Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba....j7'me dün akşam itibariyle 6.0.1 geldi..ben genelde güç tasarruf modu ile kullanıyorum fakat yeni güncelleme ile bu mod açıkken bildirim paneli-çubuğu(saatin olduğu en üst kısım) gri renk oluyor ve kötü görünüyor..bu modu kapatınca ise normal duvar kağıdı rengine dönüyor..bir önceki versiyonda böyle birşey yoktu..acaba bu renk değişimini kapatmanın bir yolu var mıdır? şimdiden teşekkürler..
  • uret21 U kullanıcısına yanıt
    Ne gibi değiiiklikler var memnun musunuz ? performans etkilendi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızda az da olsa azalma oldu..ama kullanımda rahatsız edecek kadar sorun yok..bende oyun yüklü değil belki onların açılışında falan gecikme olabilir..onun dışında yukarı da yazdığım gibi güç tasarruf modunda üst panel şeffaf olmuyor..bu kötü olmuş..bir kısım icon'lar değişmiş..benim gibi çok detaylı kullanan biri değilseniz çok fazla bir değişiklik olmadığını söyleyebilirim.daha üst model telefonlarda daha farklı uygulama ve özellikler geliyor ama j7'de yok sanırım..
  • Arkadaşlar benim hatuna almayı düşünüyorum J7. Şu anda E5 kullanıyor ve son güncellemelerle iyice sapıttı. Onu satıp J7 alacağım. Merak ettiğim konuysa şu. Uzun vadede 1.5 gb ram yetersiz kalırmı ? Çıkınca J5 2016 da alabiliriz alternatifler arasında. Ama ekran illa büyük olsun istiyor. Gerçi çok fazlada bir fark yok iki telefon arasında (0.3") ama yinede kararsızlık var. Napıym dersiniz?

• Arkadaşlar galaxy j5 e 6.0 geldi yükleyenler cevaplayabilirmi yuklemeye deger mi ve depolama sorunu cozulmus mu tesekkurler

• Arkadaşlar günaydın, eşime aldım bu telefondan, zil sesi seviyesi sonda olduğu halde yeterli değil, sizde de durum böyle mi? Ses seviyesini artırabilecek bir yöntem yada uygulama tavsiye edebilirmisiniz?

• Zil sesi azligi dan ben de. Sikayetciyim. Cozum bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

quote:

Orijinalden alıntı: karekök122

Arkadaşlar galaxy j5 e 6.0 geldi yükleyenler cevaplayabilirmi yuklemeye deger mi ve depolama sorunu cozulmus mu tesekkurler

Lolipop'ta sistem 4 GB civarı hafıza kullanıyor
    Marshmellow'da 5,5 GB civarı
    Fena değil ama ben uzun bir süre Lolipop kullanacağım
    ( Evde 2 tane J5 var o yüzden yazdım )

Dahili hafızayı epey azaltıyor aslında. Hafıza kartı sorununu bilmiyorum

Eyvallah hocam zaten güncelleme meraklısı bir insan değilim akıcı olsun yeter fakat zaten telefonun kendi hafızası az bir de güncelleme ile daha da azalıyor buna çözüm bulmalılar

• Arkadaşlar yeni bir özellik keşfettim. Kilit ekranındayken örneğin whatsapp yada sms den gelen bildirimin üzerine uzun bastığınız zaman direk desen ekranına geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Arkadaşlar benim hatuna almayı düşünüyorum J7. Şu anda E5 kullanıyor ve son güncellemelerle iyice sapıttı. Onu satıp J7 alacağım. Merak ettiğim konuysa şu. Uzun vadede 1.5 gb ram yetersiz kalırmı ? Çıkınca J5 2016 da alabiliriz alternatifler arasında. Ama ekran illa büyük olsun istiyor. Gerçi çok fazlada bir fark yok iki telefon arasında (0.3") ama yinede kararsızlık var. Napıym dersiniz?

artık J7 2015 alınmaz, su an J7 2016 paralelel garantili olarak satılmaya başlandı, arttırılmıs ram, metal alaşımlı kasa, geliştirilmiş işlemci ve kamera ile j7 2016 tercih edilmeli.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Tahminen 1400-1600 tl fiyat aralığında olacağından bütçemi biraz aşar hocam. J7 2015 te forumda yapılan yorumlara bakaraktan kronik bi sorun olmamadığını görünce heveslenmiştim..

• quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Tahminen 1400-1600 tl fiyat aralığında olacağından bütçemi biraz aşar hocam. J7 2015 te forumda yapılan yorumlara bakaraktan kronik bi sorun olmamadığını görünce heveslenmiştim..

O kadar olmaz, su an J7 2016 ithalat garantili 1000 TL civarında satılıyor, samsung garantilisi de 1250 TL den cıkar zamanla 1100 TL ye duser. 1400-1600 serisinde zaten A5 / A7 2016 serileri var ki onlar daha üst segment. Samsung garanti çok önemli degilse Migros ta su an J7 2016 satılıyor, fiyat 1099 tl.

Bu arada sitesindeki reklamda Migrosta satılan için 3Gb ram yazıyor, ya orada basım hatası var ya da Migros 1080p ekranlı 3gb ramli Asya modelini satıyor, cunku J7 2016 normalde 720p ekran ve 2 gb ramle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 12 Ağustos 2016; 21:59:34 >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Tr Samsung garantili olması taraftarıyım. İthalat alsam belki bi sıkıntı çıkmaz ama kafam rahat olsun istiyorum hocam. Eğer Tr garantili olan o fiyatlara olursa çok iyi. 100-200 mühim değil. Dediğinizde mantıklı. Paralel ithalat 1000 küsür civarlarında. Hadi o da olsunda en baba 1300 olsun. En iyisi beklemek galiba...

• bugerri63 B kullanıcısına yanıt
    Bir LG G3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. LG G3 albenisi yüksek ama çok sıkıntılı bir telefon. Özellik olarak j7'den bazı özellikleri daha iyi bazıları kötü. Yaklaşık olarak özellik ortalamalarını alırsak benim gözümde benzerler. Fakat LG G3'teki kronik sorunlar bir süre sonra bıktırıyor telefondan. Kronik sorunlar şunlar: Ekran sararması, kılcal çatlak, aşırı ısınma, sarjın az gitmesi.
  • o 2016 model satılanlara dikkat edin onlar çift hatlı modelleri O yüzden biraz kırpılmış modeller anladınız O yüzden fiyatları biraz makul Yoksa daha yüksek olacak

• arkadaşlar turk telekomdan internet hattımın uzerine j7 alıcam j7 700 modeli imiş sordugumda 4.5g destekliyor bi problem yok denildi 1150-1200 teknosa v.sden almaktansa 1320 ye ordan alayım diyorum yada yurtdısından 3gb ramli modelinimi alsam ama imei atilmiyor dedi satici bana artik telefon almam lazım en ucuzada bu gibi
  • yaz beni şu ana kadar kullandığım en iyi telefon (j5) bunu aldığımdan beri diğer telefonlara verdiğim paranın çöp olduğunu anladım ve kullandığım en iyi kameraya sahip ss leride atacağım bakmak isteyenlere fikir sahibi olur kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 de 935 tl olan hangisi alınır mı arkadaşlar

4.5 g li çift hatlı vs değişik değişik bir sürü modeli var sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • j7 2016 daki islemci ve gpu 1600 liralik A7 710dan daha iyi vede bildigim kadariyla 14 namometre.
    ekranda 720p oldugu icin 3300mAh pil bitmek bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 18 Ağustos 2016; 1:34:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Ekran kapandığında tuş kilidine geçtiğinde batarya tasarrufu için internet bağlantısını kesen uygulamalar var. Eğer o tarz bir uygulama yüklüyse telefonunuzda ondanda kaynaklanıyor olabilir karşılaştığınız sorun..

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.