Şimdi Ara

Samsung Galaxy J7 Prime?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim bu yüzden eğer konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın.
    Babama telefon almak istiyorum ve aklımda ki modellerden birisi de Samsung Galaxy J7 2016 Prime. Babam için önemli olan güzel fotoğraf çekmesi ve bataryasının iyi gitmesi. Size bu model bu konularda nasıldır? Bir de siz olsanız Huawei P9 Lite modelini mi yoksa Samsung Galaxy J7 Prime modelini mi tercih edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

• Prime modeli çok yeni olduğu için değerlendirme yapmak zor. P9lite da güzel bir model açıkçası üzeceğini sanmam. Ama aynı paraya A5 2016 düşünülebilir hem kamerası güzel hem de pili iyi gidiyor bi bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Prime modeli çok yeni olduğu için değerlendirme yapmak zor. P9lite da güzel bir model açıkçası üzeceğini sanmam. Ama aynı paraya A5 2016 düşünülebilir hem kamerası güzel hem de pili iyi gidiyor bi bakın derim
    Cevap için teşekkür ederim. A5 te aklımda olan bir modeldi açıkçası ama Samsung sanırım Note 7 de olan sıkıntılardan dolayı kullanıcılarını mağdur etmemek için A7 2016 vermiş ve o telefonda da sorun çıkmış. Acaba A5 2016 da da aynı sorunlar çıkar mı diye düşündüm açıkcası. (Eğer yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenbkn -- 22 Ekim 2016; 13:21:31 >
  • erenbkn E kullanıcısına yanıt
    İsterseniz A5 2016 konusuna sorun onlar daha iyi bilirler ama herhangi bir sorun olduğunu ne gördüm ne de duydum. Tek sıkıntısı oyun oynayanlar için biraz yetersiz sadece o

• erenbkn E kullanıcısına yanıt
    A5 almayın j7 kadar pili gitmez. Yoksa fena değil günlük kullanım için. Siz bence 2016 j7 alın. Illa ki parmak izi olacak demiyorsaniz tabi. S5 i babama verdim s5 ile a5 çok farklı değiller tabi s5 ısınıyor ama oyunlarda ve arayuz hizinda daha iyi a5 malzeme ve yazılım olarak biraz daha iyi tek fark bu . J7 prime 720p ve amoled ekranla gelseydi o zaman 2016 onermezdim bu kadar. J7 2016 ya daha değinmek gerekirse en az 8 saat ekran süresi. S7 edge tadinda kusursuz yazılım. Hiç ısınmayan hatta elimi üşüten bir cihaz ve note 3 ten iyi oyun performansı.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

A5 almayın j7 kadar pili gitmez. Yoksa fena değil günlük kullanım için. Siz bence 2016 j7 alın. Illa ki parmak izi olacak demiyorsaniz tabi. S5 i babama verdim s5 ile a5 çok farklı değiller tabi s5 ısınıyor ama oyunlarda ve arayuz hizinda daha iyi a5 malzeme ve yazılım olarak biraz daha iyi tek fark bu . J7 prime 720p ve amoled ekranla gelseydi o zaman 2016 onermezdim bu kadar. J7 2016 ya daha değinmek gerekirse en az 8 saat ekran süresi. S7 edge tadinda kusursuz yazılım. Hiç ısınmayan hatta elimi üşüten bir cihaz ve note 3 ten iyi oyun performansı.
    Cevap için teşekkür ederim. J7 2016 kafamda iyice oturdu şu söylediğiniz ile. A5 için biraz daha araştırma yapacağım ama dediğiniz gibi s5 ten farkıda yoksa öyle aman aman 1500 tl gibi bir fiyat vermeye değmez.
  • Ben de babam icin en az 3gb rami ve bataryasi iyi olan telefon bakiyorum.

J7 Prime > 1200 tl

Lg g4 > 1400 tl

General mobile gm 5 plus > 900 tl

Üçünden birini dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    G4 almayın da ne alırsanız alın. Gm5 plus j7 kadar pil ömrü vermez.

