Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung pass geçici bir süre kullanılmıyor. Nedenini varsa çözümünü bilen varmı teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok önemli soru geliyor. aod ekranında pikseller tam olarak kapanıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Kapanıyor hocam sadece seçtiğiniz aod temasının denk geldiği pikseller açılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kapanıyor aod simgelerinden başka ışık yok ekranda.. hatta aod simgeside ilk açıldığında parlak daha sonra parlaklığı gidiyor buda daha az pil demek..

• quote:

Orijinalden alıntı: savage038

Kapanıyor hocam sadece seçtiğiniz aod temasının denk geldiği pikseller açılıyor
    karanlık ortamda baktınız mı? 7 de aod da bile karanlık ortamda piksellerin yandığı seçiliyordu.

Kapanıyor, iyi oldu bu güncelleme telefonu kendine getirdi dokunmatik anlamında felanda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savage038

Kapanıyor, iyi oldu bu güncelleme telefonu kendine getirdi dokunmatik anlamında felanda
    güzel haber bu. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: brboros

Kapanıyor aod simgelerinden başka ışık yok ekranda.. hatta aod simgeside ilk açıldığında parlak daha sonra parlaklığı gidiyor buda daha az pil demek..
    Hayır arkadaşlar yanlışınız var. Bu gece özellikle dikkat ettim kesinlikle kapanmıyor. Aynı eski düzen alt tarafları açık kalıyor. Gece zifiri karanlık bir ortamda bakın sizde göreceksiniz. Bu sorunu neden çözmüyorlar anlamıyorum. Geri bildirim de yapıyoruz.

• Video koydum ekranın alttan üsten hareket ettirdim bak bakalım..

• telefon hanımın. akşam fırsat bulursam güncelledikten sonra aod durumunu paylaşırım. umarım hata giderilmiştir.

• aod de kesinlikle pixeller kapanmıyor güncelledikten sonra hususi denedim yorganın altına daldım baktım bildiğin ekran açık hafif ışıklı ortamda kesinlikle anlayamazsınız.
  • arkadaşlar 2 sorum olacak.
    1.android 7 de iken görüşme sırasında güç tuşuna 1 kere bastımmı arama sonlandırılıyordu şimdi 2 defa basmam gerekiyor bunun çözümü varmı?
    2.görüşme sırasında telefon kulağımda konuşuyorken hafif uzaklaştırmamda ekran açılıyor sonra telefonu kulağıma tekrar dayıyorum kapanıyor bu beni çok rahatsız ediyor bunun ayarı varmı?telefonu az ileri geri yaptığımda yanıp sönüyor ekran.sensör sorunuda var tahminime göre.
  • önemli olan pil tüketimi... Pil tüketimi arttıysa kesinlikle güncellemeyi düşünmüyorum..
  • SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: brboros

https://youtu.be/wJjflOP_9OU

Video koydum ekranın alttan üsten hareket ettirdim bak bakalım..
    Bu şekilde anlayamayız. Benim dediğim gibi zifiri karanlıkta dikkatlice gözle bakmanız lazım. Farkı anlamak için saatin olduğu kısmı elinizle tamamen kapatın sonra telefonun en altına bakın. Siyah telefonlarda daha iyi anlaşılır alt tuş takımının olduğu kısım ile ekran birleşme yerine bakın. Kesinlikle pixeller açık bunu anlarsınız bu şekilde. Ha şu konuda bir şey diyemem, ilk telefonu aldığımız zamanlar bariz şekilde belli oluyordu diğer pixellerinde açık olduğu ama bu biraz azalmış ,anlaşılması güç olmuş ama yine de pixeller açık.

• şarj olayı nasıl arkadaşlar? iyileştirme değil kötüye gitme olmasın yeter.

• Eskiye nazaran biraz daha hızlı gidiyor gibi. Ama çok fark edemedim desem yeridir. Sadece tam dolduğu zaman kullanmaya başladığımda hızlı boşalıyordu o kadar.

Işık dağılıyor ekranda güncelleme sonrası

Işık dağılıyor ekranda güncelleme sonrası

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• .

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Işık dağılıyor güncellme sonrası

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.