< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksal68 -- 21 Aralık 2020; 22:0:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
m21 ekrana çift dokunuşla kapatma gibi bir özellik yok mu çift dokunuşla açma özelliği var ama kapatma yapmamaları ilginç ya da ben bulamadım.
-
Amazon dan siparişi vermiş bulunmaktayım worl puan AMAZONAPP kod la 2.145 tl ye geldi bu fiyata alınabilecek en iyisini aldığımı düşünüyorum inşaallah yanılmam
gerçi bize çok fazla bile gelebilir 1.5 ram den 4 e
en hissedeceğimiz 6000mah dan 2400mah tan geçmek olucak
Kamera işlemci derken uşuşa geçeriz😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34m21 ekrana çift dokunuşla kapatma gibi bir özellik yok mu çift dokunuşla açma özelliği var ama kapatma yapmamaları ilginç ya da ben bulamadım.
Maalesef
-
Önceki telefon neydi?
-
Samsung E5
telefon çok iyi hele bu fiyata on numara telefon olduğunu söyleyebilirim. Normalde Bundan 3- 4 yıl önce samsung'un orta segment telefonları çok zayıftı samsung donanım açısından çok zayıf telefonlar satarken misal asus gibi markalar aynı fiyata donanımı çok daha güçlü telefonları çıkartıyordu zenfone 3 laser misal fiyat farkı hiç yoktu bu samsung telefonlarla, samsung sonunda m serisi ile orta segmente de kaliteyi getirmiş kafayı kullanmışlar hep üst segmente oynuyoruz birazcık da orta segmentte de kendimizi gösterelim demiş.
özellikle ekranı efsane super amoled fhd+
mutlak kılıf ekran koruyucu alın kılıf olmazsa olmaz spigen m30s kılıfı var amazonda m21 ile uyumlu
artıları
- 6000 mah batarya (kullanım sıklığınıza göre 1-3 gün arası gidiyor kendimden örnek verecek olursam cumartesi akşamı 19 aralık fulledim pazartesi 21 aralık 16:39 itibariyle %48'de) 15 Watt hızlı şarj desteği var
- Samsung'un kendi üretim 7 Series 9611 Exynos 10 nm 8 çekirdek işlemcisi + Gpu Kanadı ise Mali-G72 MP3
- 4 gb ram 64 gb hafıza + 512 gb micro sd karta kadar destekli
- Super Amoled 2340 x 1080 (FHD+) Sonsuz U Ekran (ekranı gerçekten şahane) + Corning Glass 3
- Android 10 işletim sistemi (büyük ihtimalle Android 11 desteği de alacak)
- 4k video çekebilme
- NFC var
- 48.0 MP + 8.0 MP + 5.0 MP arka kamera + 20 MP ön kamera
- Çift Sim desteği var
- İthalatçı firma değil, direk Samsung Türkiye 2 yıl Garantili
eksileri
- plastik kasa
- kutu içeriği çeşitliliği zayıf ne bileyim bir kılıfı geçtim ekran koruyucu verebilir cimriler bu konuda realme kutusunda hem kılıf hemde ekran koruyucu veriyordu misal
- çift dokunuşla ekranı kapatma özelliği yokmuş eski telefonumda çok kullandığım ve pratik bir özellikti.
-
Asistan olarak ne kullanıyoruz google asistan mı ceyd-a mı
Google asistan da telefona değmeden sesle açmayı beceremedim.
Android 11 ile samsung bixby asistan M serisine veya M21 e gelecek mi?
Hindistan'da kutulardan kulaklık çıkmıyormuş. NFC özelliği de yok. Bizi yine cömert davranmışlar.
-
Cihazdan memnunum öyle çok fazla özellik arayan birisi değilim zaten fakat hotspot problemi yaşayan var mı? Hotspotu açınca wifiyi telefınlar felan görüyor fakat bilgisayar görmüyor. Bu problemin yazılımsal olduğunu düşünüyorum
Ben iki farklı bilgisayardan bağlandım. Sorun yaşamadım herhangi. Bilgisayar ve telefonu yeniden başlatıp tekrar dener misin?
-
Hocam kağıt üzerinde süper özellikler var
tabi bu cihaz için de şikayetler var her üründe olduğu gibi şansa kalıyor
Bakıyorum a51 le özellikleri aynı sayılır ram hafıza dışın da
Fiyat 700 tl fark var samsung dan beklenmedik birşey bu
Bizim için 0 önemi olan farklar bunlar
en az 5-6 yıl kullanırız
Telefonu 1 ay oldu kullanalı bana göre artısı;
-Ekran
-Pil
-Hoparlör
Eksisi ise
-Telefon uygulama geçişlerinde kısa süreli donuyor
-Chrome, Facebook gibi uygulamalarda ise sayfa aşşağı yapınca telefon bayıyor donuyor tepkisiz kalıyor ama masaüstü tuşuna basıyorum cin gibi anlamadım.Bir umut güncellemeyle düzelir belki.
-Fotoğraf çekerken seri değil kaydediliyor diyor kardeşimde note 7 var basıyorsun tık aynı milisaniye çekiyor, bu sorun heralde exynos ile Android kamera arası optimize sorunu gibi snapdragon tık tık çekiyor.Günlük hayatta toplasan ayda 1 fotoğraf çeken kişiyim çokta önemli değil benim için.
Günlük işler ve zaman geçirmek için bu paraya garantili amoledli bir telefon yani olan mal bu, tavsiye edermiyim;
Yani bütçe ve imkan meselesi eğer paranız buna yetiyorsa en iyi cihaz budur.Kardeşimde Mate 30 pro var bir Facebook ve birde YouTube giriyor bende aynı işleri yapıyorum fayda aynı ama onun maliyeti daha fazla benimkinden yani iş yine size kalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dolar nerdeyse 8 lira olacak bu fiyata iyi telefon f/p
ayrıca 2 ana güncelleme alır 10 ile başladıysa 11 ve 12 alır
Telefon kameradaki problemden dolayı teknik servise gidip geldi ve şu an wifi kapalı bir şekilde sadece sosyal medyada 10 dk'lık kullanımda %2 şarj gidiyor. Neden böyle olmuş olabilir bir fikri olan var mıdır?
-
Öndeki objeyi net arkasını fulu fotoğraf çekme ayarı nasıl yapılıyor yoksa bizim telefonlarda yok mu?
Canlı Odak diye bir mod var. Onunla yapılıyor. Hatta çekilen fotoğrafın sonradan ayarlarını değiştirebiliyorsun. Mesela arka planı siyah beyaz yapıp odağı renkli yapmak gibi.
-
Bu arada geliştirici seçeneklerinden geçiş animasyon hızını x1'den 0.5x'e çektim ve cihaz hızlanmış algısı veriyor geçişlerde. Psikolojik ama yine de tavsiye ederim.
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 25 Aralık 2020; 3:44:2 >
Arkadaşlar ortalama ne kadar zamanda şarjınız %1 azalıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X