Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • j5 2016 sesi az çıkıyor.. bunu satıp j7 2017 prime alıcam.. onun sesi nasıl acaba diğerinden fazlamıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben J5 2015 kullanıyorum. Son 1,5 aydır ender de olsa bazen web kullanırken aniden internet gidiyor. Sayfa yüklenirken sayfa kayboluyor ve "sunucuyla bağlantı beklenmedik şekilde kesildi" benzeri bir yazı çıkıyor. Ardından hangi adresi denerseniz deneyin aynı yazı. Üstteki bildirim çubuğunda nete bağlı görünüyor ama gerçekte internet çalışmıyor. Telefonu kapatıp açmadan da düzelmiyor. Yani tarayıcıyı kapatıp açmak, mobil ağ bağlantısını kapatıp açmak gibi denemeler başarısız. Aslında belki de telefonla ilgili değil de vodafone ile ilgili. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • gravestone80 G kullanıcısına yanıt
    Bu sorunla ben de uzun süredir uğraşıyorum. Hafızada yer boşaltmak gerekiyor. Bunun için uyguladığım yöntemler (yakın takip):
    1. Çok muhtaç olmadığınız uygulamaları kaldırın.
    2. Sd karta taşıma imkanı veren uygulamaları taşımış olsanız da bunlar o uygulamanın her güncellenişinde yeniden cihaz hafızasına yerleşiyorlar; yeniden karta taşımak gerekiyor her seferinde.
    3. Kamera uygulamasının ayarlarından, çekilen fotoğraf ve videoları doğrudan sd karta kaydet seçeneğini seçin; bugüne kadar çektikleriniz cihaz hafızasında duruyorsa bunları "dosyalarım uygulamasıyla" sd karta taşıyın.
    4. Whatsapp vb sohbet uygulamalarıyla paylaşılan (hem gelen hem de gönderdiğiniz) görseller maalesef sürekli cihaz hafızasında duruyor ve birikiyorlar. Bunları, eğer gerekli değilse birer birer bulup (whatsappta bir sohbet içindeki mesajlar için çoklu seçim yapabiliyorsunuz) silin. Saklamak istediklerinizi yine "dosyalarım" uygulamasıyla "whatsApp > Media > WhatsApp Images" veya "> WhatsApp Video" klasörlerinde bulun ve sd karta aktarın. Sonra sohbetteki yerini de bulup o mesajları silin. Ben sadece whatsapp kullandığım için bunu biliyorum. Bu resimleri yakından takip edip sık sık veya uygulama güncelleyeceğim zaman bu aktarma/silme işlemini yapıyorum. Hatta çoğunu anında veya sohbetin sonunda siliyorum.
    5. Foto, video veya ses kayıtları oluşturan başka uygulamalar kullanıyorsanız bunların cihaz hafızasındaki yer tutan kayıtlarını da bulup sd karta aktarın, gerekli değilse silin.
    6. Uygulama veya sistem güncellemesi öncesi bunları gözden geçirin ve son olarak ayarlar > smart manager > bellek ekranına girin ve "gereksiz veriler" başlığı altındaki "sil" seçeneğini seçerek artıklardan temizleyin belleği.

• Merhaba arkadaşlar j5 2016 kullanıcısıyım telefonda radyo yok, root atmadan radyo yüklemenin bir yolu var mı acaba?pek bi bilgim yok bu konuda.

Edit: Root explorer uygulamasıyla radyo apksını system/app klasöründe buldum yükledim ancak radyo durduruldu hatası veriyor uygulamayı açınca, dosyaları mı eksik acaba çözümü var mı bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tambirdervis -- 26 Ağustos 2017; 23:24:10 >
  • J2 telefonda kendi kendine gincelleme yapıyo play store da otomatik güncelleme kapalı olmasına rağmen

• J5 2015 telefonum var. Üst tarafta bildirim çubuğunun olduğu yerde renk değişimi ve wifi ve batarya gibi simgelerin izi kalma problemi vardı aynı zamanda alt taraflarda başka uygulama simgelerinin de izi kalıyordu. Servise yolladım ekran ücretsiz değiştirildi. Böyle bir problemi olan hemen yollasın servise.

• J5 2016 telefon aldım.. videolarda 1-2 sn donma sorunu var ve ses az çıkıyor.. bu işin çözümü yokmu arkadaşlar?
    1 ay falan oldu.. samsung garantili 900 lira ödedim.. 2. telefon olarak iş hattımı kullanıyorum ama lanet olsun çok pişmanım..

LG - Lenovo - HTC - Xiaomi falan alsaydım keşke..

internette çok video izledim..b
    birçok şey kapattım..
    arkaplanda bir çok şey kaldırdım ve kapattım..
    gün gün temizlik yapıyorum..
    hafıza kartını çıkartarak kullandım..

