< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 3 Ocak 2021; 16:43:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay
Güzel fiyatmis.
Tabi ki m21 den iyi cihaz ama onda da bazı sıkıntılar var. Ben 15 gün kullanıp sattım. Pek sarmamisti beni (gerçi ben çok telefon değiştiren biriyim)
Bir kere kamera çıkıntısi cok rahatsız etti beni, arka kapakta boşluk bırakmışlar titresim ile keyif versin diye o da baya rahatsız ediyor bazen.
Stereo hoparlör ve performans olarak gayet iyi cihaz aslında.
Su an yurt dışı olanlar 2000 tl civarına galiba. Ben xiaomi telefonlarda yurt dışı alınması taraftariyim, yurt içi alınınca fiyat olarak pek f/p cazipligi kalmıyor.
Yurt dışı olunca xiaomi telefonlar gerçekten rakipsiz ama yurt içi olanların fiyatına çok rakip çıkıyor.
Xiaomi garanti konusunda bana hiç güven vermiyor ayrıca.
Alıntıları Gösterm21 ve poco x3 arasında kararsız kaldım
hiç oyun oynamam film izler sosyal medyaya girerim kamerayı da az kullanıyorum
m21'in kamerasının çok kötü olduğunu söylüyorlar, ayrıca 1-2 ay önce m21'in 2200 liraya satılıyor olması da düşündürüyor.
poco x3 genelde m51 ve realme 7 pro ile karşılaştırılan bi telefon kamerası ve işlemcisi çok iyiymiş daha uzun süre kullanırım diye düşünerek para ekleyip poco x3 alsam mı sizce?
m21'in fiyatının düşmesini bekleyemiycem çünkü telefonsuz kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altıpatlar -- 3 Ocak 2021; 16:50:21 >
-
Poco işlemci ve kamera olarak tabi ki M21 den üstün. Fiyat farkı onu almayı daha mantıklı yapar. Burada ki çoğu kişi saat, migros çeki vs hediyeli alarak M21 i baya uyguna getirdi.quote:
Orijinalden alıntı: Altıpatlarm21 ve poco x3 arasında kararsız kaldım
hiç oyun oynamam film izler sosyal medyaya girerim kamerayı da az kullanıyorum
m21'in kamerasının çok kötü olduğunu söylüyorlar, ayrıca 1-2 ay önce m21'in 2200 liraya satılıyor olması da düşündürüyor.
poco x3 genelde m51 ve realme 7 pro ile karşılaştırılan bi telefon kamerası ve işlemcisi çok iyiymiş daha uzun süre kullanırım diye düşünerek para ekleyip poco x3 alsam mı sizce?
m21'in fiyatının düşmesini bekleyemiycem çünkü telefonsuz kaldım
Alıntıları Göster
Poconun bir güzel yanı elden çıkarmanız kolay olur baya taliplisi olan telefon. Ben satarken telefonum hiç susmadı..
Eger yurt dışı sorun olmaz derseniz birde yurt dışı fiyatlara bakın gayet uyguna gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 3 Ocak 2021; 17:8:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Poco işlemci ve kamera olarak tabi ki M21 den üstün. Fiyat farkı onu almayı daha mantıklı yapar. Burada ki çoğu kişi saat, migros çeki vs hediyeli alarak M21 i baya uyguna getirdi.
Poconun bir güzel yanı elden çıkarmanız kolay olur baya taliplisi olan telefon. Ben satarken telefonum hiç susmadı..
Eger yurt dışı sorun olmaz derseniz birde yurt dışı fiyatlara bakın gayet uyguna gelebilir.
Alıntıları Gösterpoco siparişi verdim teşekkür ederim
-
Hayırlı olsun. İnsaAllah memnun eder sizi. Etmesede çabuk elden çıkarabilirsiniz taliplisi çok.quote:
Orijinalden alıntı: Altıpatlarpoco siparişi verdim teşekkür ederim
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün çok kullanmama rağmen 1 günü rahat çıkardı, %19a düşünce şarja taktım tekrar. Onun dışında garipsediğim bir şey var. Bende Samsung S6 Lite tablet var, onda başka cihazlarda arama ve mesaj şeklinde özellik varken telefonla eşleştiremedim bir türlü. Telefonda öyle bir seçenek yok, Samsung ciddi ciddi böyle bir özelliği kısmış sanırım. Çok önemli bir özellik değil ama ilgilenenler vardır onlar için önemli bir detay -
Satmayı düşünen varsa pm atsın arkadaşlar. İyi forumlar.