• quote:

G4 almayın da ne alırsanız alın. Gm5 plus j7 kadar pil ömrü vermez.

Hocam g4'un problemlerini biliyorum ama nihayetinde g4 bir amiral gemi. Yani gm 5 plus veya j7 prime gibi bazi ozelliklerinden kısılmış bir cihaz degil.

Aslinda j7 primenin yeterli derecede kullanici yorumunu okusam f/p olarak en mantiklisi bu ama telefon yeni ciktigindan henuz cok az yorum yapilmis.

Artık cihazlar doyum noktasındalar ve şunu söylemek istiyorum eğer kamera ve hoparlör müthiş olsun kaygısı yoksa hiç bulaşmayın. Inanin g4 teki sorunlar size saç baş yoldurur. J7 kullanıyorum ve s5 ten daha iyi.

Ramin 2 olması sizi aldatmasın j7 2016 prime dan daha güzel. Hem babanız güncelleme de yapmaz olduğu gibi kullanır diye düşünüyorum.

• Hocam acikcasi artik 2gb ramli android telefonlarin devri bitiyor gibi. Firmalar bilerek telefonun icine ediyor. Babamin zenfone 6'sinda guncelleme yapmadigimiz halde telefon gitgide yavasladi. Keza bendeki lg g2 de oyle. Bu yuzden en az 3gb, hatta bulabilirsem 4gb ram'i olan (belki zenfone 2) bir telefon dusunuyorum.

Bir tanidikta gm5 plus var, saf android arayuzu oldugundan 3gb ramden 2 gb civari bosta imis. Tek sorun markasi gm ve kalitesi bu yuzden suan icin en mantiklisi j7 prime gibi.

Kamera onceligi de oldugu icin bir yandan lg g4 dusunuyoruz, bir sorun oldugunda en azindan lg servisinin yardimci olmasi da etken.

Edit:alintilama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_japan -- 24 Ekim 2016; 11:25:49 >
    Lg servisine sakın güvenmeyin. G3 lerin g4 lerin halinden belli. Paraya kiyip note 4 alın diyorum.

• quote:

A5 degilde a5 2016 iş görür 7 saat ekran süreleri gördük

• 2 a5 te dahil. 7 saat o cihaz nasıl gördüğünüzü söylerseniz sevinirim zira s5 ile aşağı yukarı aynı ekran süreleri veriyor ki 5 buçuk saat üstü biraz hayal gibi.

• quote:

2 a5 te dahil. 7 saat o cihaz nasıl gördüğünüzü söylerseniz sevinirim zira s5 ile aşağı yukarı aynı ekran süreleri veriyor ki 5 buçuk saat üstü biraz hayal gibi.

Cihazı babam kullanıyor hangi uygulamaları kullanmış onu bilmiyom ama ekran kısmında 7 saat yazıyodu

G4 alacağınıza o parayı alın iddaaya yatırın hepsini.
    Kuponun tutma olasılığı G4'ün sorunsuz çıkma olasılığından daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 2 Kasım 2016; 14:8:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A

G4 alacağınıza o parayı alın iddaaya yatırın hepsini.
    Kuponun tutma olasılığı G4'ün sorunsuz çıkma olasılığından daha fazla.

Hocam zaten g4'ten vazgectik j7 prime siparisi verdik.

çok isabetli bir karar olmuş. LG'nin garantisi de bir o kadar berbat. Ben ağustos 26 da verdim telefonu hala bekliyorum. G5 verecez diyip oyaladılar bende sesimi çıkarmadım. Şimdi de diyorlar g4 vereceğiz. 1 ay garantim kalmış g4 alsam bozulacak ortada öylece kalacağım. Bende para iadesi talep ettim. Gelsin bende j7 prime alacağım sizin gibi.
    Samsung eskiden kötüydü belki ama şu an apple dan sonra en iyisi.
  • J7 prime kullanan biri olarak, güzel tercih , güle güle kullansın, hele siyah olanı şık görüntüsü var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.