Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke evi garantili almasaydin ben aldım yandım başkaları yanmasına internette okadar paylaşım var evobt garantili almayın diye ama inşallah problemsiz kullanırsınız bu saatten sonra internet tren araştırıp boş yere canınızı sıkmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7 2016 kullanıcısıyım sistem güncelleme gelmiş ancak play store de olumsuz yorumları gördüm güncelleme yapmadım tlf alalı 10 gün olmadı bu güncelleme olayı için tavsiyesi olan var mi yardım ederseniz sevinirim
  • beyler j5 2016 modelini 3 gündür kullanıyorum whatsapı veya rehberi sıfırdan açarken 1-2 saniye bekletiyo bu sizdede varmı ? lg g2 tak diye açıyordu
  • Sanırım bu sayfa pek ilerlemiyor
  • kafsinkaf35.5 kullanıcısına yanıt
    Bende de duos j5 2016 bir haftadir kullaniyorum,benzer sorun benim telefonda da var. Maalesef interneti ve uygulamalari cok yavas aciyor. Klavyeden mesaj atarken bile bazen ilk harfi algilamasi 1 saniyeyi bulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barangim -- 2 Ocak 2017; 9:23:33 >
  • barangim B kullanıcısına yanıt
    Sanirim yazilimsal cunku modelin ozelikleri azimsanmayacak derecede iyi.Youtubeden inceleme videolarini izledim rehberi acarken bekleme hepsinde var (arka planda kalip actiginda sorun yok) bin tl ustu telefonun burdan gol gemesi pek hos degil.onun disinda telefondan memnunum sabah 7 den beri elimde telefon hersey full acik ve oyunda oynadim suan 100de 84 sarj. Su sorununda bi cozumu olsa 2 yil telefon bakmam kullanirim

• kafsinkaf35.5 kullanıcısına yanıt
    Umarim oyledir. Daha sifir telefonun boyle olmasi dusundurucu. Bir duzelme olmazsa 6ay 1 sene sonra ne hale gelir bilemiyorum. Ancak dedigin gibi sarj konusunda cok basarili,3100 luk batarya iyi is cikariyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barangim -- 2 Ocak 2017; 13:38:57 >
  • Tek hatlı duos olmayan J5 2016 kullanan arkadaşlarda yukarıdaki @barangim nickli arkadaşın dediği şikayetlerden muzdarip mi ? Telefonu 1 haftataya kadar almayı düşünüyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli..
  • Arkadaşlar j500fn telefonun 6 ay sonra ısınmaya başladı ısınmadan önce yaptığım işlem otg ile USB bağlamaktı gormedi kablo kirikmis ve aşırı derecede ısınmaya başladı korktum patlayacak diye ve hızlıca şarjida bitiyordu teli kapattim sabah baktığımda hiç bir şekilde açılmıyor du sarjada takım ama nafile hiç tepki vermiyordu çok hızlı bir şekilde isiniyordu ama açılmiyordu j2 telefonun bataryasını kartonlar sıkıştırıp açtım telefonu ve hemen yine ısınmaya başlıyor açık kapalı fark etmiyor hemen isiniyordu ve bataryası bitiriyor herhalde dedim anakart bitik serviside malum evobt kalitesiz bir servis neyse gönderdim kargoyu gönderici ödemeli gonderiyoruz telefon 10 gün sonra geldi "elektronik devre değiştirildi" vs telefonu açtım sabah kullandım birşey yokken akşama yine aynı şeyi yaptı bu sefer tokattaki herhangi bir telefon cuya paramla yaptı riyim dedim verdim bir gün sonra gorustuk telefonun anakart inin arızalı olduğunu çıkma anakart getireceğini 200 TL ye olurunu soyledi ve serviste ekrani yapistirmislar kırılma riski var ne yapalım dedi şok ama anakart eğer j500fn ise istemiyorum j500f olsun dedim FN ler sorunlu olabilir hemde ülkesiz telefonlar güncelleme bile almıyor bi sorayim dedi bilmiyormuş ertesi gün de FN olduğunu söyleyince geri aldım telefonu kardeşi me verdim sök bak yap dedim ne olacaksa olsun bu arada telefoncular o haline değerlendiririz anakart arızalı ise 200 250 ye alıyorlar kardeşim

Şarj entegresi bozuk dedi 32 TL netten alıp telefon cuda değişdirtelim diyor bakalım telefoncular bu ise ne diyecekler bu tip sorunlarda hemen anakart degistiriyorlar çoğu cihazın şarj entegresi bulunmuyor entegre arızalı olsada anakart i degistiriyorlar sorunlarınızı alabilirmiyim

• J5(2015) Android N güncellemesi alır mı?
  • Çok zor. Alsa bile ölüm güncellemesi olur MM de bile stabilite sorunları var..
  • Sony Xperia Z5 aldım ama şarj konusunda tereddütlerim var. Galaxy J7/Prime ile değiştirebilirim.
    Sizce değer mi?
  • Arkadaşlar j5 cihaz annemin gecen hafta format attik format atmadan once mobil veri ile internete giriyorduk ama formatan sonra girmiyor hat turkcel 4.5g degil internetten baktim ama ne yaptıysam olmadi varmi acaba nasil düzeleceğini bilen?

• Evet garip bir sorunla karsi karsiyayim.

Eve geldigimde otomatik olarak wifiye baglanmiyor gormuyor ama wifiyi acip kapatinca hemen goruyor.isyeri de diger yerlerde hemen wifiye gecis yapiyor acaba bu sorunu yasayan yada cözumu u bilen var midir?

• INTERNET yazıp 2222 ’ye göndererek ayarları yapmayı denedinmi ?

• Aynı sorun babamın j2 sinde de mevcut eve gelince wifi bağlanmıyor bazende bağlandı gösteriyor ama veri alışverişi yok telefonu kapatıp açınca düzeliyor anlamadım gitti modem airties evdeki diğer cihazlar otomatik şekilde bağlanıyor bir sıkıntı yok ama bu telefon bağlanmıyor nedense bir sürü şey denedim ama düzelmedi ne yapabilirim

• Arkadaslar benim j7 6 aylik. Yeni far ettim ki ekranin ust kisminda parlaklik en kısıkta iken ekranda hat halinde titreme var. Bu sorunla karsilasan var mi.

• Bugun babam icin ikinci el j2 aldikta yanliz whatsaptan goruntulu arama yapamiyoruz. tangida olmuyor hemen kapaniyor. ayrica bazen whatsaptan baglaninca kameradan onlarin goruntu bana geliyor benimki onlara gitmiyor ve kamera uygulamasi surekli acilamadi hatasi veriyirmus. boyle bir sorunla karsilasan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: semih miskiner

Bugun babam icin ikinci el j2 aldikta yanliz whatsaptan goruntulu arama yapamiyoruz. tangida olmuyor hemen kapaniyor. ayrica bazen whatsaptan baglaninca kameradan onlarin goruntu bana geliyor benimki onlara gitmiyor ve kamera uygulamasi surekli acilamadi hatasi veriyirmus. boyle bir sorunla karsilasan oldu mu

Aynisi bende de oluyor

• J2 icin düzgün android 6 lı bir rom var mı

Ben bıktım 5 ten

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.