Poco alınacak bütçe var ise m21 alınmaz. Ne kadar bendeki ayıplı mal çıkmış ve iade etmiş olsam da poco ile m21 arasında ciddi fark var. Ekran yenileme hızı çok ciddi fark yaratıyor bunu kimse göz önünde bulundurmuyor ama bana göre en önemli donanımsal özelliklerden biri. 144hz monitör kullandığım için senelerdir bunun farkındayım haliyle. İşlemcisi ne kadar iyi olursa olsun,ekran yenileme hızı bir telefon/monitörde akıcılığı etkileyen en önemli faktör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 4 Ocak 2021; 1:55:59 >
Sizdede on kameranın tam arkasından bir tikirti geliyor mu? Masaya üst arka tarafı önce koyunca sanki bir boşluk var oradan bir tikirti geliyor. 2 telefon var ıkisindede aynı. Önemli birşey değil ama merak ettim. Büyük ihtimalle tasarımla falan alakalıdir.quote:
Orijinalden alıntı: Sugar23
Poco alınacak bütçe var ise m21 alınmaz. Ne kadar bendeki ayıplı mal çıkmış ve iade etmiş olsam da poco ile m21 arasında ciddi fark var. Ekran yenileme hızı çok ciddi fark yaratıyor bunu kimse göz önünde bulundurmuyor ama bana göre en önemli donanımsal özelliklerden biri. 144hz monitör kullandığım için senelerdir bunun farkındayım haliyle. İşlemcisi ne kadar iyi olursa olsun,ekran yenileme hızı bir telefon/monitörde akıcılığı etkileyen en önemli faktör
On kameranın tam arkasına parmakla vuruncada farkediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 4 Ocak 2021; 20:53:0 >
-
quote:
Sizdede on kameranın tam arkasından bir tikirti geliyor mu? Masaya üst arka tarafı önce koyunca sanki bir boşluk var oradan bir tikirti geliyor. 2 telefon var ıkisindede aynı. Önemli birşey değil ama merak ettim. Büyük ihtimalle tasarımla falan alakalıdir.
On kameranın tam arkasına parmakla vuruncada farkediliyor.
Alıntıları GösterGeliyor o normal çoğu telefonda olur,arka kameradan geliyor içindeki lens hareket ettiği için.
Yalnız benim arka kapak ve parmak izi bastırınca esniyor sizde oluyor mu ilk defa karşılaşıyorum
-
Bende ve esimdeki telefond öyle bir esneme yok.quote:
Orijinalden alıntı: Sugar23Geliyor o normal çoğu telefonda olur,arka kameradan geliyor içindeki lens hareket ettiği için.
Yalnız benim arka kapak ve parmak izi bastırınca esniyor sizde oluyor mu ilk defa karşılaşıyorum
Alıntıları Göster
Dediğiniz gibi sanırım sensörün sesiymis. Kamerayı acinca ses kesildi gibi..
-
Bende öyle ses yok hocam ilk başlarda bende farkettim sonra kamerada modlar arası geçiş yaparken baktım kamera hareket ediyordu onun sesi. galiba odaklama falan mı yapıyor . -
-
Kamera sensörümu neymiş galiba.quote:
Orijinalden alıntı: BOZD46
Bende öyle ses yok hocam ilk başlarda bende farkettim sonra kamerada modlar arası geçiş yaparken baktım kamera hareket ediyordu onun sesi. galiba odaklama falan mı yapıyor .
Siz migros çeki almistiniz onu kullandınız mı? Ben gelince hediyem karta ekletmek istiyorum acaba olur mu merak ettim. 300 TL birden harcamak istemiyorum aslında.
-
Telefonun hoşlanmadığım tek şeyi kameradaki pro modunun oldukça kısılmış olması. Umarım Samsung bir sonraki güncellemede az da olsa ayar ekler
-
-
kısacası bu paraya gayet iyi telefon arkadaşlar ekranı en belirleyici fark yani bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum şahsen
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X