Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.518
Cevap
29
Favori
106.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba gece 12'den sonra zam gelir mi? Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] 

• quote:

Orijinalden alıntı: _Nomad_

Hocam merak ettim m51 den neden geçtiniz daha üst bi model degil mi
    Bana M51 den gayet memnun olmama rağmen bana fazla geliyordu. Kamera, işlemci falan daha iyi ama ben oyun oynamıyor, fotoğraf vs çekmiyorum o yüzden m21 işimi görür dedim. Hanımda M21 vardı ekranı M51 kadar olmasada fiyatına göre çok iyi, batarya sürelerine bakınca beni memnun edeceğini anladım arada ki fark ile başka bir ihtiyacımı görürüm dedim.
    M21daha once karşıma çıksa M51 i almazdım herhalde.
    Tabi böyle söylüyorum ama 1 ay sonra alakasız bir telefon konusunda görebilirsiniz beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZD46

Ekran süreniz güzel benim ortalamam ile aynı karanlık moda alırsanız belki bir 12 saat ekran süresi görebilirsiniz birde siz poco x3 ten geçmiştiniz ısınmadan dolayı bu telefonda maksimum kaç derece oluyor.

Karanlık sevmiyorum pek. Poconun islemci sıcaklığına bakmistim ama anlamamistim,m21 in islemci sicakligini da program ile göremiyorum aida64 ten baktim ama bataryayi gösteriyor sadece,A50 de öyleydi exynos olduğu icin sanirim. Batarya sıcaklıklarını takip ediyorum genelde. Poco x3 oyunsuz 38-39 a çikiyordu ekranın alt tarafı el yakıyordu. M21 oyunsuz 33 e çikartabildim en fazla. Pocoda ciddi sıkıntı vardı 38 derece dese de ekranın alt tarafı ciddi ısınıyordu el ile zor tutuluyordu. M21 serin çalışıyor ısınma konusunda problem görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 31 Aralık 2020; 21:2:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt

Gelmiş hocam az önce baktım hem bileklik kampanyasını uzatmışlar bunu akşam görmüştüm hem de 12'den sonra 200 tl zam geldi

• Poco x3 ve m21 arasinda kaldim. Oyun olarak pubg falan oynamiyorum. Arada clash of clans oynuyorum. Sizce 600tl fazla verip poco almaya degermi?
    M21 kullanlar bataryadan memnunmu acaba. Kac saat ekran suresi veriyor. Bir de telefon 0dan 100e kac saate sarj oluyor. Beni en az 2-3 yil goturebilecek bi telefon almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beseret -- 1 Ocak 2021; 5:4:34 >
  • beseret B kullanıcısına yanıt
    Bütçenize göre alabilirsiniz bütçe varsa değer m21 10 saat ekran süresi veriyor 2 saat 15 dakikada şarj oluyor m21 avantajı batarya ve ekranı. Poco nun avantajı işlemcisi rami kamerası güzel ekran 120hz tazeleme hızında ips.
  • Tam zamanında almışım puanla app kod la 1hafta önce 2145 e almıştım
    Telefon jilet gibi hız şarj ekran kamera samsıng bu paraya bu özellikleri vermezdi normalde oppo dur xaomi dir baktı çarşı karışık işe el atması bize yaradı
    Biraz ağır ve büyük olması dışında düşündürecek bir şey yok
    O da çanta da taşındığın da sorun kalmıyor

• 1 aylık m51 ile takas düşünen varsa yazsın. İstanbul.

• Break0ut kullanıcısına yanıt

M51 daha pahalı değil mi?

• scientia kullanıcısına yanıt
    Evet. Farkını alarak tabii ki.

• Arkadaşlar sizdede var mı diye pil bilgilerinden şu sensöre bakar mısınız?(camera light sensor)
    Ekstradan baya pil gidiyor..
    Bir kaç ayar kapattım yurt dışı sitelere bakarak, bakalım işe yarayacak mı?

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Ocak 2021; 15:42:58 >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Otomatik parlaklık için kamera ışık sensörü kullanıyor tek çözümü otomatik parlaklığı kapatmak.
  • quote:

Otomatik parlaklık için kamera ışık sensörü kullanıyor tek çözümü otomatik parlaklığı kapatmak.
    Evet onu da yapacağım ama önce başka ayarlar yazmışlar, bakalım işe yarayacak mı?
    Telefonu ele alınca ekranı açan akıllı bekleme vs onları kapattım. Bunlarında beklerken hep açık olduğu için şarja etkisi olduğu söylendi, mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Ocak 2021; 16:15:21 >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Ben sadece otomatik parlaklığı kapattım pil bugün daha da stabil olmaya başladı normalde 10 saat ekran süresi alıyordum bugün 14 saat alırım herhalde. Ekstra olarak pubg 60 fps hdr ve nba live oynadım. Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]
  • Telefon ve saat bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim telefon fiyatına göre gerçekten çok iyi. Yanında gelen saat de kullanışlı.

Telefonun ekranı çok iyi. İlk açılışta biraz kasma oldu normal olarak, bir sürü uygulama yüklendi. Şu an şarja taktım, pil performansını daha sonra değerlendireceğim.

• quote:

Kullanılan paneli öğrenme imkanı var mı? Hanımda da m21 var sanki onun ekran daha keskin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Kullanılan paneli öğrenme imkanı var mı? Hanımda da m21 var sanki onun ekran daha keskin gibi.

Alıntıları Göster

Merhaba, gittigidiyor 2476 liraya gördüm 100 tl bankkart lira hediyesi var alınır mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

Merhaba, gittigidiyor 2476 liraya gördüm 100 tl bankkart lira hediyesi var alınır mı sizce?

Alıntıları Göster
    Çok uygun bir fiyat sayılmaz. Şu an pek kampanya yok ama 2400 civarına zaten hergun bulunur. Aceleniz yoksa birkaç gün birşey düşermi diye bekleyebilirsiniz.
    2000-2500 civarına garantili alınacak en iyi cihazlardan biri, belki en iyisi.
    Rakip olarak bu fiyat aralığında redmi note 8 ve oppo a52 var diyebilirim. (huaweileri saymıyorum Google ile ilgili sorunları olduğu için kafamdan tamamen sildim)
    Diğer iki telefonla kamera, ram, hafıza
    ekran boyutu ve işlemci performansi olarak hemen hemen aynı. M21 amoled ekran,batarya olarak bana göre daha fazla öne çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Çok uygun bir fiyat sayılmaz. Şu an pek kampanya yok ama 2400 civarına zaten hergun bulunur. Aceleniz yoksa birkaç gün birşey düşermi diye bekleyebilirsiniz.
    2000-2500 civarına garantili alınacak en iyi cihazlardan biri, belki en iyisi.
    Rakip olarak bu fiyat aralığında redmi note 8 ve oppo a52 var diyebilirim. (huaweileri saymıyorum Google ile ilgili sorunları olduğu için kafamdan tamamen sildim)
    Diğer iki telefonla kamera, ram, hafıza
    ekran boyutu ve işlemci performansi olarak hemen hemen aynı. M21 amoled ekran,batarya olarak bana göre daha fazla öne çıkıyor.

Alıntıları Göster

Trendyol'da 2.813 TL 'ye poco x3 nfc 64gb var sizce o alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.