İlk deneyimlerinizi nasıl 20 dakika navigasyon kullandım ısınma olmadı + < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ACE 2012İlk deneyimlerinizi nasıl
20 dakika navigasyon kullandım ısınma olmadı +
Üç gündür kullandığım haliyle güzel telefon. Şarjını çok abartı anlatanlar var yalnız burada, o kadar uzun süre gitmiyor eğer mesajlaştığın insan fazlaysa, Insta, Whats kullanırsan. Ekran kıstım, uygulama kapadım etki etmiyor yani bunlar. Yine iyi sayılır, ben özellikle sporda kullandım, internet ve bluetooth buds'larla bağlı müzik dinlerken sabahtan akşama kadar, bazen mobil veri, navigasyon açık kullanırken ertesi gün sabaha kadar gittiği oldu. Ekran kalitesini sesi beğendim. Uygulamalar hızlı takılmadan çalışıyor, takıldığı yer olmadı telefonun. Kamera dışarıda özellikle çok iyi. TV, ses sistemi, Galaxy Fit2 vs bir sürü Samsung ürününe bağladım onlarla da güzel çalıştı. Benim asıl merak ettiğim Android 11 gelince neler olacağı, çok daha güzelleşeceğine inanıyorum.
-
Merhabalar. Xiaomi redmi 8 pro ile bunun arasında kalmıştım, fakat hem fiyat açısından hem de xiaominin bu modelinde çok fazla sonradan girilmiş şikayet yorumu da okudum. Şimdilik samsungun bu modelinde canımı sıkacak bi olumsuz yorum okumadım. O yüzden daha sıcak bakıyorum, ancak, işimden ötürü benim için önceliklerden birisi de ekran görüntüsü alabilme kolaylığı. Şu anki telefonumda (lenovo) bildirim penceresi kısmındaki ekran görüntüsü seçeneğiyle istediğim yeri seçip alabiliyorum. Bu telefonda da bu özellik var mıdır? Ses açma kapama tuşu işimi görmüyor. Bu konuda aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
-
O tür bir özellik görmedim. Ses kısma + power tuşuyla ya da avuç içi kaydırma ile ekran görüntüsü alınıyor. Alındıktan sonra da crop özelliği sunuyor. Bunun dışında ekstra özellik görmedim.
-
Ekran görüntüsü alma için avuç içi kaydırma, 3 parmak kaydırarak ss almak gibi birşey mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu telefonun konuşurken karşı taraftan gelen ses düzeyi nasıl, tatmin edici mi? Samsunglarda genel bir problemdi çünkü bu.
Bir de 5g'yi görüyor mu evdeki wifi'de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessiris -- 19 Ocak 2021; 12:48:45 > -
Herhangi biri ses sorunu görmedim. 5 ghz baglaniliyor.quote:
Orijinalden alıntı: dessirisPeki bu telefonun konuşurken karşı taraftan gelen ses düzeyi nasıl, tatmin edici mi? Samsunglarda genel bir problemdi çünkü bu.
Bir de 5g'yi görüyor mu evdeki wifi'de?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemcisi ne kadar kötü arkadaşlar 1 2 yılda çöp olucak bir cihaz mı oyun oynamam sadece wild rift lolun oyununu kurarım bide netflix film video sosyal medya için alıcam ekranı ve bataryası hoşuma gitti sizce almalımıyım
-
Telefon ekranini televizyona nasıl yansıtabiliriz.
Samsung hdmi adaptor ile oluyor mu yoksa hdmi ile TV ye bağlanamıyor mu
Merhaba, ürünü iki haftadır kullanıyorum. Burada bir arkadaş sanırım bizzat deneyimlemeden ürünün batarya performansını gömmeye çalışmış.
Telefonu 23 Ocak günü tam şarj ettim. 28 Ocak günü tekrar şarj etmeden önce %15 şarji vardı ve ekran süresi bu beş günün toplamında 10.5 saatti. (AOD kapalı, karanlık mod, CPU sınırlaması olmadan orta düzey güç tasarrufu modu)
Çin orijinli telefonları övmeyi bıraksın birileri lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfrankenheim -- 29 Ocak 2021; 2:20:31 >
işlemcisi ne kadar kötü ne demek arkadaş samsung'un kendi üretim exynos 10 nm işlemcisi var samsung şuan nvidianın gpularını üreten firma çip üretimi anlamında ne düzeyde olduğunu buradan anlayabilirsiniz.
o tür bir kullanım için fersah fersah yeterli bende oyun oynamıyorum telefonda oyun oynamak gibi bir alışkanlığım yok.
güncellik açısından da şöyle bir bilgi aktarabilirim telefon android 10 ile geliyor, android 11 desteği alacak martta geliyor ve 12'i de büyük ihtimalle gelecektir.
