Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung j7 telefonumuzda usb/otg çift girişli USB bellek kullanıyorduk. Bugün USB belleği görmedi ve daha sonra telefon aşırı ısınmaya başladı. Ve sarjı da çok çabuk bitti. Problem ne olabilir sizce? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J2 de 1gb ram yeterli mi sizce arkadaşlar??

• topraksugitar T kullanıcısına yanıt
    Bence günümüz her android telefonu için 2GB ram gerekiyor. 1Gb yetersiz kalabilir. Bir süre sonra telefonda donma kasma takılma yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda sony kulaklik kullanan varmi sony xb950 almayi dusunuyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mustafa~ -- 30 Eylül 2016; 16:21:46 >
  • J5 2016 alıp kullananların deneyimlerini yorumlarını öğrenebilirmiyim arkadaşlar. Özellikle GPS performansı nasıl ?

• J7 2015 6 guncellemsinden sonra powerbanklar ile geç şarj sorunu ve bildirim panelinde yavaş şarj uyarısı alan varmivarmi

• J7 yeni aldim fakat şarjim hemen bitiyor ne yapmam gerek acil yardim lutfen!

• Vatan'dan aldım 1059 liraya... Bimeks'teki kampanya bitmesinden dolayı...

106 Bipara veriyordu Bimeks, şimdi 162 Bipara'ya çevirmişler ve telefon stoklara girmiş. 5 günle kaçırdım iyi mi...

Neyse hayırlısı olsun.
  • Arkadaşlar, bu J2 model telefona tema yüklenebiliyor mu ? Tema mağazası yok veya ben göremedim bulamadım. Ekran resimleri filan değil komple tema nereden bulabilirim bu modele uyumlu?
  • kesinlikle minimum class10 olmalı

• phorever kullanıcısına yanıt
    Okuma ve yazma hızı yüksek bir kart olsun hocam. Hafıza kartlarinda standart 32mb/sn'dir.

Çok iyi. Transfer hızı gayet yüksek. Ne kadara ve nereden aldınız?

• Pil konusunda 3 üde mükemmel 100 sarjla masaya koyuyorsun sabah 99 la aliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Pil konusunda 3 üde mükemmel 100 sarjla masaya koyuyorsun sabah 99 la aliyorsun

hocam merhaba beni hatırladınızmı?adminler konumu silmişler size özel mesaj atayım dedim atamadım :)galaxy grand neoya 4.4 rom atacaktım fakat atamadım.
    aşağıdaki yönergeleri uyguladım fakat son noktada o menü karşıma gelmedi

http://www.****.com/forum/konu/samsung-galaxy-grand-neo-gt-i9060-cyanogenmod-cm-11-kitkat-rom.944187/

konu sahibi arkadaştan çok özür diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıbıç -- 5 Ekim 2016; 16:37:23 >

Anladım hocam doğru seçim güle güle kullanın.

• Merhaba
    Araştırırken bu konuyu buldum. Arkadaşım da samsung J7 marka cihaz var be yurtdışından gelme. İmei kırdırmak için biçok tlfcuya gittim ama yapılamıyor dediler hep. Bu cihaza imei atılmıyor mu bilgisi olan varmı acaba? Var ise acil paylaşırsa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rıza.BN.

Arkadaşlar, bu J2 model telefona tema yüklenebiliyor mu ? Tema mağazası yok veya ben göremedim bulamadım. Ekran resimleri filan değil komple tema nereden bulabilirim bu modele uyumlu?

E hani? Yok mu bilen?

• j7 ve zenfone2 arasında kaldım sizin fikirleriniz nedir?
  • Merhabalar,
    Eşime j5 2016 almayı düşünüyorum.Kullananlardan yorum alabilirmiyim nasıl olduğu konusunda.

• Samsung galxy j5 duos olanlarda 4.5G yok dogrumudur kullanan bilen varsa yazabilirmi ayrıca çift hatlarda kullanımda sıkıntı oluyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.