Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanlışlıkla 6.0 yükledim ve pişman oldum...
    6.0 deyim yerindeyse bok gibi
    Cihazı kasıyor...
    Her zaman boş hali 350 0-450 mb in altına inmeyen ram im 235 mb ye kadar indi

Telefonum j7 benden tavsiye acaba yüklesem iyi mi olur diye sakin aklınızdan bile geçirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye ettiğiniz hızlı şarj eden powerbank tavsiyeniz var mıdır?
  • Vlc MD Player her şeyi açıyor sesten videoya[

• J5 kullanan arkadaslarim bi sorum olacakti android 6 ile beraber sd karti dahili hafiza ile beraber kullanabiliyor musunuz

• Hayır dahili hafıza olarak kullanmayı geçtim whatsappı bile hafıza kartına taşıyamıyorsun değişen bir şey yok maalesef

• Root ile bi ayar verilebilse iyi olurdu aslinda xda da da birsey bulamadim

• Onur C. O kullanıcısına yanıt
    Root yaptıysanız kolay hocam, app2sd diye aratın bir sürü uygulama çıkacaktır karşınıza uygulamaları hafıza kartına taşımaya yarıyan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipemre

Bir LG G3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. LG G3 albenisi yüksek ama çok sıkıntılı bir telefon. Özellik olarak j7'den bazı özellikleri daha iyi bazıları kötü. Yaklaşık olarak özellik ortalamalarını alırsak benim gözümde benzerler. Fakat LG G3'teki kronik sorunlar bir süre sonra bıktırıyor telefondan. Kronik sorunlar şunlar: Ekran sararması, kılcal çatlak, aşırı ısınma, sarjın az gitmesi.

Bizde lg g3 ve j7 var. ikisini de araçta navigasyon için kullandığımız oluyor. j7 nin performansı en az 2 kat daha iyi.
    g3 şarj konusunda hakkaten sorunlu.

----------------------

Bir de yeni j7 2016 nın çift hat aktifliği nasıldır, aynı anda çalışıyor mu, iki hattında interneti kullanılabiliyor mu , tavsiye eder misiniz ? ?

• 2 aylık j7 kullanicisiyim sürekli küçük byte larda int. Kullanımı göstererek hattımdan 1-2-2.30-3 tl kesiyor ve tl ler su gibi gidiyor. Kampanyaya girdiğimde de aynısını yapıyor. Mobil veri kapalı olduğunda da yapıyor. Wi-fi kullanımında da yapıyor. Ayarlarda mı sorun var, samsung j7 demi sorun var, yoksa Turkcell demi sorun var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Panter Burada

2 aylık j7 kullanicisiyim sürekli küçük byte larda int. Kullanımı göstererek hattımdan 1-2-2.30-3 tl kesiyor ve tl ler su gibi gidiyor. Kampanyaya girdiğimde de aynısını yapıyor. Mobil veri kapalı olduğunda da yapıyor. Wi-fi kullanımında da yapıyor. Ayarlarda mı sorun var, samsung j7 demi sorun var, yoksa Turkcell demi sorun var?

Arama msj yi telefon 4g de iken atarsaniz 3g ye inmek icin biraz veri kullanacaktir mobil veri kapali olsa bile
    3g ye gecerek cozebilirsiniz

• phorever kullanıcısına yanıt
    100 GB Hediye sadece 1 sene boyunca geçerli hocam.. Sonra yine OneDrive'ın 8 GB 'lık bedava sürümüne dönüyorsunuz. Ha diyelim ki 30 GB Dosya yüklediniz 1 sene sonra silinmeyecektir ama sürekli ya uyarı verir GB Satın alın diye yada dosyaları almanızı isteyecektir.
    O Yüzden size Mega Bulutu öneriyorum 50 GB Bedava.

• Arkadaşlar Selam.
    9 Aylık J5 kullanıcısıyım telefonun performansı çok iyi,Hele ki benim gibi cihazın tüm özelliklerini iliklerine kadar sömüren birine göre Telefonu 7 Ay sorunsuz kullandım. Ancak şarj aletinin kablosu kökünden yavaş yavaş yırtıldı ve artık sürekli dıt dıt ediyordu ve cihaz çok yavaş şarj oluyordu özellikle kullanırken (5 dk da %1 gibi komik bir rakam). Onun için onu çıkarıp MM'dan TTEC marka USB Kablosu aldım orjinal adaptöre taktım ancak telefon hâlâ ağır şarj olmaya devam ediyordu ve cihazın WIFI'si çok yavaştı (12 Mbps internet var) Mesela Googla play den bir uygulama indirirken saniyede 2 MB ile başlıyor yavaş yavaş 300 kb a kadar düşüyor. 20 gün önce garantiye yolladım bu 2 şikayetten ötürü. 1 hafta sonra aradılar 2 tane problemden ikisinde de sorun bulamamışlar herşey normal gözüküyor gerekli kontroller yapıldı dediler. Şarjını 1 Miliamlerlik orjinal şarj aleti ile yapın dediler neyse konuşma bitti.
    dün cihaz tekrar elime geçti teslim aldığım yerden sordum bataryası ve kasası full değiştirilmiş (Kasada deforme vardı helal olsun Samsung'a)
    Ama cihazın şarj problemi halen devam ediyor Wifi problemi öncekine göre daha iyi ama şarkı indirirken bile maximum hızda başlarken yavaş yavaş hız düşüyor cihazın sürümü 6.0.1 Bir ayarı vs. olabilir mi? Şarj Aleti için orjinal kablo almam mı gerek uyumsuz mu geliyor acaba TTEC ?

• Iyi aksamlar SAM_SM-J500F tek hatlı mi acaba acil bilen varsa yazabilirmi?

• a.almina A kullanıcısına yanıt
    500f ler tek 500h ler cift hatlı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mduzgun60 -- 6 Eylül 2016; 9:46:19 >
  • Teşekkür ederim

• J5 kullanmaya yeni basladim 6.0.1 guncellemesini kurdum hafizasi cok dusuk oldugu icin 16gb hafiza karti aldim ancak surekli sıkıntı cikariyor telefon. Hafiza kartina attigim uygulamalari cogu zaman gormuyor ve bazen telefon kendine reset atiyor. Bunun sebebi nedir? Hafiza kartini bir arkadasin telefonunda denedim (s5) sıkıntı çıkmadı. Internette de bir sey bulamadim ama guncelleme ile olabilecegini düşünüyorum bilen arkadaslar aydinlatabilirse sevinirim.

• Bizim j7ye bugün 6.01.01 marsmallow uygulaması geldi 4g olmayan j7 modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: isilc

Bizim j7ye bugün 6.01.01 marsmallow uygulaması geldi 4g olmayan j7 modeli

Aynen ben şimdi kuruyorum siz kurduysanız memnunmusunuz ?

• konuyu arıyorum okumak için biraz yukarı çıksın.

J7 performansıyla efsane olmuş bir telefon diye de yorumumu yazayım.
  • J5 kullananlara tavsiyem Marshmallow yüklemeyin lollipop daha stabil ve performansı yüksek. Ben lollipopa geri döndüm..
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.