Şimdi Ara

Samsung galaxy m20 1423 tl(n11) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
12.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasayı övenler olmuş arkadaşlar telefonun plastik kasası o kadar dandik ki anlatamam. Bildirim ışığı yok insanı perişan ediyor telefonun çaldığını saatler sonra öğreniyorsunuz. Hoşuma gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iade ettiniz mi telefonu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Cevap vermene bile gerek yok samsunga karşı birkac ek ozellik için gm yi savunuyor küfür gibi.

• Samsung turkiye garantlisi n11 de 1600 tl ustune 32 gb kart veriliyorken ithalatci garantiliyi 175 tl ucuz diye almak akil isi degil.

175 tl farka 32 gb hafiza karti
    Orjinal hizli sarj aleti( ithalatci garantililerde orjinal sarj aletini kutudan almislar)
    Orjinal kulaklik( ithalatci garantililerde kutuda kulaklik yok kulakligida almislar)

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    İyi olsa ne yazar sorun yumagi gm.

• zydrunas Z kullanıcısına yanıt
    evet, kimseden ses çıkmayınca, poşetini bile açmadan iade ettim, paramı da geri aldım.
  • ben mi5ten geçecek telefon arıyorum şuan. samsunga karşı önceki telefonlarımdan dolayı önyargım olmasına rağmen biraz araştırdım bunu ve yanılmadım. alınmaz bu telefon. klasik 3. ayında kasılmaya takılmaya başlayan fabrika ayarları isteyen samsung modellerinden. pubg mobile performans testi için iyi bir oyun. izlediğim kadarıyla mi5ten daha iyi değil. bence bunu almaya niyetlenenler 3 5 daha koysun mi 8 lite, mate 20 lite falan alsın çok daha uzun ömürlü bir tercih olur.

• huawei nin bukadar hızlı yükselişi olmasa hayatta bu şekilde f/p cihazları cıkarmaz samsung, en azından bu kadar özellik koymazdı, huawei nin her fiyata telefonu var o da yetmiyor honor diye ayrı markası bile yükselişte
  • Samsung Türkiye garantili 32gb hafıza kartı hediyeli 1349TL Finansbank kart ilede öderseniz 50 de puan yatar artıway avantajix kullanırsanız 5 10 lirada ordan gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

Samsung Türkiye garantili 32gb hafıza kartı hediyeli 1349TL Finansbank kart ilede öderseniz 50 de puan yatar artıway avantajix kullanırsanız 5 10 lirada ordan gelir...
    Nereden alınca böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Nereden alınca böyle

Alıntıları Göster
    n11 tarafıma samsung m20 gecerli 250 tl çek yüklemiş 1599-250:1349 dan alabiliyorum üstelik samsung türkiyye 32gb hafıza kartıda hediye
  • HB M20 için 100 lira indirim tanımlamış . kullanmayacağım sanırm
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    hocam mi5'in batarya sıkıntısını nasıl çözcez? aldık bir batarya , 3-4 ay sonra bu da cortladı. orjinal parça bulamıyoruz arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    ilk huawei başlattı doğrudur, ideos modelleriyle, sonra xiaomi devraldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frzstate

Cevap vermene bile gerek yok samsunga karşı birkac ek ozellik için gm yi savunuyor küfür gibi.
    Arkadaşım teknolojiden anlamadığınızı bu kadar açık etmeyin bari

Kıytırık m20 yi GM9 Pro gibi bir cihazla kıyaslamak GM ye küfürdür asıl. 2000 TL altındaki en iyi donanıma sahip telefondan bahsediyoruz burda sen sen ne anlatıyorsun acaba...

• TEnano kullanıcısına yanıt
    Yazik ben samsung calisanimiyim ki samsungu savunayim. Burda savundugum samsungun ozellikleri degil sorunsuzlugu ve kalitesiydi.
    Xiaomi ye gidin bakin mi 8 de bile alomed ekran yanmasi var. Nerde samsung un kalitesi nerde bu tarz markalarin kalitesi cok daha az bellekli yavas islemcili samsung alirim kafam rahat olur diyorum ben.
    Xiaomiden ornek verdim cunku gmde amoled te yangin bile cikar. Mi 8 bu sekildeyse.

İnsanlari yanlis yonlendirmeyin yarin oburgun sorun yasadiklariklarinda bunun vebalini odemeyemesiniz.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hocam bataryayla powerbank aynı fıyattı powerbank aldım ben xıaomı v3 4 kere sarj edıyor
  • n11de m20 kuponu olupta kullanmayacak var mı benim hesaba tanımlı değil
  • zydrunas Z kullanıcısına yanıt
    Niye iade ettiniz ? Asus max pro almak daha mi mantikli ?

• yasli babama telefon bakiyorum. is gormez mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.