Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapıyorum olmuyor hocam cihazdamı bi gariplik var anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Yapıyorum olmuyor hocam cihazdamı bi gariplik var anlamadım

Bende ilk zamanlar zorlandım ama aynı anda basıp bu kaç saniye beklersen alıyorsun gotuntuyu

• Migrosun getirdiği çift hatlı 4G olduğu ifade edilen J serisi tel.ler Samsung garantisinde mi?
  • Sebeke sorunu kesin cozumu sebeke modu lte wcdma gsm otomatik modda olacak sahsen ben diger cihazlarimda sorun yasattigi icin hep wcdma gsm otomatik modda kullaniyordum bu cihazdada aynisini yaptim ama burda kullanirsaniz eger sebeke cekim gucu dusuyor oh bee sonunda oldu artik bu cihazi uzun kullanabilirim...

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat
  • bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Hocam İnternet üzerinden Migros sanal marketten alış veriş yapabiliyorsunuz. Tek çekim yapıp 20-30 tl gibi ücret ile 3 taksit yapma imkanıda oluyor. Artık tüm bankalarda bu tür uygulamalar var. Yakınlarında 3M - 5M varsa eğer gidip hangi seri olduklarını bir incele derim.
  • DESENCI D kullanıcısına yanıt
    Ben almayacağım hocam. Var zaten tek hatlı. Hiç çift hatlı telefon kullanmadım bugüne kadar. Ama uğrarsam hem sormak için hemde 4g varmı die kontrol ederim. Bulamayan arkadaşlar vardı çift hatlı 4gli. Onlarda migroslara bakıp bulabilirler ozaman demekki. :) iyi oldu bu bilgi onlar için

Evet haklısın hocam alacak arkadaşlara araştıranlara bilgi amaçlı paylaşıyoruz zaten bendede tek hatlı var. İyi günlerde kullanırız inşallah.
  • J5 e yeni güncelleme geldi Android yükseltiliyor diyor, esasen pekte işime gelmedi, sebebi 8gb ana hafıza olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 4 Aralık 2015; 11:08:24 >
  • Arkadaşlar j serisine 6.0 mrsmhmlw güncellemesi 2016 3 yda 4. Çeyreğe yani yılın sonuna doğru gelecekmiş. Herkezin bilgisine.

• J5 4G li en uygun nerde var şuanda arkadaşlar?
  • Çekim gücü problemi hangi cihazda var j5 mi j7 mi?

J5 istiyorum ama o da 8 gb o yüzden soğutuyor.
    J7 desen 5.5 inç olması uzaklaştırdı beni
    Ortak nokta olarak da o metal görünümü veren kaplamanın soyulacak olması...

Sırf bu soyulma yüzünden e5i satıp a5 alacağım gibi ya da j serisi alıp ilk günden kılıfla

• Samsung J700 Galaxy J7 GOLD F Modeli yani Samsung Türkiye Modeli N11 den satın aldım.Sanırım yarın elimde olur.Buradaki yorumlar çok etkili oldu telefonu almamda.Banka puanları ve 250 TL N11 indirimikargo ücreti dahil telefonu 802 Liraya falan aldım.Göreceğiz artık performansını.Aslında Note 4 alacaktım ama şebeke problemi olduğunu foruma yazanlardan dolayı almadım.Sonuç olarak ram farkı ve işlemci ve kalem farkı sebebiyle iki katı fiyat var diye de beni bu telefona itti gönlüm.
  • Hasanbatuhan H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kardeşim iyi günlerde kullan bizler gibi memnun kalırsın inşallah. Sorunsuz bi cihaz olsun

• samsung galaxy ace kullandın yada gördüysen hiç aynı plastik kaplama j serisindede var. Ve kılıfsız kullanırsan en fazla 15 günde ne kadar dikkat edersen et soyulacak ve iğrenç bir hal alacaktır. O nedenle bizde kılıfı öıkarmadan kullanmaktayız. Sizde alırsanız bunu göz önünde bulundurun.

E5 harika bir cihaz ama kılıf kullanmayınca 5 6 ayda kötü oldu resmen soğudum cihazda sırf bu yüzden değişeceğim imkanlar çerçevesinde.
    Samsung olarak ilk cihazım. Forumda okuduğuma göre servis garanti kapsamında çerçeve değişiyor denilmiş. Bilginiz var mı?

• Bilgim var servisle görüşmüştüm ücret taleb ediyorlar. Ama bazı servisler varmış garanti kapsamına sokan. Ama geneli kullanıcı hatası diyerek ücret talep ediyorlar. O nedenle e seriside öyle kılıfsız kullanmamak lazım yada a serisine yönelmek lazım. Ama j7 düşünürseniz telefon çok stabil bataryaa baya bi iyi. 0.2 mm ince silikon kılıfla kullandınmıda çok kalınlaşmıyor telefon. Hemde şeffaf kullanıyorum ben telefonun görselliğide bozulmuyor.

• j7 ve j5 kullananlar kılıfla kullansınlar şeffaf alsınlar çerceveler metalık gorunumlu yapılmıs ama samsung kronık soyulmaları 3-5 ay arasında kılıfsız cok hor kullanılırsa soyulmalar boyalar atar dıkkat etmek lazım ;) J7 ben begenerek kullanıyorum uzun pıl omru ve 5.5 inc avantaj saglıyor 1000 lıralık ıyı chazlardan bırkacı arasında gosterılır J7
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

E5 harika bir cihaz ama kılıf kullanmayınca 5 6 ayda kötü oldu resmen soğudum cihazda sırf bu yüzden değişeceğim imkanlar çerçevesinde.
    Samsung olarak ilk cihazım. Forumda okuduğuma göre servis garanti kapsamında çerçeve değişiyor denilmiş. Bilginiz var mı?

Ben Samsung S3 Mininin çerçevesi soyulmuştu.Samsung Müşteri Hizmetleriyle görüştüm garantiye girer dediler.Servise yazdım garantiden çerçeveyi değiştirdiler.Şimdi ise J7 aldım eğer o da soyulursa onuda garantiye yollarım.Ayrıca çinden şeffaf kılıf ve Nıllkın kılıf siparişli de vereceğim bugün.
    http://www.aliexpress.com/item/Newest-Original-NILLKIN-Super-Frosted-Shield-Matte-Hard-Backup-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-J7-J7008/32395124511.html
    http://www.aliexpress.com/item/High-clear-transparent-screen-protector-For-Samsung-Galaxy-A3-A5-A7-E5-E7-anti-scratch-good/32351625159.html
    http://www.aliexpress.com/item/Original-NILLKIN-Nature-Ultra-Thin-Transparent-soft-Back-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-J7-Case-For/32396338883.html?spm=2114.01020208.3.27.3m2cfn&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80_61,searchweb201644_0,searchweb201560_1
    http://www.aliexpress.com/item/0-6mm-Transparent-Clear-Ultra-Thin-Soft-TPU-Plastic-Phone-Case-For-Samsung-Galaxy-A3-A3000/32306040879.html?spm=2114.01020208.3.11.I8gWo7&ws_ab_test=searchweb201556_4_79_78_77_80_61,searchweb201644_0,searchweb201560_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanbatuhan -- 4 Aralık 2015; 20:27:27 >

• Hasanbatuhan H kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bazısı girer diyor bazı servise yapmıyor. Türkiye samsung garantili cihazlar ve servisine göre muamele yapıyorlar k.v.k , telpa vesaire.. Bi servis giriyor diyorsa diğer servis kullanıcı hatası diyor. Benimde başıma geldi yapmadılar. Para istediler samsunguda aradım onlarda servisin insiyatifine kalmış dediler..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.