Şimdi Ara

Samsung Galaxy, Kilit Açıkken Ekrana Düşen Bildirimler Nasıl Kapatılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung m23 telefon kullanıyorum. Kilit ekranından bildirimleri vs gizledim sorun yok.

Asıl sorum şu, kilit açıkken bir bildirim geldiği zaman hemen pat diye ekranda çıkıyor. Onu kapatma var mı? Yani bildirim gelsin ama yukarıda yani saat kısmında ikon olarak kalsın. Bu olayı nasıl düzelticez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Temmuz 2022; 20:33:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Galaxy Cihazlarında Kilit Ekranındaki Bildirimlerin İçeriğinin Gizlenmesi

Samsung Galaxy cihazlarında kilit ekranındaki bildirimlerin içeriğini gizleyerek kişisel bilgilerini meraklı gözlerden koruyabilirsin. Bu özellik, {samsung bildirim içeriği gizleme} olarak bilinir ve aşağıdaki adımları izleyerek etkinleştirebilirsin:

• Ayarlar uygulamasını aç.
    • Bildirimler bölümüne git.
    • Kilit ekranı seçeneğine dokun.
    • Bildirim içeriğini gizle seçeneğini etkinleştir.

Bu özelliği etkinleştirdikten sonra, kilit ekranında yalnızca bildirim simgeleri ve uygulamanın adları görünecektir. Bildirimin içeriğini görmek için önce kilidi açman gerekecektir.

Bu özellik, özellikle halka açık yerlerde telefonunu kullanırken veya kişisel bilgilerinin gizli kalmasını istediğin durumlarda faydalıdır. {Samsung bildirim içeriği gizleme} özelliğini kullanarak hem cihazının güvenliğini sağlayabilir hem de mahremiyetini koruyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlar/Bildirimler/ Dahil edilen uygulamalar buradan bildirimleri ekranda görünsün istemediğiniz uygulamaları kapatın
  • EspiritusSancti E kullanıcısına yanıt

Hocam o dediğinizi yapınca komple bildirimler kapanıyor. Mesela whatsabı kapatınca bildirim hiç gelmiyor. Benim dediğim bildirim gelsin ama eski sitem yukarıda gözüksün.

• Bildirimler alanının dışında olacağını sanmıyorum. Gelişmiş seçeneklerine bir bakın isterseniz
  • EspiritusSancti E kullanıcısına yanıt

Bu kadar basitmiş ya :) sanırım wp a son güncellemeden sonra geldi bu olay.

youtube
    Sizde benim gibi ekran açıkken WhatsApp'tan gelen bildirimleri gizlemek istiyorsanız tek yapmanız gereken, WhatsApp, ayarlar, bildirim, YÜKSEK ÖNCELİKLİ BİLD...
    https://www.youtube.com/watch?v=blO9O1W9pr8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.