Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hatırlamıyorum site in bir de okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

2 aya kadar J7 2016 modeli çıkacak bence ona da bakın bi. Metal çerçeve falan yapmışlar.

Bende düşünmeye başlamıştım ama para işi sıkıntı hayırlısı olsun baya güzel telefonlar bunlar g2 den sonra mecburi gmd kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjtanju

j7 min 2015 mi 2016 mi oldugu nasol anlarim

2016 lar daha gelmedi ülkemize

• Şuanki j7 samsung garantili 1100 tl civarında 2016 versiyonunda kimse 1400 altını beklemesin örnek a serisi şuanki modelini ön plana çıkartan fiyatı

• Galleo kullanıcısına yanıt
    hocam indirme güçlendirici ne işe yarıyor acaba ?
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam indirme güçlendirici ne işe yarıyor acaba ?

Tam olarak şu hocam:

Bu mesaja eklenen görseller:

• burak4242 kullanıcısına yanıt
    Bu olayı neden j7ye veremiyorlar anlamıyorum

• Kesinlikle

• Arkadaşlar Turkcell j7 alacağim ilk alinca kaç saat şarjda dursun.

bunlari yazarsaniz sevinirim.
  • J5 2016 ne zaman geleceki 5.2 ekran, metal cerceve falan guzel olmus ama gene snapdragon 410 olması da o kadar kötü.
  • Telefonunuzun sarji % 15 altına inene kadar şarja takmayın sonra sarja takın.eskiden belli saat önerirlerdi .şimdi bildiğim kadarıyla gerek yok pil özelliğinden dolayı.bence telefon sarj da iken görüşme veya oyun oynamayınız yeterli.bir kaç sitede de böyle yazıyor.ek olarak telefonunu sarjini asla bitirmeyin .yani sıfırlamasın.onun yerine sarj kacta olursa olsun şarja takin daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mduzgun60 -- 16 Mayıs 2016; 14:29:45 >
  • Galleo kullanıcısına yanıt
    İndirme güçlendiricisi J7'de yok mu?
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam şuanda getirilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

Arkadaşlar Merhaba annem için telefon almayi planlıyorum aklıma j2 yattı cihaz nasıldır acaba kronik bir problem vs varmıdır aksesuar seçeneği çok mu son olarak birde alternatif ki 2016 var metal kasa vs o mu j2 mi siz ne önerirsiniz acaba

quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Arkadaşlar anneme telefon bakıyorum, annemin telefonda tek yaptığı telefon görüşmesi yapmak bir de youtubeden video izlemek. J2 almayı düşünüyoruz, annemin işini görür mü arkadaşlar? Samsung malum kasma ile meşhur,sıkıntı yaratır mı

Şu an ikinizle de aynı durumdayım. Anneme telefon alacağız ve kendisi sadece telefon, mesaj fonksiyonlarını kullanacak.
    İnternetle bağlantılı olarak en fazla kullansa kullansa kullanacağı whatsapp ve maillerine bakmak.

Sizler J2'de mi karar kıldınız? Eğer öyleyse ve aldıysanız memnun musunuz? Telefonda takılma vs. gibi sorunlarla karşılaştınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bLack §hadow§

quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

Arkadaşlar Merhaba annem için telefon almayi planlıyorum aklıma j2 yattı cihaz nasıldır acaba kronik bir problem vs varmıdır aksesuar seçeneği çok mu son olarak birde alternatif ki 2016 var metal kasa vs o mu j2 mi siz ne önerirsiniz acaba

quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Arkadaşlar anneme telefon bakıyorum, annemin telefonda tek yaptığı telefon görüşmesi yapmak bir de youtubeden video izlemek. J2 almayı düşünüyoruz, annemin işini görür mü arkadaşlar? Samsung malum kasma ile meşhur,sıkıntı yaratır mı

Şu an ikinizle de aynı durumdayım. Anneme telefon alacağız ve kendisi sadece telefon, mesaj fonksiyonlarını kullanacak.
    İnternetle bağlantılı olarak en fazla kullansa kullansa kullanacağı whatsapp ve maillerine bakmak.

Sizler J2'de mi karar kıldınız? Eğer öyleyse ve aldıysanız memnun musunuz? Telefonda takılma vs. gibi sorunlarla karşılaştınız mı?

j2 satın aldım hocam fiyatına göre güzel bir cihaz çıkartmış samsung performans olarak memnun kaldım diyebilirim beklediğimden iyi çıktı cihaz uygun fiyatlı birşey arıyor iseniz bence sizde tercih edebilirsiniz internette yorumlar çok olumlu bende çok memnun kaldım cihazdan iyi almışım diyorum

• Öncelikle S.a Samsung'un J Serisini Ailecek Kullanıyoruz J2 J5 ve J7 Olmak Üzere Yalnız Takıldığım Tek Bir Nokta Var Onu da Sizlerle Paylaşıp Bilgi Almak İstedim. J7'nin Kamerasını 13Mp'de Kullanmak İstediğimde Kamera Tam Ekranda Çekim Yerine Yarısı Boşta Çekim Yapıyor. Sebebi Nedir Bilen Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim. Şimdiden Teşekkür Eder Hayırlı Günler Dilerim.
  • Arkadaşlar şu bildirimleri ve sol üst köşedeki simgelerini nasıl kapatabilirim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

• Neyi kapatacaksiniz tam anlamadim. Su AMC ile Hot spotu mu ? Uygulamalarin icinden ayarlarina girerseniz orada ki bildirimleri kapatinca duzelir. Ya da cihazin ayarlar menusunden uygulamara girin , orada bildirimleri kapatin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NRG02

Öncelikle S.a Samsung'un J Serisini Ailecek Kullanıyoruz J2 J5 ve J7 Olmak Üzere Yalnız Takıldığım Tek Bir Nokta Var Onu da Sizlerle Paylaşıp Bilgi Almak İstedim. J7'nin Kamerasını 13Mp'de Kullanmak İstediğimde Kamera Tam Ekranda Çekim Yerine Yarısı Boşta Çekim Yapıyor. Sebebi Nedir Bilen Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim. Şimdiden Teşekkür Eder Hayırlı Günler Dilerim.

13mp 16.9 formatı değilde ondan

telefonun ekranı 16.9 sen 4.3 kare fotoğraf çekiyorsun

9.6mp de çek fotoları o zaman ekrana tam oturur

• arkadaşlar arkadaş mhl kablosu sipariş vermiştide aliexpress ten j5 mhl destekliyormu ? acil bir cevap verirseniz iyi olur iptal etcek 20 gün beklemesin boşu boşuna
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.