Şimdi Ara

Samsung Galaxy J7 Prime? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende almayı düşünüyorumda.
    Konuda bi arkadaş j7 j7 prime dan daha iyi demiş sizce durum ne ?
    Bana saçma geldi biraz.Batarya 3300 ram 3gb ekran fhd işlemci 0.1 daha hızlı kasa full metal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cihazı alali henuz birkac saat oldu hatta bu mesaji cihazdan giriyorum.Yanimda pc yoktu o yüzden kullanici kulubunu acamadim ama sorularınız var ise yazabilirsiniz yardimci olurum

• Hocam kamera performansı nasıl ?
    Ekran güzelmi ?
    Menüler akıcı mı ?
    Cihazın siyah rengi güzelmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

Hocam bende almayı düşünüyorumda.
    Konuda bi arkadaş j7 j7 prime dan daha iyi demiş sizce durum ne ?
    Bana saçma geldi biraz.Batarya 3300 ram 3gb ekran fhd işlemci 0.1 daha hızlı kasa full metal.

Kardeş j7 nasıl iyi olsun, ram 2, ekran 720p, işlemci bir nebze düşük, prime alalı 4 gün olacak, ne kasma nede donma var. Siyahı çok güzel, diğer renklerini henüz hiç görmedim
  • Bu arada ekran tft değil ips ekranmış, tft diye heryerde haber yapmışlar ama öyle değilmiş Ekran canlı ve renkli.
  • Beyler bu telefonu ben de almak istiyorum. Kameralar benim için önemli. Kamera performansları nasıl, fotoğraf atma imkanınız var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler bu telefonu ben de almak istiyorum. Kameralar benim için önemli. Kamera performansları nasıl, fotoğraf atma imkanınız var mıdır?

Açtığım bu konuda resimleri var.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121495066//tm.htm#121495066
  • Kamerayi cok fazla kullanmadigim icin birşey diyemeyecegim zaten kamera konusu benim icin bir kıstas değildi.
    Fakat a72016 ya göre biraz kötü fakat ekran cok canli ver fotoğraflarda renkler gerçekçi
    Benim icin asil kistas parmak izi önemli idi ve ilk kez parmak izine sahip bir telefon kullanıyorum.Tusa basmaniza gerek yok.parmaginizi uzerine koyun yeter.gerisini hallediyor

Arayuz hic de akici degil. Telefon hizli fakat efektler asiri yavaş. Ben geliştirici seceneklerinden tum efektleri x1.0dan x0.5' e düşürdüm önceki cihazimda da aynını yapmıştım.
    Ben de siyah rengini aldim altin cok cirkin duruyo gibi gelmişti
    Daha uzun uzun yorumlar yapicam soylemek istediklerim var fakat su anda yazamiyorum.
    Su kadarını soyleyeyim kutu icerigi çöp
    Hersey plastik ve igrenc ve kablosu 20 cm falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Kamerayi cok fazla kullanmadigim icin birşey diyemeyecegim zaten kamera konusu benim icin bir kıstas değildi.
    Fakat a72016 ya göre biraz kötü fakat ekran cok canli ver fotoğraflarda renkler gerçekçi
    Benim icin asil kistas parmak izi önemli idi ve ilk kez parmak izine sahip bir telefon kullanıyorum.Tusa basmaniza gerek yok.parmaginizi uzerine koyun yeter.gerisini hallediyor

Arayuz hic de akici degil. Telefon hizli fakat efektler asiri yavaş. Ben geliştirici seceneklerinden tum efektleri x1.0dan x0.5' e düşürdüm önceki cihazimda da aynını yapmıştım.
    Ben de siyah rengini aldim altin cok cirkin duruyo gibi gelmişti
    Daha uzun uzun yorumlar yapicam soylemek istediklerim var fakat su anda yazamiyorum.
    Su kadarını soyleyeyim kutu icerigi çöp
    Hersey plastik ve igrenc ve kablosu 20 cm falan

İçinden gelen şarj cihazı ve kablo berbat. Telefonu ben güncelleme sonrası format attım, şimdi daha iyi ve akıcı çalışıyor. sanada öneririm. Parmak izi sende nasıl nasılıyor, bende bir kaç deneme sonrasında anca açılıyor, çözemedim bu işi, bana bir akıl verirsen sevinirim

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Benim cihazı yüzde olarak söylemem gerekirse eger yüzde 80 dokunur dokunmaz açıyor daha kılıt ekranini görmeden ana ekran ile karşılaşıyorum

Ama genelde basmiyorum sadece parmağımı üzerine koyuyorum onu da nasil yapabildiklerini anlayamadim
    Turk telekomdan gelmesini 4 gun falan bekledim sisteme tanimlanmadigi icin verememislerdi
    Dun aldigim zaman adamlar elerinden birakamadilar o kadar sevimli bir cihaz

Sana olan tavsiyeme gelince 3 parmak tanıtma hakkin var hepsine dikkatlice tek bir parmagini kaydet sonra bak bakalim aynisi olacak mi? Birde iyice parmak ucunla basinca acmiyor ona dikat ettim ama normal bu kadarı da

Bu arada ekleme de yapmış olayim cihaz hakkında ekran çok canlı parlaklığı acmasam bile ekrani ayırt etmekte zorlanmiyorum cogu zaman
    Bence (kutu icerigi disinda konusuyorum) cihazin tek eksiği nfc ve otomatik parlaklık olmayışı

• Hocam ben dediğinizi anlayamadım cihaz kasıyormu ?

