Şimdi Ara

Samsung Galaxy J7 Prime? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihazı aldım hocam kulaklık performansını da beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu sıralar ekrandan biraz rahatsız oldum açıkçası fazla hassas geldi ve az önce soğukta dokunmatik algilamadi ekrani kapatıp tekrar açtım bilmiyorum belki benimle ilgilidir
    Birde ekrana bastırınca siyah leke gibi birsey oluyo ekran pek dayanıklı değil sanırım (düşürme testlerinde iyi sonuçlar var)

• Ben şimdilik memnunum hicam ekrandan.Kırilmaz jelatinde taktım.

• Hiçbir yerde bulamıyorum kirilmaz cami maalesef.

Samsung bayisine götürdüm. Cihazın parlaklığı çok açıldığı zaman en üstteki ledlerde ölü pikseller var gibime geldi daha doğrusu daha koyu gibi sanki en üstte sırası ile birkaç led, daha az yanıyor siyah leke kalıyor gibi (özellikle outdoor modunda) kendileri de garantiye sormamı sorun olacak ise değişim de sıkıntı çıkmayacağını söylediler (ekran değişimi). Sınavlar malum , bu hafta sonu götüreceğim

• Hocam eğerki aşırı sorun etmiyorsanız ekranı değiştirmeyin.Ekran değişirken tüm kasa sökülecektir ekran tamir edilse bile farklı sorunlar meydana gelebilir hocam telefonun değişimini talep edin.

• Arkadaşlar J7 Prime ile çekilmiş bir kaç manzara fotoğrafı koyarsanız, benim gibi kamera olmazsa olmaz diyenlere yardımcı olmuş olursunuz.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Makro da atarım şimdi hocam

Samsung Galaxy J7 Prime? Samsung Galaxy J7 Prime? Samsung Galaxy J7 Prime?

• J7 Prime'nin fotoğraf kalitesi baya iyimiş, umduğumun çok ötesinde çıktı. Üşenmeyip resim paylaştığınız için teşekkür ederim.
    J7, A7 Modellerinin kamerası nasıl acaba bir bilginiz var mı, bu üç model arasında kaldım LG G4 den sonra bunlardan birini seçmem gerekiyor.
    Hocam j7 ve j7 prime aynıdır arka kameraları ancak a7 biraz daha iyidir.Hiçbiri g4 performansını vermez hocam.

Yakın çekim de böyle hocam.

Batarya olarak da böyle.Genel olarak tarayıcı kullanıldı arada oyun oynanıp video izlendi.Parlaklık da %30-40 civarında (daha fazlası göz alıyor).
     Samsung Galaxy J7 Prime? Samsung Galaxy J7 Prime? Samsung Galaxy J7 Prime? Samsung Galaxy J7 Prime?

• Teşekkür ederim sağolasın.
    Önemli değil hocam aklınıza takılan başka birşey varsa yardımcı olurum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.