Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deeem

j7 ve zenfone2 arasında kaldım sizin fikirleriniz nedir?

asusdan uzak durun bence, teknik servise gönderdiğim ürünü 10 gün bekletip şikayetimle ilgili bisey yapmadan gönderdiler. sikayetvardan da bakabilirsiniz şikayetlere. Ben de j5 2016 almayı düşünüyorum samsunglarda donma problemi vs. çok oluyor demişler j5 2016 için de geçerli mi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu hafiza kartini uygulamalara nasıl tanimliyosunuz rootsuz? Surekli hafiza dolu uyarisi alıyorum, sd kart aldim 16 gb

• merhaba arkadaslar..gecenlerde aldıgım j7 2016 icin yedek batarya siparis vermistim aliexpress ten..fakat satıcı 2016 yerine 2015 model j7 icin gondermis bataryayı..aynı sekilde ekran koruyucuları da eski modele gore yollamıs..daha sonra durumu farkedınce dogru siparisleri tekrar yolladı fakat elimde 1 adet j7 2015 batarya ve 2 adet kırılmaz ekran koruyucu oldu fazladan..ihtiyacı olan varsa 30 tl ye verebilirim..batarya orjinal mi bilmiyorum..uzerindeki yazılar çince..ama 2016 modeli icin gelen batarya da oyle ve 2 aydır sorunsuz kullanıyorum..orjinalinde gore fark hissetmedim pek.. istanbul ici elden verebilirim..ilgilenen pm atsın..
    iyi forumlar..
  • herkese merhaba ben j7 kullanmaktayım ve yaklaşık 5 6 gündür telefonda youtubedan tam ekran video izlerken telefon ekranı döndürüyor bazen sık sık yapıyor bazen bi kaç kere bir de bugün fark ettim kamerayı açtım bi süre karanlık bi ekran vardı ve sonra kamera geldi sorun nedir yaşayan varmı şimdiden teşekkürler
  • J7-F'ye 6.0.1 çoktan geldi ama J7-H'ye gelmedi.Diğer yöntem olan odin ile kurmak istiyorum.

Sorunsuz ne şekilde yapılır link felan var mı yapılışının?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefona imei atılıyor mu.
  • Bi j2 ye güncelleme vermeyi beceremediler ya yazıklar olsun belkide gelmemesi daha hayırlı güncelledikten sonra ya şarj ı çabuk biterse güncellemiyom arkadaş

• J7 2015 2016 arasında ki fiyat farkına değermi

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Bi j2 ye güncelleme vermeyi beceremediler ya yazıklar olsun belkide gelmemesi daha hayırlı güncelledikten sonra ya şarj ı çabuk biterse güncellemiyom arkadaş

J2 sorunsuz bir şekilde güncellendi. Şimdilik batarya süresi için yorum yapamam ama biraz daha kullanınca yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dinchr

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Bi j2 ye güncelleme vermeyi beceremediler ya yazıklar olsun belkide gelmemesi daha hayırlı güncelledikten sonra ya şarj ı çabuk biterse güncellemiyom arkadaş

J2 sorunsuz bir şekilde güncellendi. Şimdilik batarya süresi için yorum yapamam ama biraz daha kullanınca yazarım.

Güncelleme şimdi geldi iniyo

• J7 güncelleme geldi.Yüklüyorum.Samsung garantili olan benim ki.
  • arkadaşlar ben de dün j5 aldım. ilk izlenimlerim gayet olumlu. s3'den geçince tabii :)

sormak istediğim birkaç şey var.

1) klavyede yazarken harflere basıldığında titreşim olayı bunda yok mu yoksa ben mi bulamadım.

2) geri ve uygulama tuşunda da titreşim var mıdır?

3) uygulamaları sd karta nasıl taşırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01018 -- 27 Ekim 2016; 13:47:59 >
  • merhabalar
    teyzeme j5 almistim. dokunmatik ekranli telefonu yeni yeni kullanan birisi oyun oynamaz sadece fotograf cekiyor facebook ve whatsapp icin aldik. ancak hafizasi hemen doldu. micro sd kart ile kullanilabildigini okudum. ancak bu konularda hicbir fikrim yok. hangi marka almam gerekir? yada kaclik almaliyim? birde bazi kartlar adaptorlu die satiliyor. adaptorlusunden mi almaliyim? neyin adaptoru? kafamda deli sorular. telefonu hediye almistim ama hafizasinin bu kdr az olacagini bilmiodum. 100 tane foto yoktur telefonun icinde. iyi bir kart almak istiyorum sundan al deyin alirim bana isim verin yeter :) Yardimci olabilirseniz cook sevinirim. simdiden tesekkurler :)
  • 01018 kullanıcısına yanıt
    aldığınız j5 2016 model midir nerden ve ne kadara aldınız ayrıca mümkünse ön ve arka kamera örneklerini atabilir misiniz kamerası benim için önemli...
  • allegres36 A kullanıcısına yanıt
    hocam 878 liraya Samsung Türkiye garantili olarak Hepsiburada'dan aldım. 2016 olmayan model benimki.

kamera beni pek tatmin etmedi hocam. ön kamera da dahil. tabi bu sizin beklentinize bağlı.

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

• damladamladamla D kullanıcısına yanıt
    Toshiba veya sandisk olabilir.class 10 olmasina dikkat ediniz.boyutu size kalmış.ne kafar büyük hafıza karti alırsanız okadar depolama yeriniz olur.16 gb tan az olmasin bence.adaptör denilen micro sd kartiicine takip laptopa direk bağlamaya yarar.genelse adaptorlu satılır.onu kulllanmazsiniz.sim kart yeri nim ustunde sd kart yeri var oraya takip kullanırsınız.fotoğraf cekerken ayarlarında kayit yeri hafiza karti yaparsiniz olur.

• Merhaba ben çift hatlı J2 2015 kullanıyorum. Bana Marshmallow güncellemesi henüz gelmedi. Gelir mi yoksa lollipop ta kalacak mı? Bu telefonlar samsung garantili olmadiği için gelmeyebilir diyorlar ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J5 (2016) akilli kilif uyumlu mu?

• J7 android telefonumun saatini manuel ayarladım ama hava durumu saati ile fark var,çözümü nedir acaba?google da arattırıp bir çok yol denedim ama yine aynı...
  • selamlar j5 in android 6 güncellemesiyle hafıza kartını dahili olarak biçimlendirebiliriz sanıyordum, fakat samsung o özelliği kapatmış ve sadece taşınabilir depolama olarak kullanılabiliyor. link2sd veya app2sd gibi uygulamalarla uygulamayı tamamen hafıza kartına taşıyan var mı?

düzenleme: root olayını kingo root ile yapmaya çalıştım gerek pc, gerek apk ile olmadı malesef. Garanti gitmeden başka şekilde nasıl yapılabilir? Bir de odin ile tekrar 5.1.1 e dönmek garantiye etki ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 30 Ekim 2016; 14:53:45 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.