Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.518
Cevap
29
Favori
106.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam fazla para vermeden f/p bi cihaz alayım dersen fazlasıyla öneririm ben bi eksigini görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Nomad_ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Yeni telefon almayı düşünürsem bunu alırım muhtemelen
  • Samsung m21 modeli samsung m21s den daha iyi bir telefon mu ?

• Whatsapp kişiye özel duvar kağıdı için google play ne zaman güncelleme yapar; bu özelliği kullanmak için whatsapp beta apk başka siteden yüklemek güvenli midir.
    Teşekkurler.
    Not: bu telefonu almak için araştırma yapanlar için; elektronik cihazlarda şans faktörü de dikkate alınarak 2 aylık kullanım izlenimlerim.
    -Telefon görüşme ses kalitesisi oldukça iyi bir de volte veya hd+ kullanılınca
    -ekranı bu telefon için lükse kaçmış çünkü çok iyi
    -andorid 11 alacak devamında 12 de gelecek deniliyor.
    -kamera beklentiye göre değişir
    -ısınma problemi yaşamadım fulhd ve veya 4k video cekimde azda olsa ısınıyor.
    -arayuz de samsung core ayrımında vaz geçse iyi olur.
    -Kısacası bu fiyat için oldukça iyi.
    -şarzı 2 2.5 gün gidiyor.

• ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

erkan baya güzel bende baya şaşırdım normalde bu fiyat aralığında çoğunlukla ips veya tft full hd çözünürlük kullanırlar samsung direk bu modelde üst seviyede kullandığı ekranları kullanmış.

• Cihazı az önce bileklik kampanyasıyla sipariş vererek aranıza katıldım. 1 yıldır iPhone 6s kullanıyordum, Android'e geri döndüm bakalım

• Hayırlı olsun hocam güzel bi cihaz umarım memnun kalırsınız
  • Bu telefonla herhangi bir kablosuz kulaklık kullanan var mı? Macbook Pro, iPad ve bu telefonu kullanıyorum. Kulaklığı AirPod mu alsam yoksa Galaxy Bud+ mı? Üç cihazda da aktif kullanıyorum kulaklığı.

• Türkiyede kaliteli ekran koruyucu var mı bildiğiniz?

• Hosbulduk.

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

M51 den geçeceğim bakalım memnun kalacakmiyim. Kamera ve oyun vs isim olmadığı için işimi görür diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Güzel set olmuş. Hayırlı olsun.

Hocam hayırlı olsun kargonuz gelmiş kırılmaz camı göremedim benim şansıma bana hediye olarak gelmişti. Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOZD46 -- 31 Aralık 2020; 19:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZD46

Hocam hayırlı olsun kargonuz gelmiş kırılmaz camı göremedim benim şansıma bana hediye olarak gelmişti.
    Maalesef kırılmaz koymamışlar. Neyse ki geçen hanıma m21 aldığımda fazladan kılıf ve ekran koruyucu almıştım

Hocam artık sabit bu telefonda kalırsınız inşallah Sizi takip edeceğim bir kaç hafta sonra hangi telefonun ana konusundasınız diye Tekrardan hayırlı olsun
    Hocam merak ettim m51 den neden geçtiniz daha üst bi model degil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZD46

Hocam artık sabit bu telefonda kalırsınız inşallah Sizi takip edeceğim bir kaç hafta sonra hangi telefonun ana konusundasınız diye Tekrardan hayırlı olsun
    Sabit kalmam çok zor. Herkesin bir zevki varya benimde telefon hastalığım var. Aslında one plus serisine geçmeyi düşünüyordum ama araba alma niyetim var ufak ufak tasarruf yapayım diyorum. Hanım 1 aydır kullanıyor, bende biraz kurcaladim fiyatına göre gerçekten çok iyi cihaz gibi duruyor.
    Bir iki günde notunu veririm cihazın.

• Oturmaya başladı yavaş yavaş

• Sugar23 kullanıcısına yanıt
    Ekran süreniz güzel benim ortalamam ile aynı karanlık moda alırsanız belki bir 12 saat ekran süresi görebilirsiniz birde siz poco x3 ten geçmiştiniz ısınmadan dolayı bu telefonda maksimum kaç derece oluyor.
  • M21 Türkiye için one ui 3 Android 11 güncelleme sürümü test aşamasına girmiş galiba yakında geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.