Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hava durumu için ayarlarda tarih ve saatte saati moskova (+3) yaparsanız düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar , yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi widget saatiyle ilgili sorunum var saatlerin geri alınmasıyla ülkemizin saat durumunun değişmemesi sonucu bir çakışma-çelişki yaşanıyor, öncelikle sizlerin cihazlarındaki ana saat ve widget saat durumu nasıl , herşeyi denememe rağmen olmuyor 'geçerli konumu kullan' aktif olmadığında saat düzeliyor fakat bu sefer de hava durumu kapalı oluyor , ne yapabiliriz..
  • iyi günler herkese. eşime öğretmenler günü hediyesi olarak vodafone dan tarifene ek +55 tl kampanyasıyla 2016 j5 almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz ya da önerileriniz neler bu konuda.
  • Beautiful Killer kullanıcısına yanıt
    Normalde saat dilimini moskova yaparsanız düzelir.Ama zaten samsung güncelleme yayınladı.güncellemeleri kontrol edin güncelleme ile herşey düzelecektir.

• arbas A kullanıcısına yanıt
    Bence o paraya alınabilecek güzel bir telefon.özellikle 2016 larda hafıza sorunuda yok.(16 gb)tavsiye ederim.

• Eşimin telefonu Bugün j5 e hafıza kartı aldım 16 gb.
    2 tane uygulama dışında hafıza kartına uygulama taşınmıyor.
    Rootsuz bir yöntem varmı uygulamaları sd karta taşımak için.
    Birde 6.0 a güncellemelimiyim.

• Nokia Lumia 625 Ten Samsung Galaxy J5 2016 'ya geçiş yaptım çok memnunum şimdilik tabi
  • 2016 j5-j7 modellerinde fm radyo var mı? (distribütör cihazlarda)
  • J2 2015 e 6 gelecekmi kesin bilgisi olan varsa

• Samsung Galaxy J7 kullanıcısıyım. Cihazım şu an Android 5.1.1 yüklü. Bunu 6.0.1 nasıl yükleyebilirim? Özel mesaj atar mısınız?
  • J5 2016 16 gb lik hafiza yeterli olur mi sizce sadece androide 6 gb kadar gidiyor diye biliyorum.discovery var ilk cikan bende ve artk malum yetersiz hafiza msj i veriyor ?

• Herkese merhaba, babama bu telefonu almayı düşünüyorum. 650 liraya bu telefonu tavsiye eder misiniz yoksa aynı bütçe ile başka cihazlara mı bakalım?
  • Merhaba arkadaşlar, j7 prime alarak, aranıza katılmış bulunmaktayım :D
  • Arkadaşlar ithalatçı garantili j510 2016 aldım evo garantili.Cihazı kurarken türkçe dil şeçeneği yoktu ingilizce kurdum sonra güncelleme falan yüklendi ama dil seçeneklerinde türkçe yok.Bunu türkçe yapmanın bi yolu var mıdır?

• E5 e güncelleme geldi 470 mb civarinda...widget saati düzeldi.ama J7 nin widget saati halen ayarsiz. ..

• Arkadaşlar j7 hala alınır mı ram 1.5 GB 500 mb sistem kullansa geriye 1 GB kalır sıkıntı çıkarır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane j7 almistik gecen sene sorunsuz kullaniyoruz. Hele batarya konusunda benim lg g3'ten kat kat iyi.
    Alacak olsam g3 degil j7 alirim.

• olmaması imkansız hocam iyice bakın
  • Öncelikle herkese selamlar bende j5 2016 var hiç bi sıkıntısı yok sadece bildirim sorunu var, wifiden uygulama bildirimleri gelmiyor uygulamaya girince geliyor mobil veri açınca ya da vpn ile bağlanınca 10 - 15 bildirim birden geliyor bunun çözümü nedir sizce?
  • Merhaba arkadaşlar telefonumun ekranında FACTORY MODE yazısı çıktı ve hiç bir işlem yapamıyorum model samsung j2 yardımlarınız için teşekkür ederim.

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.