Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • J5 te pusula yok bildiğiniz gibi. Şaka gibi yani akıllı telefon dimi bu hadi gyro falan yok anlarım da taa nokia symbian tlfnlardan beri olan şey nasıl yok anlamış değilim. Bundan dolayı kıble programları çalışmıyor. Bunun için yapılabilecek bir şey var mı gps üzerinden bulma imkanı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arkadaşın J5'inde galeri ayarlardan klasör gibi seçeneklerden en alttakini seçtim ve galeriye giriş yapılmıyor sürekli durdu hatası alıyorum kapat aç yaptım düzelmedi böyle bir sorunla karşılaşan olduğu yada yardımcı olabilecek var mı? Format harici düzelme yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

J5 te pusula yok bildiğiniz gibi. Şaka gibi yani akıllı telefon dimi bu hadi gyro falan yok anlarım da taa nokia symbian tlfnlardan beri olan şey nasıl yok anlamış değilim. Bundan dolayı kıble programları çalışmıyor. Bunun için yapılabilecek bir şey var mı gps üzerinden bulma imkanı?

Samsung işte bu kadar yaptığı bütün seriler yarım yamalak

A serisi güncelleme verilmiyor ve jiroskop pusula yok

J serisi 2 senede bir kere güncelleniyor jiroskop pusula yok

S serisi güncelleme almıyor bu seri jiroskopu pusulası var

Hepsi yarım yamalak sony e5 alcam

• ReeKeeR R kullanıcısına yanıt
    Hocam galeri uygulamasına alternatif olarak Quickpic uygulaması kullanılabilir. Ben çok uzun zamandır onu kullanıyorum. O kadar kullanışlıki inanın bir daha telefonda yüklü gelen galeri uygulamasını kullanmak bile istemeyeceksiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • codename_lord C kullanıcısına yanıt
    Siz j5 mı kullanıyorsunuz

• Arkadaslar j5 2015 kullanıyorum, son zamanlarda farkettim mesela video izlerken ekranın yarisi mor sekilde cizik cizik renkleniyor ama saniyelik bir durum ya da telegramı kullanırken birden ekran mavi oluyor yine bu da saniyelik bir durum fakat çok sinir bozucu garantiye versem sorunu nasıl anlatacağım anlık oluşuyor boyle bir problemle karsilasan var mi?

• J5 kullanan arkadaşlar lolipop tamı kalayım. Yoksa marsmalowa mı geceyeyim.

• Kusura bakmayın cevap biraz geç oldu. Bu aralar iftardır sahurdur derken bi koşuşturmaca foruma girmeye pek vakit bulamıyorum. Ben J5 2016 kullanıyorum..

• kayıtsızkullanıcı K kullanıcısına yanıt
    Ben böyle bir problemle karşılaşmadım hiç. Tavsiyem teknik servise vermeniz. Durumu anlatın. Serviste zaten cihazı teste sokuyorlar. Sorunu varsa çıkacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

J5 2015

İnstagram kullanırken 3-4 dk sonra donmaya kasmaya başlıyor. Sildim yükledim işe yaramadı

Evde 2 tane J5 var ikisinde de donuyor. Kronik bir sorun mu var acaba? Ya da çözümü var mı?

Bendede aynı telefon var bende bu problemi uzun süredir yaşıyordum.Şans eseri bir gün smart manager e girdim.Ram yazan yere tıkladım.İçine girip tümünü sonlandır dedim.Videolarda donmayı olayı çözüldü.Ama şöyle birşey var ara sıra gene donma yapınca tekrar ordan girip tümünü sonlandır demen lazım.Benim bahsettiğim olay videolarda geçerliydi sadece.Belki seninde işine yarar denemekte fayda var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyana_

quote:

Orijinalden alıntı: phorever

J5 2015

İnstagram kullanırken 3-4 dk sonra donmaya kasmaya başlıyor. Sildim yükledim işe yaramadı

Evde 2 tane J5 var ikisinde de donuyor. Kronik bir sorun mu var acaba? Ya da çözümü var mı?

Bendede aynı telefon var bende bu problemi uzun süredir yaşıyordum.Şans eseri bir gün smart manager e girdim.Ram yazan yere tıkladım.İçine girip tümünü sonlandır dedim.Videolarda donmayı olayı çözüldü.Ama şöyle birşey var ara sıra gene donma yapınca tekrar ordan girip tümünü sonlandır demen lazım.Benim bahsettiğim olay videolarda geçerliydi sadece.Belki seninde işine yarar denemekte fayda var :)

Evet oradan tümünü temizle tıklayınca donma sorunu çözülüyor. ama bir süre sonra tekrar başlıyor. acaba diyorum 1,5 GB RAM mi yetersiz kalıyor. Ama discovery kullanırken 1 kere bile donmamıştı 1 GB olmasına rağmen. Kronik sorun sanırım

• Merhaba arkadaşlar, bende j7 var. Önceden gayet düzgün çalışırken son günlerde bir anda şebeke gidiyor ve geri gelmiyor. Önce sim karttan sandım onu değiştirdim fakat düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı? Yapılabilecek bişey var mı?

