Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr romunu yükledim, şarjı için bir hafta sonra ancak birşey söylenebilir. Çünkü indexleme ancak biter ve sistem oturur. Genel olarak 7 sürümden hızlı harcıyor bataryayı. Dokunmatikle benim gibi kavga etmeyen 7 kullanıcıları eski sürümde kalabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 22 Kasım 2018; 0:21:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar yarın babama j7 pro almayı düşünüyorum teknosada inceledim çok akıcı dokunmatık falan güzel geldi. Kendime alsam çok sorun olmaz da mor ekran sorunu ve dokunmatık olayı nasıl? J7 prime 2 veya bunu almayı düşünüyorum. Kamerası p smarttan falan güzel geldi :) nasıl uzun kullanan arkadaşlar tavisye eder misiniz ?

• arkadaşlar merhaba ,

bende j7 pro kullanıyorum arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım ama cihazlarda küçük farklılıklar var ikimiz de telefonları kapatıyoruz ve aynı anda açıyoruz açılış ekranı onun ki beyaz fontda açılırken benim cihaz siyah fontta açılıyor bu neden kaynaklı onun cihaz acılıyor beyaz arka font ' samsung j7 pro ' yazısı siyah ,benım cihazda arka font siyah ' samsung j7 pro yazısı beyaz lütfen fikri olan varsa yardımcı olabilir mi versiyon farkı falan mı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janemmbaran -- 22 Kasım 2018; 20:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janemmbaran

arkadaşlar merhaba ,

bende j7 pro kullanıyorum arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım ama cihazlarda küçük farklılıklar var ikimiz de telefonları kapatıyoruz ve aynı anda açıyoruz açılış ekranı onun ki beyaz fontda açılırken benim cihaz siyah fontta açılıyor bu neden kaynaklı onun cihaz acılıyor beyaz arka font ' samsung j7 pro ' yazısı siyah ,benım cihazda arka font siyah ' samsung j7 pro yazısı beyaz lütfen fikri olan varsa yardımcı olabilir mi versiyon farkı falan mı anlamadım
    Sizin model siyah model arkaşınızın ki gold veya mavi modeli. Bu nedenle böyle. Herhangi bir sorun yok

• Beyler iyi geceler güncelleme herkese geldi mi?
  • 1 yıllık j7 pro kullanıcısıyım. Cihaz genel hatlarıyla güzel. Eksiklik olarak bildirim ışığı olsaydı güzel olurdu. Always on display son güncelleme ile maalesef çözüme kavuşmadı. Yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum ama bu son güncellemenin pek bir faydasını görmedim. J7 pro siyah 32gb modelini kullanıyorum.
    Gördüğüm sorunlar.
    1. Şarj çabuk bitiyor.
    2. Son kullanılan uygulamalara baktığımda sol üst köşeden ışık dağılıyor ekrana. Ekran siyah olması gerekirken.
    3. Always on display AOD ekrandaki saat halen pikseller yanıyor. Ekran grimsi duruyor karanlıkta.
    4. Simgelere tıklandığında yine isimle beraber ekrana gelip 1-2 sn ekranda duruyor.
    5. Gürültü azaltıcı olmadığından görüşmeler pek net değil. Nokia c6 var bende onda çok net.

1-2-3 nolu sorunlarda olmasa benim için çok güzel telefon. Başka bir sorun görmedim. Dokunmatik daha hızlı güncellemeden sonra. Parmak izide aynı şekilde hızlanmış.

• O sol üst köşedeki ışık yeni bir efekt olabilir.(android 8 ile gelen.)

• işin tuhaf tarafı benım cıhazda gold ıkıncı el aldım buyuk ihtimal ekran değişmiş always on display çalısmıyor açılıyor fakat bıldırım geldıgınde bıldırım sımgesıne çift tıklayınca bıldırımı acması gerekıyor ama tepki yok bir diğer sorunda mavi ışık filtresi de çalışmıyor kesın orjınal olmayan bı ekran takıldı
  • Cihazda gecikme var gibi. Sorun yaşayan var mı?
  • Evet bende biraz gecikme yaşıyorum.

