Şimdi Ara

Samsung galaxy m20 1423 tl(n11) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
12.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu telefonu hepsiburadadan 250 sepet + 250 kupan ve axess 100 tl puan ile 1200 tlye aldım. Söyleyeceğim tek şey garantiyi falan sallamayın çünkü samsung ürününün arkasında durmuyor. Ürünü kargocunun yanında açtım herhangi bir problem görmedim imzamı attım cihazı aldım. Daha sonrasında sim kart slotunun eğik olduğunu fark ettim ve yenisini istedim(plastik parçanın). Servise yönlendirildim ve burada durumun kullanıcı hatası olduğu ve değişim istemem durumunda 90TL ücret ödemem gerektiğia ncak parçanın piyasada olmadığı bilgisi tarafıma iletildi. Hakem heyeti için rapor istediğimde ise maalesef 2. şoku yaşadım. Cihazıma çizikli yazmışlar. Bu konuda baya bi tartıştık çünkü cihazda çizik yok, bana verilen cevap ise baya komikti. Gözle görülemeyen çizikler varmış ve kutuyu serviste açmazsak servis rapora bu şekilde yazmak zorunda imiş. Artık neyin hesabını yapıyorlarsa. Maliyeti 10tl bile olmayan bu parça için tam anlamıyla rezil oldum.

Tecrübesi olan arkadaşlar yapmam gerekenler hakkında tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorgmoller -- 24 Mart 2019; 22:27:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jorgmoller

Arkadaşlar merhaba. Bu telefonu hepsiburadadan 250 sepet + 250 kupan ve axess 100 tl puan ile 1200 tlye aldım. Söyleyeceğim tek şey garantiyi falan sallamayın çünkü samsung ürününün arkasında durmuyor. Ürünü kargocunun yanında açtım herhangi bir problem görmedim imzamı attım cihazı aldım. Daha sonrasında sim kart slotunun eğik olduğunu fark ettim ve yenisini istedim(plastik parçanın). Servise yönlendirildim ve burada durumun kullanıcı hatası olduğu ve değişim istemem durumunda 90TL ücret ödemem gerektiğia ncak parçanın piyasada olmadığı bilgisi tarafıma iletildi. Hakem heyeti için rapor istediğimde ise maalesef 2. şoku yaşadım. Cihazıma çizikli yazmışlar. Bu konuda baya bi tartıştık çünkü cihazda çizik yok, bana verilen cevap ise baya komikti. Gözle görülemeyen çizikler varmış ve kutuyu serviste açmazsak servis rapora bu şekilde yazmak zorunda imiş. Artık neyin hesabını yapıyorlarsa. Maliyeti 10tl bile olmayan bu parça için tam anlamıyla rezil oldum.

Tecrübesi olan arkadaşlar yapmam gerekenler hakkında tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.
    Benimkide yamuktu ama sıkıntı yok taktım öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 26 Mart 2019; 11:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam internette başka telefonlarda sim kartın yuvadayken tutucudan çıktığı ve tutucuyu bloke ettiği bilgileri var. Bu durum gerçekleşirse sim kart okuyucunun komple değişmesi bile gerekebilir. Yoksa ben de kartı zorlayarak takarsam cihaz çalışıyor.
  • problemli hepsinin sim girisi?

• Arkadaşlar n11 aldığım m20 için verilecek 250 tl kuponu (n11 teyitli)vermemek için bugün üeyeliğimi iptal etti. Gerekçeleri telefonumun kayıtlı başka hesaplar varmış. Dolandırıcılıkta sınır tanımıyorlar. Genellikle bu hesapla işlerimi yapıyordum içinde kuponlar vardı ve nisanda 250 tanımlanacaktı. Kuponu vermemek için kullandırtmamak için üyelik iptali yaptılar. Şerefsizlikte son noktayı koydular. Dikkat ediniz.
  • Jorgmoller kullanıcısına yanıt
    Psmart2019 aliyorum m20 kronik sorunu nedir ? Kasma donma vs

• birşey almaya korkar hale geldim, çamaşır makinasından tut televizyona hep bir sorun ne oluyor bu firmalara
  • bunun yerine a30 bakılabilir. fiyatı biraz yüksek ama

• M20 için elinde kupon olan varsa alabilirim

• adem_2c kullanıcısına yanıt
    Telefonu iade et.

