Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde j200f var Android 5.1.1 dışında başka sürüm kullanan var mı varsa nerden indirip nasıl kurduğunu kısaca anlatabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahoagha -- 27 Ocak 2018; 23:40:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

Yeni konu açmadan buradan sorayım dedim;

Bi yerden elime j3 telefon geçti, bende hard reset attım. Ama şimdi kurulum yaparken daha önce telefonda kullanılan bir Google hesabı istiyor. Ne var olan bir hesap kabul ediyor ne de yeni bir hesap açmaya musade ediyor. Bu sorunu nasıl aşabiliriz? Açamadım telefonu.

• arkadaslar merhaba bende j5 2015 var 2 seneyi gecik kullaniyorum halada kullaniyorum 3 seye nasil çare bulabilirim 1. telefon biraz yavasladi fabrikaya dondursem ise yararmi 2 sd kart kullaniyorum 32 gb malum kendisi 8 gb bazi uygulamalar sd karta tasima secenegi yok 3 bunun dandik cercevesi ust koseler ozellikle soyulma baya var cok kotu duruyo kilifla kullanmama ragmen soyuldu bunu boyama gibi birsey yapilabilirmi telefonum orjinal rom fln hicbisey kurmadim

• Root atarak bazı uygulamaları SD karta atabilirsiniz.

https://idealkaynak.net/samsung-galaxy-j5-root-yapma-twrp-yukleme/

• mduzgun60 kullanıcısına yanıt
    ya ben onceden hic boyle seyler yapmadim anlamamda yanlis bisey yapip cihaza zarar verme ihtimalim varmi bide bu root ne saglicak bana sd karttan baska bide bunlara guvenilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 4 Şubat 2018; 2:2:15 >
  • Fazla bir riski yok .dediğim gibi bazı uygulamaları SD kart hafızasına atabilirsiniz bu sayede.samsung smart swich programı ile de yedekleme yaparsanız.hic bir sorun kalmaz.herseyi yedekler.ayrica hard reset ile telefon biraz hızlanır.birde bu link var.https://www.google.com.tr/amp/akillitelefon.com/2017/08/12/samsung-galaxy-j5-root-atma-twrp-recovery-yukleme/amp/

• Cihaz Türü: on7xltechn

Ürün Adı: on7xltezh

Menşei Ülke: Yapım yeri çin

CSC ülkesi: Hong Kong

Arkadaşlar hepsiburada aldım 32 gb çift hat android 6.0 var 7.0 nasıl yapabilirim ve neden telefon samsung on7 olarak gözüküyor bu bir sorun olurmu yardımlarınızı bekliyorum yasal olarak 7.0 nasıl yapabilirim.

• kimse yokmu

• J5 2015 şu an satmaya kalksam sizce kaç TL eder? 1 Temmuza kadar garantisi devam ediyor. Hiç düşürmedim sapasağlam. Çiziği bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

J5 2015 şu an satmaya kalksam sizce kaç TL eder? 1 Temmuza kadar garantisi devam ediyor. Hiç düşürmedim sapasağlam. Çiziği bile yok
    Tlf cu 350 alır 450 500 satar.elden satmaya bak

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Normalde silinmesi lazim.hafiza kartin bozulmak üzere. Değiştir kartı

• 2015 model j5 var orjinal bataryası şişti yeni bir batarya almak istiyorum yeni batarya alıp memnun kaldığınız varmı. Tavsiye ettiğiniz batarya varmı.
  • Orijinal bataryasından başka batarya kesinlikle kullanmayın
    Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy J5 2015 (J500) , Grand Prime (G530) Pil (2.600 mAh) Grand Prime Pro (J250)
    https://shop.samsung.com/tr/j5-batarya-2600-mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Mayıs 2018; 3:49:30 >

• J5 Pro mu A3 2017 mi Lenovo P2 mi sizce?

J5 Pro en optimumu gibi duruyor ama Lenovonun da güçlü yanları var. A3 ise sugeçirmez vs.
  • J5 2015'e yeni güncelleme gelmiş yapan var mı gözle görülür bi fark var mı güvenlik yaması tarihi vs değişiyor mu? ona göre yer açıp güncelleyelim malum hafıza sıkıntısı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J5 2015

Hafıza kartı olmasına rağmen ardarda fotoğraf çekimlerinde fotoğrafları cihaz hafızasına kaydediyor. Kaydetme yeri hafıza kartı olmasına rağmen ardarda çekimin özelliği bu sanırım. Hafıza çabuk doluyor. Değiştirmenin bir yolu var mı?
  • Mr.M kullanıcısına yanıt
    Lenovo P2'ye bütçeniz varsa diğer yazdıklarınızı düşünmeyin bile. Bence samsungun giriş ve orta seviye telefonları tamamen markaya para verdiriyor. Aynı fiyata fiyat-performans canavarları alınır. J5 2015 aldım pişmanım

Xiaomi Redmi 4X
    Lenovo P2

İkisini de kullanmadım ama Lenovo'nun sar değeri yüksekti. Normal olsaydı şimdiye almıştım :)
  • arakdaşlar bende ki cihaz yurtdışı ve imei atılmış sanırım.ben de bilgisayara bağlayıp smart switch ile güncelleme yaptım ve şuan ada kayıtlı değil hatası alıyorum. biraz uğraştım ama halen olmadı. yol gösterebilir misiniz bana
  • quote:

Lenovo P2'ye bütçeniz varsa diğer yazdıklarınızı düşünmeyin bile. Bence samsungun giriş ve orta seviye telefonları tamamen markaya para verdiriyor. Aynı fiyata fiyat-performans canavarları alınır. J5 2015 aldım pişmanım

Xiaomi Redmi 4X
    Lenovo P2

İkisini de kullanmadım ama Lenovo'nun sar değeri yüksekti. Normal olsaydı şimdiye almıştım :)
    Hocam 5.5 inch almamaya karar verdim.
    5.2 ve altı boyutlar için Redmi 4X hariç tavsiyeniz var mı?
    Redmi 4X için pek de olumlu incelemeye denk gelmedim de :)
  • Mr.M kullanıcısına yanıt
    Başka önerim yok maalesef. epey sitesi üzerinden filtreleme yaparak isteklerinize göre telefonları sıralayabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.