Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayirli olsun hocam a seriside guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Bunun icin samsung muzik uygulamasi yokmu daha once samsung internet for android i guncelledim

Muzik calarin samsung olmasi sart play deki uygulamalar denenmistir hicbiri zevkime uymadi uyamadi
    Cihaz j2 surum 5.1

Cozum bulundu
    http://dosya.web.tr/K0oMGa
    Bunu yukleyeceksiniz root vs yazdigina bakmayin

Not: bunu yukledikten sonra zil sesi degistiremessiniz
    Eski haline getirmek icin ayarlardan uygulamalar>yuklenen> muzik in icine girin ve guncellemeleri kaldir fabrika surumuyle degis

• Selam herkese j5 hafiza sorunu var. Sd karta hicbirsey yukleyemiyoruz. Telefon surekli hafiza dolu diyor. Yardim...

• j7 kullanıyorum. daha önce taşınabilir uygulmaları sd karta taşımıştım.şimdi yeni yazılımla o munuyu de bulamadım.çokdetaylı incelemedım ama..
  • beyler malum j5 ve j7 2015 serileri 6.0.1 güncellendi, alt seviye galay j2 düz olan ve duos j2 için 6.0.1 yayınlanır mı sizce ?
  • bugerri63 B kullanıcısına yanıt
    sakın derim, g3 inanılmaz derecede aşırı ısınması ve 2k ekrandan dolayı bataryayı cabuk bıtırmesı kullanıcılar acısında rezalet önermem hadi paralel ithalat g4 olsa belki geç derdim
  • J7 de Avea kullanıyorum bazen konuşurkrn seste dalgalanma ,anlaşılmama gibi sorunlarım var dı.Bunun sebebi oşarak mobil şebeke LTE yaptığımda sinyal seviyesi düştüğünden kaynaklandığını anladım.2g de kullandığımda sorun yok.internet kullanımında LTE ye geçiveririm artık diye düşünüuorum.Ses tüzünden bu tür sorun yaşayan varsa o şekilde denesin.Tekrar belirtiyorum operatör Avea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanbatuhan -- 6 Ağustos 2016; 22:19:00 >
  • J7 için ülkemizde marshmallow yayımlanmış kullananlara hayırlı olsun

• Hafiza sorunu ile ilgili yardimci olacak yok mu??

• J5 sarj ediyorum ama sarj oluyor gostermiyor kac dk kaldi yazmiyor cozumu varmi

• j5 için yazıyorum 6.0.1 yükledim genel olarak 5.1.1 göre daha akıcı hızlı güzel ama ahize sesi çok kötüleşti karşıdakinin sesi boğuk ve kısık geliyor birde şarj daha az gidiyor sevmedim açıkçası fabrika ayarlarına sıfırladım ama 5.1 dönmedi nasıl döndürebilirim eski sürüme birde ekliyim başka eksileri telin sesi genelde anlamda azaldı zil sesi falanda öyle ram baya fazla kullanıyor eski sürüme göre olmamış bence yüklemenizi tavsiye etmem ikonlar küçülmüş falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 6 Ağustos 2016; 14:46:08 >
  • SamMobiledan J5 modeliniz için uygun olan 5.1 romunu indirip kies üzerinden yazılımı güncelleyebilirsiniz.

• DrKyle kullanıcısına yanıt
    telefonu brick yapmayalım birde orjinal rommu peki bunlar anlayan varsa bana yapsa bir whaatsap bildirimlerinide okuyorum hala okunmadı gösteriyor sıkıntılı baya
  • Arkadaşlar bu marshmallow u yükledikten sonra noled ekran bildirimi devamlı kapatmaya başladı.Bende sonunda buldum bu daha iyi.İLED yani bunu playstoreden yüklerseniz çok güzel bir bildirim ışığınız oluşuyor.iLED The Notifier yazın play store ye .Hatta arayanın saat kaçta ve kaç defa arandığınız bile çıkıyor ekrana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanbatuhan -- 7 Ağustos 2016; 0:45:52 >
  • J7 2016 kullanan var mi aranizda nasil acaba telefon önerir misiniz? J5 2016 kullanan varsa da olur

• Arkadaşlar j5 kullanan var mı ne kadar memnunsunuz telefonunuzdan babama almayı duşunuyoruz da kronik sorunları var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

J5 şarj olurken tam doluma yaklaşırken %99'da çok bekliyor. Her bir şarj için 2 dk bekliyorsa, %99'a gelince 8-10 dk bekliyor

Kullanırken hiç bir sorun yok ama şarj olurken dikkatimi çekti sorayım dedim
    Var mı bilgisi olan?

Bu türdeki piller için normal bir durum. %90'dan sonra daha uzun bir süre gerekiyor şarj için.
  • Arkadaşlar J5 cihazda hard formattan sonra bu sorun oluştu. Gmail hesabını unuttuk açamadık. OTG ile dosya atılan çözümü denedim usb açılmıyor o çözüm engellenmiş sanırım. Gmail hesabında şifreyi girer girmez modemi kapattım hata veren ekran geldi ilerle dedim ama başa sardı. Sim kilidini kaldırıp başka telefondan arayarak olan çözümü denedim direk meşgule atıyor numarayı açamıyoruz. Tüm çözümleri araştırdım ama çözemedim bir bilginiz varsa ricam yardımcı olmanız.
  • Ya j7 son güncelleme den sonra eski tadi vermiyor donuyor gibi. Ne yapmam gerek. Geri alamam mi güncellemeyi

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    saçma olacak ama sorununu anladım gmail hatası ile cıhaz ilerleyip kurulmuyor, sana önerim odin kur pc'ye türkiye romundan farklı rom indir cihazın hangı versiyon ise sammobile'den indir flasla belki duzelme sansı olabılır kesin diyemem ama dene bir
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.