nand Flash Header Read Özelliği

*#7284# Factory Keystring Bilgisi

*#0808# USB Ayarları

*#34971539# Camera Firmware Standart Bilgisi

*#9900# Sys Dump Özelliği

*#7353# Gizli Kod ile Hızlı Test Edebilme

Bşde bunları dene istersen

Böyle şeyler var hocam.
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

Hocam hangisini tavsiye edersin?

Hepsini denetme ne olur :)
    Ben denemedim valla hiç birini gerek duymadım. Puanı 4,5 olan var bitane onu dene bence puanı yüksekse iyidir :)

• j7 de ekran görüntüsü almayı bilen varmı arkadaşlar
  • Home tuşu ve tuş kilidi tuşuna aynı anda basılı tut hocam.

• arkadaşlar ben bu işi çözemedim teknosada siyah j7 vietnamlı ne 4g var ne çift hat. hepsideki siyahı aldım yarın gelecek çin malı özelliklerde 4.5g var diyor ( üfürmüyorlarsa).. tek hat. hangisi gelecek bilemedim ama 4.5g şebeke üzerinden net kullanıyormuş wi-fiye etkisi yokmuş diye öğrendim. çift hat olsa daha iyi . yalnız hem 3g hem çifthatsız gelirse geri yollayacağım. birinden biri olsun bari özellikleri kırpa kırpa telefonu yolunmuş tavuğa çevirmişler.
  • G Man kullanıcısına yanıt
    Gelince kutunun arkasına bak lte yazıosa problem olmaz. 4gli çift hatlı versiyon türkiyede olmayacak hiç bi şekilde.

J5 için demiştim hocam benim fiyat aralığına uygun olarak
    Dediğim gibi kamera için en uygun F/p cihazıdır(J5/E5 ve Aşağısı)Samsung E ve J serisi.4G düşünülünce J serisi daha iyi.Ama 1000 lira üstündeki J7,E7 bence orta/üst segmente giriyor fiyat olarak.
    Migrosun ilk getirdiği ürünler çift hatlı ve 4G li idi bizzat ürünü inceledim. Cihazın kodu hem kutusunda hem cihazda SM-J700F/DS olarak yazıyordu. Gold renk olmayınca almadım. TR garantili satılan cihazlar 4G li tek hatlı SM-J700F kodunda satılıyor. Bir çok yerde satılan İthalat garantili cihazların kodu ise SM-J700H/DS Çift hatlı 4G yok kutu üstlerindede 4G ibaresi bulunmuyor. Migros yeni getirip sattığı cihazları 899 TL ye satıyor ve kodları SM-J700H/DS. Çift hatlı ve 4G li cihaz arayan arkadaşlar Migroslardaki ürünlere bakmalarında fayda var belki ilk gelen ellerinde kalan ürün olabilir.

Ayrıca F ile biten seriler Exynos 7580 işlemcili - H ile biten seriler Snapdragon 615 işlemcili
  • quote:

Orijinalden alıntı: DESENCI

Migrosun ilk getirdiği ürünler çift hatlı ve 4G li idi bizzat ürünü inceledim. Cihazın kodu hem kutusunda hem cihazda SM-J700F/DS olarak yazıyordu. Gold renk olmayınca almadım. TR garantili satılan cihazlar 4G li tek hatlı SM-J700F kodunda satılıyor. Bir çok yerde satılan İthalat garantili cihazların kodu ise SM-J700H/DS Çift hatlı 4G yok kutu üstlerindede 4G ibaresi bulunmuyor. Migros yeni getirip sattığı cihazları 899 TL ye satıyor ve kodları SM-J700H/DS. Çift hatlı ve 4G li cihaz arayan arkadaşlar Migroslardaki ürünlere bakmalarında fayda var belki ilk gelen ellerinde kalan ürün olabilir.

Ayrıca F ile biten seriler Exynos 7580 işlemcili - H ile biten seriler Snapdragon 615 işlemcili

hangi işlemci iyi
  • G Man kullanıcısına yanıt
    Normal kullanim oyun performansi gibi konularda farki anlamazsiniz samsungun snapdragon dengi islemcisi diyebiliriz.

• DESENCI D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben internet alışverişinden bahsettim sonuçta ilk sadece senden duydum migrosta 4gli çift hatlı olduğunu. Heryeri araştırdım çünkü. Ama zaten ben internet alışverişi için bahsettim yok die. Çünkü internetten hediye çekleri bonus kampanyaları vesaireyle çok daha uyguna almak mümkün oluyor. He migrosta varsa nakit almak isteyen bulamayan 4gli çift hatlı o bilgiyide vermiş oldun sağolasın. Migrosa bakın arkadaşlar bulunabiliyormuş.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.