Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j710-2016-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMJ710-GD bu ithalatçı garantilisi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanbatuhan -- 24 Temmuz 2016; 22:16:38 >
  • Arkadaşlar j7 al ali 3 gün oldu internet kullanımında falan şarkı cabuk bitiyor sizin bahsettiğiniz kadar ekran suresi alamıyorum 4 5 saat guc tasarruf modu sözde sürekli açık mi düzelir mi sizce şarj sıkıntısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J3(2016) mi yoksa j5(2015) mi almalıyım?
    Telefonu anneme alacağım.Samsung garantili 4g li versiyonları arasinda 100 tl fark var. J5 daha pahalı.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    J2 kullanıyorum ekle listeye

• J5'e Marshmallow yükledim. Galeri kısmında eskiden tüm fotolarım klasörler halinde albümlerde duruyordu.
    Güncellemden sonra albümlerim kısmına geliyorum hiçbir foto gözükmüyor.

Çözümünü bilen var mı? Eski haline nasıl getirebilirim. ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgul81

J5'e Marshmallow yükledim. Galeri kısmında eskiden tüm fotolarım klasörler halinde albümlerde duruyordu.

Bence uğraşmayın google fotoğraflar uygulamasını indirip kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: akgul81

J5'e Marshmallow yükledim. Galeri kısmında eskiden tüm fotolarım klasörler halinde albümlerde duruyordu.

sistem uygulamalarından galerinin önbelleğini temizler misiniz? bende aynı problem söz konusu değil.

• Dediğinizi yaptım düzeldi. Teşekkürler.
  • J7 için marshmallow gelmedi mi daha

• Samsung J5 kullanıcısıyım, malum seriye 6.0 güncellemesi geldi. 6.0 da bildiğim kadarıyla SD kartı dahili depolama birimi yapılabiliyor. J5 in en büyük sorunu depolama olduğundan yurdun dört bir tarafında sevinçle kutladık. Ama gel görün ki ayarlar kısmında dahili depolamayı sd yapmamız için gereken durum inaktif. İnternette bir kurcaladım bazı firmalar performans düşüşü olmasın diye bu olayı inaktif ediyorlarmış. Var mıdır bu işin bir arka kapısı?
  • arkadaşlar j5 çok yavaş şarj oluyor belki kablosundan bilemiyorum bana j5 hızlı şarj destekliyorsa eğer bana hıslı şarj için alabileceğim bir adaptor tavsiye edebilir misiniz lütfen teşekkürler

Birde arkadaşlar ben j5i root'lamıştım şimdi yeni çıkan Marshmallow u nasıl yükleyeceğim toorlu bu cihaza bilgisi olan var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 28 Temmuz 2016; 14:40:30 >
  • Arkadaşlar j7 den g3 e geçmeyi düşünüyorum.Ne dersiniz

• Konuşurken hoparlör sesinde yani kulağınıza gelen ses te dalgalanma ya da net gelmeme sorunu oluyor mu sizde hiç arkadaşlar.Operatör Avea.
  • Blade__ B kullanıcısına yanıt
    hızlı şarj desteklemiyor. ama orjinal şarj cihazı 1.0 Miliamper 2.0 alırsanız daha iyi olacaktır.

• EVET,, J7 ye bu sabah beklenen güncelleme geldi.( Marshmallow )yukledim.çok detaylı inceleyemedim.
  • SAMSUNG J7 İÇİN TEMA İNDİREBİLECEĞİMİZ İNTERNET SİTESİ ADRESİ BİLEN VARMI?
  • Bunun icin samsung muzik uygulamasi yokmu daha once samsung internet for android i guncelledim

Muzik calarin samsung olmasi sart play deki uygulamalar denenmistir hicbiri zevkime uymadi uyamadi
    Cihaz j2 surum 5.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 2 Ağustos 2016; 21:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lite fear

hızlı şarj desteklemiyor. ama orjinal şarj cihazı 1.0 Miliamper 2.0 alırsanız daha iyi olacaktır.

Bence almasin zamanla pil bozulacaktir uzun vadede sorun olur ayrica dokunmatigide bozabilir bence kutudaki adaptorden vazgecmesin arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

J3(2016) mi yoksa j5(2015) mi almalıyım?
    Telefonu anneme alacağım.Samsung garantili 4g li versiyonları arasinda 100 tl fark var. J5 daha pahalı.

Hocam para sorununuz varsa j2 2016 veya j2 4g de olabilir ama j3 almak daha mantikli

• J3 2016 aldık hocam. Memnun kaldık telefondan. Ram kullanımı j5 e gore daha verimli. % 35 - % 45 arasi ram tüketimi var.j5 in arti yani kamerasi biraz daha iyi sanirim ben öyle gözlemledim.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.