S4 minide bile videolarda böyle donma sorunu olmuyordu..
    1 ayda telefon kendinden nefret ettirdi..

Allah aşkına ses ve video donmayı nasıl çözebilirim..? resmen 900 lirayı çöpe atmış gibi hissediyorum arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 8 Eylül 2017; 1:17:38 >
  • Bende 2. El bu bir j7 h serisi aldım çift hatlı 4g 3g 2g seçimi çıkıyor yalnız sabit kalmıyor 2g 3g seçeneğine dönüyor nedendir bu durum

• arkadaşlar j5 sm-j500f duos telefon yurtdışı telefon rootlandı imei problemi yaşıyorum imei değiştirme nasıl yapılır bilenler yardımcı olursa sevinirim
  • merhaba arkadaşta j2 duos var ancak telefonda 4 g aktif olmuyor mobil ayarlarda 4g yada LTE seçeneği yok. Birde kartı ikinci sime takınca kartı görmüyor. Ne yapabiliriz.
  • Arkadaslar J5 2015 var yaklasik 2 senedir kullaniyorum. Home tusunun bir kismi calisiyor bir kismi calismiyor ayni sorunu yasamis olan var mi tek care garanti mi? Fabrika ayarlarina mi dondursem bilemedim

• Arkadaşlar bende j7 2015 var

Evdeki televizyonda ekran paylaşma özelliği var benim telefonu baglama çalışıyom hata verip bağlanmıyor fakat kardeşim in a8 de direk bağlanıyor

Acaba j7 2015 de ekran paylaşma yani dlna özelliği yokmu

Hatta forumda bi arkadaşın; j7 nin tüm segmentlerinde ekran paylaşma yani dlna özelliği yok diye yazdığını gördüm

Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: firatcan22

Arkadaşlar bende j7 2015 var

Evdeki televizyonda ekran paylaşma özelliği var benim telefonu baglama çalışıyom hata verip bağlanmıyor fakat kardeşim in a8 de direk bağlanıyor

Acaba j7 2015 de ekran paylaşma yani dlna özelliği yokmu

Hatta forumda bi arkadaşın; j7 nin tüm segmentlerinde ekran paylaşma yani dlna özelliği yok diye yazdığını gördüm

Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

üst sekmeyi indir smart wiew yeri varsa baglanir yoksa görüntü aktarma özelliği yoktur maalesef. sadece wifi direct ozelligi olur ondada sadece video ve resim oynatir tvde

• J5 - 2015

Fabrika ayarlarına almak istiyorum. Bir sakıncası var mı sizce? Daha önce yapan var mı? Sıfırlama anında bir şey olur diye korkuyorum
  • j5-2015 güncellemeler gelmiş ve telefon iyice şişti. keşke fırsatım olsada ilk yazılımına geri dönse telfon. Hala ülkede 1gb ramlı telefon ve tablet sattırıyorlar hala 8 gb hafızalı telefon sattırıyorlar. Millet ucuz diye sarkıyor sonra felaket. gerçi 2015 te aldım şimdi olsa almam 8 gb. ;)
  • tsafak T kullanıcısına yanıt
    J2 duos ta 4g lte yok maalesef.

Bu nedenle j2 tek hat daha pahalı.

• merhaba arkadaşlar j5 pro ve küçük tel sevdiğim için a3 arasında kaldım fakat j5 pro da boyut olarak kaba durmuyor j5 pro mu a3 2017 mi hangisini önerebilirsiniz yarın sipariş vereceğim
  • Arkadaşlar eşimde J7 Prime var ancak son zamanlarda tango uygulamasında bildirim gelmiyor. Kendisi başkasını arayınca karşıdakinin telefonu çalmıyor, başkası tangodan ararsa kendi telefonu çalmıyor. Whatsapp'ta atılan mesajlar gitmesine rağmen, görüntülü arama çalışmasına rağmen, tango'da sıkıntı var. eski bir sürüm denedim olmadı, güncelledim yine olmadı. fikri olan var mı?
  • ne törpüsü hocam uçak mübarak uçak. iphonelara taş çıkartır. 1 günden fazla şarjı gidiyor
  • J5 2016 ma güncelleme geldi nougat telde 1.5 ram var güvenemedim kaldıramaz diye annemde zaten alıştı nougata geçse zorlanır + ne biri yazabilirmi gerek varmı güncelllememe telefonun tek sorunu şuan konuşma esnasında karşı tarafın sesi az geliyor bu sorunlada karşılaşan varmı dışardayken hoparlörü açmak zorunda kalınıyo

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.