< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M55 5G [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
@m f i infinix note 40 pro, yurt dışı alınır mı? Eminönün'den xiaomi, infinix vs. almış olsam, eski telefonun imei kodunu kendim kopyalayabilir miyim?
Kullanacak kişi 55 - 60 yaşlarında, yani bankacılık uygulamaları falan kullanmayacak, bilmiyorum yine de güvenlikle ilgili sorun olur mu.
Aradığım özellikler:
Amoled ekran,
Stereo hoparlör,
OIS kamera,
6,7 inç civarı büyüklük
Eğer mümkünse IMEI işlemini bilgisayar takıp kendim yapabileyim.
-
İmei konusunda o kadar bilgim yok ama infinix note 30 dan çok memnunum, cihazı yükseltirsemde note 40 pro ya geçerim diye düşünüyorum hatta belki onunda bi üst modeli 100 w hızlı sarj destekleyen modelini alırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung hala çıkartmadı modeli Diğer firmalar bir çok model tanıttı M55 diğer modellere göre çöp kalsada kendi modellerinde yine en iyisi görünüyor
Poco F6 bakarken kendime birde realme GT6 serisi telefonlarda çıkıyor SD 8s gen3 ve SD 7+ gen3 lü modeller çıkmaya başladı çoktan piyasaya samsung kendi S serisinde bile ulrtadan başka üst düzey işlemci kullana yok
-
beklemekten sıkılınca
kullandığım M51 cihazı samsunga verip
26.000 tl ye S24 plus modelini aldım.
süper cihaz ama pil yokmu pil özletiyor kendini
ama bu da %20den %80e 20 dk doluyor orası iyi bari.
-
SD8GEN3 olaydı iyidi adamlar orta segment telefon muamelesi yapmışlar S serisinede yinede 45w 4900mah hala 12mpx ön kamera var 2011 den beri 12mpxde takılı kaldılar
-
Hayırlı olsun M55s Gelecekmiş
gsmarena.comSamsung Galaxy M55s is in the workshttps://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_m55s_is_in_the_works-news-63623.php
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X