-
11'i erken vereceklermis galiba, takvimi öne çekmişler. Hindistan'a dagitilmaya başlamış. Gsmarenada haberi de var.
Bi insanin telefonunun sarji 5 gun gitmisse o adamin telefon değerlendirmesi ciddiye alınmaz. Marka fanboylugu Turkiye'de inanilmaz boyutlarda. Herkes sahip olduguna konduramiyor. Bu islemcili telefonlar yogun kullanimda kasma donma isinma yapar. Zaten samsung telefonlarin hepsi 2. Sene de bataryayı yemeye baslar. Note 5 note 2 vs vs tonla telefon sahibi oldum. Paraniz varsa snapdragon islemcili telefon almaya calisin. Dusuk butceli telefon bu. Turkiye'nin durumu ortada. 2100 tl ye tr garantili bundaj iyi cihaz yok. Garanti sorun degil diyorsanız Xiaomi garantisiz cihazlara yönetebilirsiniz. Cinli diyip kucumsemeyin telefondan anliyorsaniz Xiaomi fiyat performans telefonlarina sahip inanilmaz gelisen bir firma. Bu telefonu aldim begenmedim esime hediye ettim. O cok memnun mesela. Sarji cok fazla gidiyor. Isinmiyor telefon ondayken. Acayip akiyor telefon. Bendeyken tam tersi oluyor. Sebebi basit. Telefonla oynamazsan telefonun sarji 1 hafta da gider. Isinmaz donmaz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 29 Ocak 2021; 14:54:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis1856
Telefonu 1 ay oldu kullanalı bana göre artısı;
-Ekran
-Pil
-Hoparlör
Eksisi ise
-Telefon uygulama geçişlerinde kısa süreli donuyor
-Chrome, Facebook gibi uygulamalarda ise sayfa aşşağı yapınca telefon bayıyor donuyor tepkisiz kalıyor ama masaüstü tuşuna basıyorum cin gibi anlamadım.Bir umut güncellemeyle düzelir belki.
-Fotoğraf çekerken seri değil kaydediliyor diyor kardeşimde note 7 var basıyorsun tık aynı milisaniye çekiyor, bu sorun heralde exynos ile Android kamera arası optimize sorunu gibi snapdragon tık tık çekiyor.Günlük hayatta toplasan ayda 1 fotoğraf çeken kişiyim çokta önemli değil benim için.
Günlük işler ve zaman geçirmek için bu paraya garantili amoledli bir telefon yani olan mal bu, tavsiye edermiyim;
Yani bütçe ve imkan meselesi eğer paranız buna yetiyorsa en iyi cihaz budur.Kardeşimde Mate 30 pro var bir Facebook ve birde YouTube giriyor bende aynı işleri yapıyorum fayda aynı ama onun maliyeti daha fazla benimkinden yani iş yine size kalmış.Buna imzami atarim
-
3.5 aydır kullanıyorum,
artı eksi bir tarafa beni rahatsız eden bir sıkıntım olmadı,
video izlerim internet de gezerim.
ekranı gayet iyi, renkler canlı doygun piksel görünmüyor gerek dizi gerek film izlemek zevkli
parmak izi iyi, nfc iyi.
ısınma yaşamadım; istisnası video kaydederken azıcık ısındı o kadar nazar değmesin.
-
M21 android 11 videolarını izlediniz mi ben beğendim
Android 10'dan önce Android 4 kullanmıştım. O zamanlar arayüzü çok kötüydü. Sürekli yeni güncelleme beklerdim belki arayüz iyileşir diye ama o zamana dek iOS'e geçtim. Android 10 ve One UI çok modern. Eski Android sürümlerle hiç alakası yok. O yüzden telefondan tek beklentim şu anki düzeni bozmaması.
AnyDesk, WhatsApp, Telegram, Drive, Trello, Notion, Microsoft ToDo, Adobe Lightroom, Gmail, Discord, Webtoon ve Reddit kullanıyorum telefonda ağırlıklı olarak. Bunlara bir şey olmasın da Android 11 gelmese de olur.
-
Merhabalar, annem için telefon bakıyorum. 2500 TL civarlarında bütçe ayırabilirim. Kronik sorunu olmayan, uzun süreler idare edebileceği bir cihaz arıyorum. Oyun performansı ve kamera çok mühim değil, sadece whatsapp kullanımı oluyor. Bu cihaz ve M31 arasında kaldım. Hangisini alsam daha iyi olur sizce?
-
M21 mi alınır yoksa 300 lira fark verip M31 mi alınır?
Kamera benim için önemli değil ama 6/128 GB cezbediyor.
Ama biraz bekleyip Mart ayinda gelecek modelleri görmek de var.
Ayrica Samsung'un İstanbul'daki üretimi de başlar yakında, belki fiyatlarda bir fark yaratir mi diye düşünmeden edemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X