• Hayır hayır cihazın performansi cok iyi su an icin fakat arayuzle ilgili bir animasyon sikintisi var zannediyorum yada ben guncelledikten sonra geldi bilemiyorum. Note2'den beri samsung kullanmamistim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum.
    Animasyon efektleri bana fazla yavas geldi cihazda kasma yada takilma yok, acar açmaz geliyo hersey zaten animasyonlar sadece grafik kartına yük oluyor ben hizi yariya indirdim artik daha hizli hareket ettigi için benim icin bi sıkıntı kalmadı.
    Ama dedigim gibi belki s6-7 de de boyledir sadece benim gözüme hos gelmedi o yüzden
    Performans ve ozellikle de parmak izinden oldukca memnunum

Bunun disinda samsung klavye hala çöp
    Bunun dışında üzerinde gelen ekran koruyucu sag tarafa doğru kaymış sanki. Parmagimla uzerinden gectim sağ köşesinin ve kalktı onu da çıkaracağım fakat cihaz cok yeni olduğundan hiçbir yerde aksesuar yok

Bu cihazı ilk alanlardan olabilirim diye düşünüyorum ülkemiz için çünkü daha önce de dedigim gibi günlerce sistemi bekledim

Oyun performansı nasıl bilemiyorum hiç oyun oynamam neredeyse su anda da yüklü değil

Internet hizi iyi gibi malum internetin fişini çektiler fazla gezmek için vakit kalmadı

Pil konusuna gelince şu anda 52 Sadece temel işlevler ve yüzde 35-50 arasi bir parlaklıkla kullanıyorum dışarıda da anda ekran tuşuna 3 kez basınca ekranı yarıya indiriyor kullanım basit diyebilirim

Ekleyeyim ayrica yuzde 18 de 8 gun küsür bekleme suresi verdi ultra güç tasarrufunda

Baska sorusu yada sorunu olan varsa elimden geldiğince cevaplarım

Özet: cihaz hızlı animasyon yavaş düzeltmesi 15 saniye

• Hocam detaylı cevabınız için teşekkürler.Makro çekim yapıp atabilirmisiniz?
    Ayrıca cihaz şıkmı ? Elde duruşu nasıl premium hissi varmı ?
  • Çekim modları bunlar(ss attim)
    Bir iphone hissi vermese de iphone 7 serisi mat siyaha benzetmisler bendeki siyahı (gold olanı görmedim) keza tuşu da aynı şekilde s6'ya kiyasla gömmüşler biraz daha deforme oranını azaltmak icin sanıyorum. Cihazi satan arkadaşta da vardı. Ben bunu satıp sizin telefondan alicam galiba dedi adam

Tasarım her ne kadar efsane olsa da sanki her an kasa ezilecekmiş gibi geliyor bana arada bir bakıyorum kapakta birsey var mi diye

Buyuk ekran sevmiyorum ama alisilmayacak gibi de degil

A72016'ya nazaran biraz daha kare şeklinde bu cihaz onu da soylemis olayım

Ama ben hala parmak izine takıldım cihaz resmen ekran kapali iken parmak izi sensorunu kapatmiyor

Edit:coklu görevde oldukça basarili oyle kolay kolay arkadan uygulama kapatmiyor

Samsung Galaxy J7 Prime?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBOB -- 4 Kasım 2016; 23:21:12 >

• Edit2: 2. Foto
     Samsung Galaxy J7 Prime?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Bu arada ekran tft değil ips ekranmış, tft diye heryerde haber yapmışlar ama öyle değilmiş Ekran canlı ve renkli.

Kutuda ips olduğu yazıyor mu, ekrana yandan bakınca kararma görüntü kaybı oluyor mu?

• Pantolon güzelmiş hocam.

• antofagasta A kullanıcısına yanıt
    Yuzde elli parlaklik icin konuşuyorum telefonu cevirince yandan bakinca vs görüntü kaybi yok

• Almak isteyip de pili merak edenler için ekran görüntülerini atıyorum dun gece takmayı unutmusum 4g falan açık kalmis gece de yuzde 1 dolacak sekilde sarja taktım yaklasik 5 dakka falan bunu yazıyorum mesajlasmalar var ve hala yuzde 35
    Buyrun görüntüler:
     Samsung Galaxy J7 Prime? Samsung Galaxy J7 Prime?

• Görüntü kaybı felan cart curt yok...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.