• Arkadaşlar kullanmadığınız yazılımları silin.Cihaz rahat çalışsın.
    2 senedir sorunsuz kullanıyorum.
  • J5 2016 (SM-J510FQ) için 365,48 Mb güncelleme geldi. Yüklüyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyyee

J5 2016 (SM-J510FQ) için 365,48 Mb güncelleme geldi. Yüklüyorum şuan

Güncellemenin ne gibi olumlu/olumsuz etkileri oldu ? İzlenimleriniz nelerdir ?

• Merhaba arkadaşlar, Samsung J5 marka telefonum var. 3 4 gün önce sabah video izlerken böyle renklerde bir solukluk farkettim daha sonra videoyu kapattıgımda ekranın %20lik bir kısmı böyle koyu yeşil siyah arası olmuştu. Sonrasında gün içinde yavaş yavaş ekranın tamamı karardı. Fakat bu süreçte telefon ve telefonun dokunmatiği çalışıyordu biri aradığında açıp konuşabiliyordum.
    Herneyse garantisi daha bitmediği için telefonu garantiye verdim ve bana bugün dönüş yapıp iç ekranın kırıldıgını 300 liraya tamir edilebileceğini söylediler.
    Benim sorum iç ekran kırılınca dokunmatik çalışmaya devam eder mi bendeki gibi? Ve daha öncesinde telefonum birkaç kez yere düşmüş olmasına rağmen, bozuldugu gunden bi 8 10 gün öncesine kadar telefon yere düşmemişti. Düştüğünde kırıldı iç ekran desem 8 10 gün önceden sorun çıkarmadı da şimdi neden sorun çıkardı ? Çok teknik bilgim olmadıgı için buraya sormanın uygun oalcagını düşündüm. Malum kimseye güven olmuyor kazıklanmak istemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: SeciuS

Merhaba arkadaşlar, Samsung J5 marka telefonum var. 3 4 gün önce sabah video izlerken böyle renklerde bir solukluk farkettim daha sonra videoyu kapattıgımda ekranın %20lik bir kısmı böyle koyu yeşil siyah arası olmuştu. Sonrasında gün içinde yavaş yavaş ekranın tamamı karardı. Fakat bu süreçte telefon ve telefonun dokunmatiği çalışıyordu biri aradığında açıp konuşabiliyordum.
    Herneyse garantisi daha bitmediği için telefonu garantiye verdim ve bana bugün dönüş yapıp iç ekranın kırıldıgını 300 liraya tamir edilebileceğini söylediler.
    Benim sorum iç ekran kırılınca dokunmatik çalışmaya devam eder mi bendeki gibi? Ve daha öncesinde telefonum birkaç kez yere düşmüş olmasına rağmen, bozuldugu gunden bi 8 10 gün öncesine kadar telefon yere düşmemişti. Düştüğünde kırıldı iç ekran desem 8 10 gün önceden sorun çıkarmadı da şimdi neden sorun çıkardı ? Çok teknik bilgim olmadıgı için buraya sormanın uygun oalcagını düşündüm. Malum kimseye güven olmuyor kazıklanmak istemeyiz

Kardeşim teli düşürmüşsun zaten belli. O parayi vermeden yapmazlar teli. Garanti dışı olmuş cihaz yapacak bir şey yok

İstersen 30 gün önce ekran kırılsın onlar anlarlar.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Sadece dokunmatiğin çalışıyor olması ve 10 gün sonra bozulması tuhaf gelmişti ondan bir danışıyım dedim öyle diyosanız doğrudur , teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar
    samsung j5 sm-j500f telefonum var 8 gb rom yetmiyor rootlarsam sd karta uygulamaları taşıyabilirmiyim sd kartta uyglamalar çalışır mı ?
    yoksa hiç root işlemine bulaşmayayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

Merhaba arkadaşlar
    samsung j5 sm-j500f telefonum var 8 gb rom yetmiyor rootlarsam sd karta uygulamaları taşıyabilirmiyim sd kartta uyglamalar çalışır mı ?
    yoksa hiç root işlemine bulaşmayayım mı?

Uygulamalardan bazılarını devre dışı bırak. ben öyle yaptım 78 civarı kalıyor oda yetiyor tabi oyun felan yok bende. Birde 7,0 gelecek bakalım o şişirecekmi yoksa rahatlatacakmı. Zaten şişerse telefon çöp olur ondan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.