• J3LoodyTR kullanıcısına yanıt
    Alma kardeş memnun olan görmedim asusta bir model vardı aynı özelliklerde ben olsam onu alırım.

• Ben kullanıyorum 1150 TL'ye geldi hepsiburada'dan, yine telefonu almayan neden kötülediklerini anlamadığım bir grup var forumda,

Telefonun özelliklerine gelirsek;

Telefon'da 5000 batarya var az yoğunlukta telefon 1 hafta gidiyor,
    2 saatte hızlı şarj oluyor,kutudan hızlı şarj çıkıyor,
    Ekranı j7pro s10 gibi telefonlarla karşılaştırdım aradaki farkı anlayamadım o derece benzer
    Kasma donma yok,

Kötü özellikleri ise
    Android 8 ile geliyor eski sürüm ne zaman 9 olacağı belli değil,
    Kutunun içinden çıkan kulaklık kötü, s10 kulaklığından koymamışlar,

Kısacası ben çok memnunum,bir ölücü olarak alabileceğim en uygun f/p telefonu buldum.
  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir, birinin berbat dediğine diğeri en iyi cihaz diyor. Bu kadar abartmasak ve sizin yaptığınız gibi eksi-artılarını yazsak alacak kişiler de aklı olan insansa kendine göre değerlendirip alır veya almaz.
    Mesela siz bu batarya az kullanımda 1 hafta gidiyor dediğinize göre çok telefonla işi olmayan insansınız demekki. Günde 4 saati oyun oynayarak geçiren insan 1 günü kurtarır, 2.ciye yetmez bile. Öyle kişi gelip burda batarya berbat der, oysa batarya piyasanın en büyüklerinden biri. Herkes kendine göre değerlendirip ya göklere çıkarıyor ya yerin dibine sokuyor. Duyguyu doruklarda yaşamayı seviyoruz herhalde ondan

Ben alamiyorum 1150 tl ye hepsiburada 250 tl çek bile vermiyor. Teşhir ürünü mü aldiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ben alamiyorum 1150 tl ye hepsiburada 250 tl çek bile vermiyor. Teşhir ürünü mü aldiniz ?
    Hayır teşhir ürün değil, lansman özel kampanyasıyla aldım.

@scorpion20 dediğiniz gibi doruklarda yaşıyoruz.Mesela adam samsung almış bir sorun yaşamış bütün samsung konularına girip cihaz ayırt etmeden gömüyor.Bu arada hiç durmadan 7 saat Pugb oynanabiliyor.Test videosu merak edenler için
    Tekno Safariyoutube
    SAMSUNG GALAXY M20 'GERÇEK PİL TESTİ'
    https://www.youtube.com/watch?v=qY5wjPHCZlg

250 tl çek ve 250 tl banka kredi karti bonusuyla mu o fiyata geldi ?

Bende 1 gun kullanilmis full kutulu 1399 tl ye buldum pazarlikla 1300 tl ye verecek zannedersem o zaman almayayim. Sifiri 1150 tl ye alinmissa kazik fiyat. Beklesem tekrar 1150 tl ye duser mi ? Hepsiburasa kampanyasi mi n11.com mu ? Hangi banka 250 tl kart bonusu verdi ? Suan Psmart2019 bakiyorum,m20 ler ucuk fiyat.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada şöyle bir kombinasyon imkanı sağladı 250 tl indirim 250 tl hediye çeki 100 tl axess chip para (bazı kişilere kişiye özel 50 tl chip para) cihaz alıp yorum yapanlara 100 tl puan verdi başımız döndü kombinasyondan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Hepsiburada şöyle bir kombinasyon imkanı sağladı 250 tl indirim 250 tl hediye çeki 100 tl axess chip para (bazı kişilere kişiye özel 50 tl chip para) cihaz alıp yorum yapanlara 100 tl puan verdi başımız döndü kombinasyondan
    Ya ben yorum kampanyasını kaçırdım onun haberini nerden aldılar acaba

Hocam bazı kişilere mail geldi bu konuyla alakalı bana gelmemişti forumda konusu geçmişti bende ondan görerek yorum yaptım sorun olmadı yüklendi hediye çeki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.