Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kesinlikle kırılmaz cam kullanın hafif bir düşmede tuzla buz olur. koruma camını patlattım bugün. elden çok kolay kayıyor slikon veya pencereli kılıf kullanın. iyi günler
  • Galaxy J7'nin orjinal deri, kılıfını tavsiye ederim,
    1)kapağı açar açmaz Ekran (tuş kilidi olmadan) otomatik açılıp ,
    kapağı kapattığınızda da otomatik olarak kapanıyor; büyük kolaylık.
    Ekran açma kapama tuşuyla işiniz kalmıyor...
    2) telefonun arka plastik kapağı çıkarılıp o şekilde takılıyor böylece telefonda
    kalınlık meydana gelmiyor, incecik kalıyor
    Fiyat biraz pahalı gelebilir ama 10-20 liralık kılıflara göre baya iyi duruyor
    http://www.bimeks.com.tr/urun/148450/samsung-galaxy-j7-kartlikli-kilif-siyah.aspx
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: G Man

beyler kesinlikle kırılmaz cam kullanın hafif bir düşmede tuzla buz olur. koruma camını patlattım bugün. elden çok kolay kayıyor slikon veya pencereli kılıf kullanın. iyi günler

cumleyı tam anlayamadım,kırılmaz cam iyi mi,kötü mü, kırılmaz camkullanın demişsiniz ama cümlenın devamı...
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    İşte kırılmaz ekran koruyucu kullanın. Ekran hassas kırılabilir demek istiyor arkadaş hocam. O takmış e kırılmaz ekran koruyucu çatlamış ama ekranına onun sayesinde bişey olmamış demek istediği o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaramanb kullanıcısına yanıt
    aynen. kırılmaz cam kırıldıysa artık gerisini siz düşünün :D lcd ekran 310 tl kırılırsa uçan sabriye dönüşürüm muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim iyi günlerde kullan bizler gibi memnun kalırsın inşallah. Sorunsuz bi cihaz olsun

Teşekkürler.
  • Çekim gücü problemi j5 için mi j7 için mi ??

Bir de j5de 8 gb hafıza sorun olur mu uygulama olarak sadece whatsapp var diğer dosyalar hep sd card

• Bu kılıftan alıpta kullanan arkadaşlar varmı ? J7 de akıllı mod özelliği çalışıyormu. Yorum yazmaları rica. 30 TL civarı satılıyor almaya değermi.

Microsonic View Slim kapaklı Deri Samsung Galaxy J7 kılıf Akıllı Modlu Gold

• samsung Turkiye web sitesinde bu telefonlar neden yok acaba...
  • samsung galaxy j7 kullanıcılar kulübünde rom root ve kullanıcı görüşleri paylaşılacak herkesi bekleriz.
    https://m.facebook.com/samsunggalaxyj7/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar J5 için kılıf öneriniz var mıdır?
  • Selam arkadaslar,samsung galaxy j7 telefonum servise gidip gelince bir daha play store'a giremedim.Sifremi bildiğim halde kabul etmiyor.Sorun ne olabilir?

• Arkadaşlar, Gitti Gidiyordan almış olduğum j7 çift hatlıyı 4G yi desteklememesi sebebiyle iade etmiştim kullanmadan.. Bu telefon için Gitti gidiyordan 32 TL. ye almış olduğum j7 pencereli kılıf ve iki adet ekran jelatini ambalajı açılmadan elimde kalmış oldu tabiki..j7 sine kılıf almayı düşünen arkadaşlara uygun fiyatla verebilirim. Benden alın veya almayın ama mutlaka kılıfla kullanın bu telefonu..Çünki çok çabuk kenarlarında soyulmalar oluyor. Ekran camı hasar görebiliyor.. Benden hatırlatması arkadaşlar..Bu arada J7 yi iade ettikten sonra LENOVA VİBE P1 aldım..Şimdi çözmeye çalıyorum aleti..Ama kişiye özel resim ve zil sesi atayamadım henüz..Alışılmışın dışında bir durum benim için....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 6 Aralık 2015; 14:35:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Annem için düşünüyoruz Galaxy J7 modelini. Adaptörü hızlı şarj etme özelliğine sahip mi?

Hayır. Adaptörü hızlı şarj özelliğine sahip değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

1- Samsung Galaxy J7 SM-J700F serisi
    Tek hatlı ve 4g mevcut

2- Samsung Galaxy J7 SM-J700H serisi...
    Çift hatlı ve 4g desteği mevcut yalnız ithalat olarak satılıyor garantiside öyle. Ben alırkan media markttan bu çift hatlı modelin teknolojik marketlerde satışı olmayacağını söylemişti satıcı.

f ve h farkını merak ediyordum. bilgi için teşekkürler
  • gittigidiyordan j7 nin 4g desteklemeyen modelini almışım

sorum şu 4g ye geçince 3g altyapısına sahip teller mobil internete girebilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msfb -- 6 Aralık 2015; 22:12:43 >
  • msfb M kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam , 3g de degisen bisey olmicak.4g daha hizli sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Arkadaşlar, Gitti Gidiyordan almış olduğum j7 çift hatlıyı 4G yi desteklememesi sebebiyle iade etmiştim kullanmadan.. Bu telefon için Gitti gidiyordan 32 TL. ye almış olduğum j7 pencereli kılıf ve iki adet ekran jelatini ambalajı açılmadan elimde kalmış oldu tabiki..j7 sine kılıf almayı düşünen arkadaşlara uygun fiyatla verebilirim. Benden alın veya almayın ama mutlaka kılıfla kullanın bu telefonu..Çünki çok çabuk kenarlarında soyulmalar oluyor. Ekran camı hasar görebiliyor.. Benden hatırlatması arkadaşlar..Bu arada J7 yi iade ettikten sonra LENOVA VİBE P1 aldım..Şimdi çözmeye çalıyorum aleti..Ama kişiye özel resim ve zil sesi atayamadım henüz..Alışılmışın dışında bir durum benim için....Saygılarımla...

sayın ozbes, iade ettiğiniz cihazda 4 g desteklememe dışında bir eksık veya hata gördunuz mu..

• giitigidiyor, samsung galaxy j5 ve j7 satıcılarını f ve h modellerinin detay açıklama konusundaa ikaz etmeli.
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    İADE ettiğim j7 son derece hızlı ve hatasız bir cihazdı dıştan gözüktüğü kadarıyla...Sadece 4G yi desteklememesi sebebiyle iade ettim. Problemsiz idi...Keşke çift hatlılar 4G yi destekleseymiş, iade etmezdim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.