Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anneme j5 aldık arkadaşlar. nasıl memnun musunuz? facebook youtube ve telefon aramaları için yeterli midir?
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    yeterli. hafıza için bir hafıza kartı alın sorunsuz kullanın.hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar ben de j7 almayı düşünüyorum fakat j7 2016 modeli çıkmış.Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum ama ülkemize ne zaman gelecek bu telefon bilginiz var mı ve de tahmini fiyatı ne olur acaba yorumunuzu bekliyorum.
  • Arkadaşlar j7 den tv ye görüntüyü kablosuz nasıl vereceğiz? Vestel tv aldık görüntüyü vermeyi başaramadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulofVera

Arkadaşlar ben de j7 almayı düşünüyorum fakat j7 2016 modeli çıkmış.Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum ama ülkemize ne zaman gelecek bu telefon bilginiz var mı ve de tahmini fiyatı ne olur acaba yorumunuzu bekliyorum.

merhaba haziran temmuz diyorlardı ama.hic bir bilgi yok söylenti sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Arkadaşlar j7 den tv ye görüntüyü kablosuz nasıl vereceğiz? Vestel tv aldık görüntüyü vermeyi başaramadım.

j7 de yakındaki cihazlar menusu,dlna ve mirror screen yok dolayısla kablosuz tv ye aktarılmıyor,ancak ben play store dan all connect adında bir program buldum, ücretli ve ücretsii var.ben ücretlisini aldım. cep telefonunda kayıtlı olan resim muzik ve fotoları ve youtube göruntulerini aktarıyor. ayrıca dark marka 90 tl civarı hdmı girişili usb bellekşeklınde bir cihaz var o bilgisayar ekranını da aktarıyor.(dark ez cast)
    benım bildiklerim bunlar.kolay gelsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Arkadaşlar j7 den tv ye görüntüyü kablosuz nasıl vereceğiz? Vestel tv aldık görüntüyü vermeyi başaramadım.

j7 de yakındaki cihazlar menusu,dlna ve mirror screen yok dolayısla kablosuz tv ye aktarılmıyor,ancak ben play store dan all connect adında bir program buldum, ücretli ve ücretsii var.ben ücretlisini aldım. cep telefonunda kayıtlı olan resim muzik ve fotoları ve youtube göruntulerini aktarıyor. ayrıca dark marka 90 tl civarı hdmı girişili usb bellekşeklınde bir cihaz var o bilgisayar ekranını da aktarıyor.(dark ez cast)

Teşekkürler. Biraz araştırdım 300-400 TL'lik telefonlara koymuşlar bunda yok hayret. Kardeşime 450 TL ye aldığımız lenovo a6010 ile bağladık ben bağlanamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam samsung j5 upload hız 50 Mbps değil mi en fazla ben 57 Mbps gördüm
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★
  • quote:

quote:

Peki ya bu işi mhl kablosuyla denesek yani kablolu görüntü aktarma.http://www.hepsiburada.com/frisby-fa-hd47-micro-usb-mhl-hdmi-kablo-2m-pm-bs51472
    Otg desteği mevcut ya bu?

• Benim j500fn telefonum dpl firmware tur degil bide ulkesiz gozukuyor hic bir is anlamadim guncellemede gelmez ozaman bana bu nasil is anlayan varmi  ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★
    Bu nasil iş bu dpl hangi tellere yukliuyorlar demekki ithalat garantiye guvenmeyecegiz

• Hic bir rom islemi yapmadigim halde knox garanti sayaci 0x1 diyor muhendismurat anlar bu islerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Hic bir rom islemi yapmadigim halde knox garanti sayaci 0x1 diyor muhendismurat anlar bu islerden
    quote:

Orijinalden alynty: ~mustafa~

Hic bir rom islemi yapmadigim halde knox garanti sayaci 0x1 diyor muhendismurat anlar bu islerden

Aldy?ynyz cihaz ithalat my ? çünkü onlarda böyle bir olay var kendi 0x1 li geliyor ve ithalatçynyn garantisine etki etmiyor hatta bunun avantaj oldu?unu söyleyenler vardy sykynty çekmeden Custom Rom yükleyece?iz gibisinden.

• j5 te ses sorunu varmı bazıları telefon ahizesinde ses az geliyor diyorlar doğrumu tavsiye edermisiniz. j7 büyük biraz j5 daha küçük elde falan iyi duru diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

quote:

quote:

Peki ya bu işi mhl kablosuyla denesek yani kablolu görüntü aktarma.http://www.hepsiburada.com/frisby-fa-hd47-micro-usb-mhl-hdmi-kablo-2m-pm-bs51472
    Otg desteği mevcut ya bu?

valla kardeşim kablo ile aktarma konusunda hiç bilgim yok..

• J2 ye az önce güncelleme geldi, neler değişti acaba?

• Merhaba,

Babalar günü için babama ve kayınpedere j7 bakıyorum ama sizce alınabilicek bir telefonmu ?

Fiyatı buradan tanıdık ile dahada uyguna almayı düşünüyoruz.

Sizce nasıldır ?

En azından 1 1.5 gün gitsin ,
    videoları sıkıntısız açsın
    4g desteklesin,

Tatmi,n edici olsun ?

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/54894077-32404-samsung-j7-3g-beyaz-cep-telefonu-electra

satış fiyatı 750 TL diyor ( heryerde 1.000 TL ) + çalışan indiriim falan

• arkadaşlar bir yakınıma j7 almayı düşünüyorum samsung garantili
    nerde samsung garantili uygun fiyata alabilirim?
    Sizler memnun musunuz? Bu seviyede başka önerebileceğiniz model var mı?
    Bir de bu j7 lerde 3G ve 4.5G diye 2 model mi var?
    herkese iyi forumlar iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

arkadaşlar bir yakınıma j7 almayı düşünüyorum samsung garantili
    nerde samsung garantili uygun fiyata alabilirim?
    Sizler memnun musunuz? Bu seviyede başka önerebileceğiniz model var mı?
    Bir de bu j7 lerde 3G ve 4.5G diye 2 model mi var?
    herkese iyi forumlar iyi günler...

ben bildiğimi yazayım.j7 nın 2 modeli var F modeli 4 G yi destekliyor, diğer modeli çıft hatlı ancak 3 G yı destekliyor.ben aralık 2016 dan bu yana kullanıyorum.hepsiburada sitesinden samsung garantili satın aldım. şimdilik sorun yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Merhaba,

Babalar günü için babama ve kayınpedere j7 bakıyorum ama sizce alınabilicek bir telefonmu ?

Fiyatı buradan tanıdık ile dahada uyguna almayı düşünüyoruz.

Sizce nasıldır ?

En azından 1 1.5 gün gitsin ,
    videoları sıkıntısız açsın
    4g desteklesin,

Tatmi,n edici olsun ?

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/54894077-32404-samsung-j7-3g-beyaz-cep-telefonu-electra

satış fiyatı 750 TL diyor ( heryerde 1.000 TL ) + çalışan indiriim falan

anladıgım kadarıyla o sitedeki model sadece 3G destekliyor.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.