Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben güncellemeden sonra dokunmatik sıkıntısı yaşamadım ve güncellemeden sonra telefona hard reset attım gayet akıcı oldu telefon ve şarj konusunda da şikayetim yok dokunmatikte düzelme var hatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 8.0 güncellemeyi yükledim

Telefon şu anda 7 .0 dan çok daha iyi çalişiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde dokunmatiğim güncelleme sonrası gitti. Ekranım önceden değişmişti acaba dokunmatiği çalışmayan arkadaşların hepsi önceden ekran değişimi oldu mu olduysa serviste mi değişti ? Birde stock roma geçiş yapınca sorunu düzelen oldumu ?
  • wogn8r W kullanıcısına yanıt
    Daha önce forumda konusu olmuştu. Orjinal olmayan ekranlarda sorun cıkıyor diye. Ben ekranı samsung serviste değiştirdim. Ben de herhangi bir sorun yok. Ekranlarında sorun olan arkadaşlar ekranlarını değiştirip değiştirmediklerini de belirtirlerse iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefonu durduk yerde titreyen varmı?telefon titriyo bi bakıyom hiç bişey yok.
  • metumete M kullanıcısına yanıt
    Evet benimde servis harici dışarda değişti takıldığında orjinal ürün denmişdi. Herhangi bi çözümü varmı yoksa telefon çöpmü oldu.
  • Evet dediğim sorun başlamış. Dokunmatiği orijinal olmayıp sahte amoled ekran takan arkadaşlara geçmiş olsun. Odin ile 7.0'a dönmekten başka çareleri yok. Sahte amoled ekranlarda 8.0 çalışmıyor bilginize. Veya youtubede j7 pro touch not working diye yazarak aratırsanız videolü çözümleri görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 26 Kasım 2018; 1:7:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyatlov-Legasov

Neredeyse her telefon sürüm güncellemesi sonrası bir duruma göre 150 200mb lik bir düzeltme güncellemesi alıyor. Muhtemelen biz de alacağız ama oreo güncellemesi için bile bu kadar beklemişken diğer güncelleme ne kadar sonra gelir allah bilir. Aod sorununun hala çözülmemesi bizi tinlamadiklarini gösteriyor. Yabancı forumlarda da millet bas bas bağırıyor böyle sorun var diye ama nafile. ekrandaki pixellerin hepsini açık tutarak ekran ömrünü kısaltıp strateji mı uyguluyorlar diye düşünmüyor da değilim.

Alıntıları Göster
    8.1 Güncellemesinden sonra 21,71 mb lık bir güncelleme geldi. Yakında size de gelir inşallah.

• Guncelleme yapmaya deger mi arkadaslar? Telefon elimizde kalmasin

Yeterince sorunlu bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AOD aktifken ışıklı ortamda saati görmekte zorlanıyorum çoğu zaman. Çok soluk görünüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Sebebi nedir? Güncelleme ile belki düzelir dedim ama değişen bişey yok.

• Arkadaslar j7 pro 7.0 'dan 8.0'a güncelledim güncellemeden sonra dokunmatik calısmamaya basladı neden olabilir android 7 ye dönmeye calısoyurm fail veriyor
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun ekranı değiştirilmiş ve orjinal olmayan bir ekran takılmış büyük ihtimalle. Forumda bu sorunu yaşayan bir kaç kullanıcı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metumete -- 26 Kasım 2018; 17:51:27 >
  • Revize Orj ekran değişimi oldu.
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Size orjinal olduğu söylenmiş olabilir mi acaba. Çünkü orjinal olmayan ekranlarda çıkıyor sorun.

• aida64 programında super amoled yazıyor ekran
  • 1029mb guncellemeyi yukleyelimmi arkadaslar. Tavsiye ediyormusunuz

• Şu sahte ekran konusunda bir açıklık getireyim. Eğer mavi ışık filtresi çalışmıyorsa bilin ki ekranınızın her ne kadar orijinal olduğu söylense de ekranınız sahtedir arkadaşlar. AOD fonksiyonları çalışmaz. Çift tıkladığında müzik kısmına geçiş yapamazsınız. AOD parlaklığı kendini otomatik ayarlayamaz ve gereğinden daha fazla şarj yer. Aksi durumlar olabiliyor tabii. Arkadaşımınki de sahte ekran ancak flex kablosu orijinal olduğundan dokunmatiği çalışıyor oreo sürümünde.
  • EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    O zaman dediğiniz gibi sahte lcd ekran satmıslar. 7.0 da calısıyordu. TR'deki 7.0 stock romları denedim ama fail veriyor odin de var mı bu sorunu aşan lütfen 7.0 a dönemiyorum
  • Dostum birşey sorucam. Güncellemeden sonra birşey farkettim sende denermisin.

Öncelikle renkli bir yeri fotoğraf çek dikkatli baktınmı soluk çıkıyor bariz belli daha sonra ise arka plan uygulamalarını açmak istediğimiz tuşa bas o ara resme dikkatlice bak resim normal renklerine dönüyor. Ama geri çıkınca gene soluk. Bi kontrol edermisin sendede bu sıkıntı varmı

• Ben güncelledim hiç bir sıkıntı yok hatta eskisinden daha iyi oldu çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 27 Kasım 2018; 13:2:23 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.