• Bende de acayip bir gecikme var. Uygulamalara girince acayip bir gecikme oluyor.
    + olarak bildirim çubuğunu aşağı çektimi ve yukarı çıkarınca akıcılık kaybolmuş. Donarak iniyor ve çıkıyor
    Aynı şekilde arkadaki uygulamaları görmek için sol alttaki tuşa basıncada arka plan uygulamaları donarak geliyor.
    Birde ekran kilitlenince ne güzel ilk sağ ve soldan ortaya doğru güzel bir şekille kapanıyordu. Şimdi ise karararak kapanıyor diğeri daha güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph4

Bende de acayip bir gecikme var. Uygulamalara girince acayip bir gecikme oluyor.
    + olarak bildirim çubuğunu aşağı çektimi ve yukarı çıkarınca akıcılık kaybolmuş. Donarak iniyor ve çıkıyor
    Aynı şekilde arkadaki uygulamaları görmek için sol alttaki tuşa basıncada arka plan uygulamaları donarak geliyor.
    Birde ekran kilitlenince ne güzel ilk sağ ve soldan ortaya doğru güzel bir şekille kapanıyordu. Şimdi ise karararak kapanıyor diğeri daha güzeldi.
    Aynen öyle benim de gözüme çok battı o efeklerin kaybolması. Takılma sorununun sifirlaninca kaybolduğunu söyleyen çok var. Bir denemek lazım sıfırlamayı ayrıca şarj çok fazla gidiyor. Anlamıyorum neden böyle oldu.

• arkadaşlar merhaba,

kardeşim bu telefonu kullanıyor ve güncelleme sonrası dokunmatiğin çalışmadığını söyledi.

biraz araştırınca benzer problemi yaşayanlar olmuş.

çözüm olarak stock rom mu yüklememiz gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyatlov-Legasov

Aynen öyle benim de gözüme çok battı o efeklerin kaybolması. Takılma sorununun sifirlaninca kaybolduğunu söyleyen çok var. Bir denemek lazım sıfırlamayı ayrıca şarj çok fazla gidiyor. Anlamıyorum neden böyle oldu.

Alıntıları Göster
    Telefonu berbat etmişler. Yeni bi düzeltme güncelemesi gelir mi sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: Joseph4

Telefonu berbat etmişler. Yeni bi düzeltme güncelemesi gelir mi sence?

Alıntıları Göster
    Neredeyse her telefon sürüm güncellemesi sonrası bir duruma göre 150 200mb lik bir düzeltme güncellemesi alıyor. Muhtemelen biz de alacağız ama oreo güncellemesi için bile bu kadar beklemişken diğer güncelleme ne kadar sonra gelir allah bilir. Aod sorununun hala çözülmemesi bizi tinlamadiklarini gösteriyor. Yabancı forumlarda da millet bas bas bağırıyor böyle sorun var diye ama nafile. ekrandaki pixellerin hepsini açık tutarak ekran ömrünü kısaltıp strateji mı uyguluyorlar diye düşünmüyor da değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyatlov-Legasov

Neredeyse her telefon sürüm güncellemesi sonrası bir duruma göre 150 200mb lik bir düzeltme güncellemesi alıyor. Muhtemelen biz de alacağız ama oreo güncellemesi için bile bu kadar beklemişken diğer güncelleme ne kadar sonra gelir allah bilir. Aod sorununun hala çözülmemesi bizi tinlamadiklarini gösteriyor. Yabancı forumlarda da millet bas bas bağırıyor böyle sorun var diye ama nafile. ekrandaki pixellerin hepsini açık tutarak ekran ömrünü kısaltıp strateji mı uyguluyorlar diye düşünmüyor da değilim.

Alıntıları Göster
    Deli oldum valla telefon tüm akıcılığını kaybetmiş.

• Xiaomi Redmi Note 5 vs Samsung Galaxy J7 Pro beyler iki telefon arasında kaldım hemen hemen aynı para hangisini tavsiye edersiniz ? j7 pro kullanıcısı olarak özellikle?
  • nightfrostt kullanıcısına yanıt
    güncelleme öncesi çalışan ekran oreo güncellmesini yuklerken gitti attım cope telefonu kilit desenine geldi tel tak dokunmatik yok bende parçaladım telefonu
  • Güncelleme sonrası dokunmatik bozuldu. Şimdi ne yapmamız gerekecek?
  • janemmbaran J kullanıcısına yanıt
    evet güncellemeden sonra ekran çalışmıyor. otg kablo ile mouse takıp ayar yapmaya çalışıyorum. sürümü 7 yapmayı deniyorum. olmaz ise servise gidecek.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.