Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.518
Cevap
29
Favori
106.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elbette Android 11 özelliklerinde mevcut 👍
  • Bir sorum olacak arkadaşlar
    WhatsApp a gelen fotoğrafları galeriye kaydetmek istrmiyotum; fakat bazı fotoğrafları galeriye kaydetmek istiyorum.
    WhatsApp ayarlar, sohbetler, medya görünürlülüğünü pasif yaptım gelen fotoğraflar galeri de yok sohbet de var sohbetdeki fotoğrafı galeriye almak istiyorum olmuyor; yapamadım.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A50'nin bataryasını M21 ile karşılaştıranlar olmuş. Geçen sene kasımda A50 aldım, bataryasından dolayı 2 ay sabredebildim, ivedilikle elden çıkardım

Hadi her şeyi geç, matematik bilimi yalan söylemez: 6000>4000 Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] 

• ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu telefona iPhone'dan geçtim. Bazı pratikleri anlamakta zorlanıyorum. Misal iOS'te ayarlardan galeriye kayıt özelliğini kapatıyordun. Sonra fotoğrafın üzerine basılı tutup kolayca galeriye kayıt edebiliyordun. Android'te ise bu özelliği bir türlü bulamadım. Medyayı otomatik indir dediğimiz için telefonun dahili hafızasına zaten fotoğraflar iniyor. Dosya Yöneticisi'nden WhatsApp klasörüne girip bakabilirsin. Galeriye kayıt edilmiyor diye kayıtlı değil diye düşünmeyin. Özel fotoğraflarınız varsa oradadır. Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]  Gerçi iPhone'da da yerel bir yere muhakkak kayıt oluyordur ama sanırım oraya erişme şansımız yoktu. O yüzden sadece galerideki fotoğrafları görüyorduk. Android'teki ise durum farklı. Kısacası bunun direkt çözümünü bulamadım. Ama şöyle yapıyorum: Fotoğrafı seçip paylaş deyip Google Fotoğraflar'a atıyorum. Oradan da indiriyorum.

• scientia kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Farklı bir çözüm bulursam paylaşırım.

• Bu cihaza android 11 gelmiyor mu samsung öncesinde liste yayinliyor mart ayı gösteriyor m21 için. Ama dün bi liste yayinladi m21i geçtim hic bir m serisi yok

gsmarena.com
    Samsung's European Android 11 update schedule revealed
    https://m.gsmarena.com/samsungs_europe_update_schedule_for_android_11_revealed-news-46661.php

• M serisinin hiç biri yok muhtemelen bir yanlışlık var.
    Android 10 ile çıkanlar Android 12 yi bile alacaklar deniyor????

• _Nomad_ kullanıcısına yanıt

Emin değilim ama M serisi gelişmiş ülkelerde satılmıyor diye biliyorum. Haberde de Avrupa denilmiş. Sadece Avrupada satılan cihazları gösteriyor olabilirler. Hindistan'a falan bakmak lazım.

• scientia kullanıcısına yanıt

Bencede bi yanlislik var m51 var mesela bu cihaza da android 11 gelmeyecek degil heralde

• frantic2 kullanıcısına yanıt

Ne yaptınız hd+ problemini çözdünüz mü?

• arkadaslar bu telefon alınırmı acıkcası özellikler bana biraz fazla ama 1500 bandında da alıcagımız telefon 1-2 yıla ölür gibi bu telefon son care yani

• ACE 2012 A kullanıcısına yanıt
    Cozdum..hd+ yaziyor artik
    2 telefonunda ayni sebeke karti benim diger telin takiyirdum calisiyordu.kendi hattini takinca hd+ yaZmiyirdu.hat kartini degistjreyim diyirdum
    Sonra telfonunun telekom online programinindan ugrasirken oldu.
    Sorun hattin volte ayari kapali imis kurcalarken talep alindi yazdi kisa sure sonra hd+ oldu
  • M21 icin guncelmiyiz sitesinde 11 icin test asamasi icin tarih verilmis

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]
  • dav kullanıcısına yanıt

Şahsen artık orta segment bir Samsung telefon almanın mağduriyet riski olduğunu düşünüyorum. Bu modele dair yaşadığım mağduriyeti belirttiğim konu: https://forum.donanimhaber.com/samsung-m21-ayipli-mal-rezaleti--146910421

• sipariş verdim m21 gorilla glass koruyucu ekran varmıs ayriyeten koruyucu cam almamıza gerek yo kheralde?

Var koruyucu ekran kullanmayan görmedim hangi model olursa olsun. Kullansanız iyi olur.

• Cümleten S.A arkadaşlar. Galaxy m21 bir aydır kullanmaktayım. Performans ve pil açısından tatmin edici bir cihaz. Şimdilik can sıkıcı bir sorunu yok. Fakat whatsapp ile alakalı bir sorun yaşamaktayim duruma 16mb boyutunda bir video yüklemeye kalkinca bunu 4mb düşürüyor yani görüntü berbat ötesi oluyor. Bunun genel bir ayarı var mıdır yapamadım. Daha önce Mi A2 lite kullanıyordum böyle bir sorun yoktu.

• Isınma yok kasma yok donma yok batarya muazzam. Ben 1 ay oldu eksiklik görmedim. Güncelleme ile bütün sorunlar halledilmiş. 2000 civarı hiç bir telefonun kamera lensi bu kadar kaliteli değil. M21 internette değilde mağazalarda satılsa satış fiyatı 2999tl olurdu

Hocam hayırlı olsun fiyat kaça hangi siteden aldınız

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.